ınsalh edıyorum kaybolur o kesecıklerinsallah normal bir gebelik cikar bol bol dua et bizde dua ederiz rabbim kucagina almayi nasip etsin
canım testi paylassana dur bir bakalımkimyasal desem elmdeki düz test ve hcg kimyasal gebelkte adete yakın düşüo yanlşmıym
Canim en iyisi kan testi yaptir icin rahatlasin ..gecen aylarda aynisini yasayan olmustu adetliyken pozitif cikmisti testi ama ne oldu son durum bilmiyorum sitede bi bak istersenkimyasal desem elmdeki düz test ve hcg kimyasal gebelkte adete yakın düşüo yanlşmıym
canım testi paylassana dur bir bakalım
canım testi atamıyorum şuan öyle niye yaptım bnde bilmiyorum ama yaptım 30 saniye geçmedi ikinci çizginn gölgesi çıktı.kanamamda çok yoğun değil diğer adetlere nazaran bakalım yarın btecek sanki bitsin de Bi daha test yapcam.o zmn mutlaka birinn telinden çekip atarım resmi hayatım.Canim en iyisi kan testi yaptir icin rahatlasin ..gecen aylarda aynisini yasayan olmustu adetliyken pozitif cikmisti testi ama ne oldu son durum bilmiyorum sitede bi bak istersen
allah allah enteresan. yarın da çıkarsa kan ver derim ben şaşırdım doğrusucanım testi atamıyorum şuan öyle niye yaptım bnde bilmiyorum ama yaptım 30 saniye geçmedi ikinci çizginn gölgesi çıktı.kanamamda çok yoğun değil diğer adetlere nazaran bakalım yarın btecek sanki bitsin de Bi daha test yapcam.o zmn mutlaka birinn telinden çekip atarım resmi hayatım.
bnde şaşkınım kanama bitsin yaparım cnm haberdar ederim.ne anormal karıyım yahuuallah allah enteresan. yarın da çıkarsa kan ver derim ben şaşırdım doğrusu
Canim hamilelik takvimi yapamiyorum sen nasil yaptin.hata veriyorcanım testi paylassana dur bir bakalım
prediktor erken gebelik ne zaman yaptıysam hep pozitif sonuç verdi ama hepsi hgüsran bu markaya asla güvenmiyorumPreductor harici bir test oneririm cunku gecen ay beni husrana ugratti o teste guvenme arastir testi internetten normal testler bence daha iyi
Canim bence hemen bir kan testi yaptirbnde şaşkınım kanama bitsin yaparım cnm haberdar ederim.ne anormal karıyım yahuu
Hamile olabilirsin bence ama deger dusuk o da erken yaptirdigin icin olabilirkzılar günaydın ben de dün akşam dayanamadım hastaneye gittim, adete 5 gün kala beta testi yaptırdım, 6.1 çıktı, yani ne kadar yükselebilir ki, hamilelik olsaydı bakıyorum buradaki yorumlara en az 20 olması gerekirdi diye düşünüyorum. artık önümüzdeki aya kaldı....
Canim insallah ustune gormussundur :) hadi insallaaahhhcanım testi atamıyorum şuan öyle niye yaptım bnde bilmiyorum ama yaptım 30 saniye geçmedi ikinci çizginn gölgesi çıktı.kanamamda çok yoğun değil diğer adetlere nazaran bakalım yarın btecek sanki bitsin de Bi daha test yapcam.o zmn mutlaka birinn telinden çekip atarım resmi hayatım.
sanmıyorum canım ben kendimi bu ayda yok diye hazırladım zaten.kendimi Bi daha umitlendirememCanim insallah ustune gormussundur :) hadi insallaaahhh
Her ser de bir hayir vardir. Umarim senin icin de hayirlisi olan olur canim.sanmıyorum canım ben kendimi bu ayda yok diye hazırladım zaten.kendimi Bi daha umitlendiremem
inşallah bitanem hakkımızda hayırlısıHer ser de bir hayir vardir. Umarim senin icin de hayirlisi olan olur canim.
Canim hamilelik takvimi yapamiyorum sen nasil yaptin.hata veriyor
Tesekkurler canim yapabildim galibaCanım profilde hamilelik takvimi var gir oraya son regl soracak sonra dogum tarihini vericek verincede o profil sayfasına ekleyicen
ADETE 3 GÜN KALA EN ERKEN BNCE CNMKızlar herkese slm son adet tarıhım 5 aralıktı ortalama 30 günde bir adet oluyorum belirtileri falan dikkate almıyorum cunku hep psıkolojık olduguna inanıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım acil bilgi plsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?