- 7 Eylül 2014
- 149
- 33
- 38
Sağol cnm ınsallah bu ay olsunADETE 3 GÜN KALA EN ERKEN BNCE CNM
hakkında ve hakkımızda hayrlısı çokta takma btanem yoksa bu ay,bak ben kafaya taka taka 4 gün erken adet oldm.üstelk adetken test yaptm düz test silik çzgi verdi.artk buda psikolojk diorum herhalde vucut psikolojkmen b-hcg salgılıoSağol cnm ınsallah bu ay olsunodaklanmayıö dıyorum ama mumkun diil daha once ıstenmeyen bir gebelık yasadım sımdı de 4 aydır denıyorum
Ben artık yapmıyorum ovulasyon testi sinirimi bozuyor cunku adet ilk gununden baslatarak on gun sonra on gun sureyle ıkı gune bir yapıyoruz yoksa takıp olayı sıkıntı stres yaratıyor bence ısı saglam tutmak ıstıosan testlere cok da guvenme derim guzelimArkadaslar regl oldum. Bu ayda nasip olmadi. Ovulasyon testiyle ilk denememizde olumsuz oldu. Ya kizlar biz ovulasyon testinde pozitifi yakaladigimiz geceyi degerlendirememistik sonraki iki geceyi degerlendirdik. Kacirmis olabiliriz degil mi
Sanırım cnm hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda kavusuruz ınsallahhakkında ve hakkımızda hayrlısı çokta takma btanem yoksa bu ay,bak ben kafaya taka taka 4 gün erken adet oldm.üstelk adetken test yaptm düz test silik çzgi verdi.artk buda psikolojk diorum herhalde vucut psikolojkmen b-hcg salgılıo
canim belki yükselir inşallah Nerede yaptirdin testi özeldemikzılar günaydın ben de dün akşam dayanamadım hastaneye gittim, adete 5 gün kala beta testi yaptırdım, 6.1 çıktı, yani ne kadar yükselebilir ki, hamilelik olsaydı bakıyorum buradaki yorumlara en az 20 olması gerekirdi diye düşünüyorum. artık önümüzdeki aya kaldı....
inşallah, özelde yaptırdım, nolducanim belki yükselir inşallah Nerede yaptirdin testi özeldemi
yok csnim merak ettim benim bat da 31 aralik ya bende sabirsizlaniyorumminşallah, özelde yaptırdım, noldu
he canim deger kac olmasi gerekli bi arkadas dort bes flan demisyi ama ben hic yaptirmadigim için bilmiyorum hayirlisi olsun canim sonucun insallah ocak ayi senin icin guzel olur guzel sevindirici sonuc alirsininşallah, özelde yaptırdım, noldu
31 aralık bende sabırsızlıkla bekliyorumyok csnim merak ettim benim bat da 31 aralik ya bende sabirsizlaniyorumm
degeri ben de bilmiyorum tam olarak ama besin uzeri olmasi lazim bunu biliyorumhe canim deger kac olmasi gerekli bi arkadas dort bes flan demisyi ama ben hic yaptirmadigim için bilmiyorum hayirlisi olsun canim sonucun insallah ocak ayi senin icin guzel olur guzel sevindirici sonuc alirsin
sat 5 aralıksa bat 4 ocak oluyor sen o zaman 6-7 ocak gibi yap canım testiKızlar herkese slm son adet tarıhım 5 aralıktı ortalama 30 günde bir adet oluyorum belirtileri falan dikkate almıyorum cunku hep psıkolojık olduguna inanıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım acil bilgi plsssss
sabah uyandim hafif belimdd agri vardi sonrasi da kadiklarda yani kirmizilar yolda :) kismette buayda yokmus umudumu 2015 e ocak ayinda olur insallahh tabiki tumm isteyenlerinde olsun rabbimiz nasip etsindegeri ben de bilmiyorum tam olarak ama besin uzeri olmasi lazim bunu biliyorumcok agrim var gogus ve kasik. senin de var mi canim
canım insallah senden güzel haber aliriz bende muthis kasik agrisi var hafif de bel ocak ayina umutlar devrediyor31 aralık bende sabırsızlıkla bekliyorum
belli olmaz canım, benim arkadaşımın 4 - 5gün boyunca regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu, ha geldi gelecek derken hamile olduğunu öğrendisabah uyandim hafif belimdd agri vardi sonrasi da kadiklarda yani kirmizilar yolda :) kismette buayda yokmus umudumu 2015 e ocak ayinda olur insallahh tabiki tumm isteyenlerinde olsun rabbimiz nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?