Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kimyasal desem elmdeki düz test ve hcg kimyasal gebelkte adete yakın düşüo yanlşmıym
Canim en iyisi kan testi yaptir icin rahatlasin ..gecen aylarda aynisini yasayan olmustu adetliyken pozitif cikmisti testi ama ne oldu son durum bilmiyorum sitede bi bak istersen

canım testi paylassana dur bir bakalım

Canim en iyisi kan testi yaptir icin rahatlasin ..gecen aylarda aynisini yasayan olmustu adetliyken pozitif cikmisti testi ama ne oldu son durum bilmiyorum sitede bi bak istersen
canım testi atamıyorum şuan öyle niye yaptım bnde bilmiyorum ama yaptım 30 saniye geçmedi ikinci çizginn gölgesi çıktı.kanamamda çok yoğun değil diğer adetlere nazaran bakalım yarın btecek sanki bitsin de Bi daha test yapcam.o zmn mutlaka birinn telinden çekip atarım resmi hayatım.

allah allah enteresan. yarın da çıkarsa kan ver derim ben şaşırdım doğrusu

kzılar günaydın ben de dün akşam dayanamadım hastaneye gittim, adete 5 gün kala beta testi yaptırdım, 6.1 çıktı, yani ne kadar yükselebilir ki, hamilelik olsaydı bakıyorum buradaki yorumlara en az 20 olması gerekirdi diye düşünüyorum. artık önümüzdeki aya kaldı....

Hamile olabilirsin bence ama deger dusuk o da erken yaptirdigin icin olabilir

Canim insallah ustune gormussundur :) hadi insallaaahhh

yarını nasıl beklıycem bilmiyorum saatlar geçmiyor sanki kasıklarımda ağrı göğsümdeki sızı devam ediyor halsizim sanki yüzümde şişti birde alt kirpikler çapraz duduyo diyolar başka sitelerdede okudum şimdi baktım valla alt kirpiklerimden bazıları hakkaten çapraz olmuş ben kendimi iyice hazırladım inşallah yarın negatif sonuç almam bu gecede rüyamda hcg yükselmişti off yarın 12 olurmu bana bilmem

Kızlar herkese slm son adet tarıhım 5 aralıktı ortalama 30 günde bir adet oluyorum belirtileri falan dikkate almıyorum cunku hep psıkolojık olduguna inanıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım acil bilgi plsssss

Kızlar herkese slm son adet tarıhım 5 aralıktı ortalama 30 günde bir adet oluyorum belirtileri falan dikkate almıyorum cunku hep psıkolojık olduguna inanıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım acil bilgi plsssss
ADETE 3 GÜN KALA EN ERKEN BNCE CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…