Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sağol cnm ınsallah bu ay olsunodaklanmayıö dıyorum ama mumkun diil daha once ıstenmeyen bir gebelık yasadım sımdı de 4 aydır denıyorum
hakkında ve hakkımızda hayrlısı çokta takma btanem yoksa bu ay,bak ben kafaya taka taka 4 gün erken adet oldm.üstelk adetken test yaptm düz test silik çzgi verdi.artk buda psikolojk diorum herhalde vucut psikolojkmen b-hcg salgılıo

Arkadaslar regl oldum. Bu ayda nasip olmadi. Ovulasyon testiyle ilk denememizde olumsuz oldu. Ya kizlar biz ovulasyon testinde pozitifi yakaladigimiz geceyi degerlendirememistik sonraki iki geceyi degerlendirdik. Kacirmis olabiliriz degil mi

Arkadaslar regl oldum. Bu ayda nasip olmadi. Ovulasyon testiyle ilk denememizde olumsuz oldu. Ya kizlar biz ovulasyon testinde pozitifi yakaladigimiz geceyi degerlendirememistik sonraki iki geceyi degerlendirdik. Kacirmis olabiliriz degil mi
Ben artık yapmıyorum ovulasyon testi sinirimi bozuyor cunku adet ilk gununden baslatarak on gun sonra on gun sureyle ıkı gune bir yapıyoruz yoksa takıp olayı sıkıntı stres yaratıyor bence ısı saglam tutmak ıstıosan testlere cok da guvenme derim guzelim

Sanırım cnm hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda kavusuruz ınsallah

kız sldırın kocalara huzur vermeyn hergün tecavüz e bign tutar artık hahahaha

canim belki yükselir inşallah Nerede yaptirdin testi özeldemi

he canim deger kac olmasi gerekli bi arkadas dort bes flan demisyi ama ben hic yaptirmadigim için bilmiyorum hayirlisi olsun canim sonucun insallah ocak ayi senin icin guzel olur guzel sevindirici sonuc alirsin
degeri ben de bilmiyorum tam olarak ama besin uzeri olmasi lazim bunu biliyorum cok agrim var gogus ve kasik. senin de var mi canim

Kızlar herkese slm son adet tarıhım 5 aralıktı ortalama 30 günde bir adet oluyorum belirtileri falan dikkate almıyorum cunku hep psıkolojık olduguna inanıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım acil bilgi plsssss
sat 5 aralıksa bat 4 ocak oluyor sen o zaman 6-7 ocak gibi yap canım testi

Kizlar merhaba uzun suredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum :) bu konu da tam benlik. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatmak iğnesi kullandim, reglime 5 gün var ve zor sabrediyorum. Kasigim da batma var cok adet oncesi boyle olmazdı hic hareketlerimi kısıtlıyor. İğneden iki gün sonra başladı bu belirtiler ama regl olcakmisim gibi hissediyorum. Umitlenmek istemiyorum bi senedir her ay tek çizgi gormekten biktim

günaydın kızlar cuma günün dr a gittim bana rahimde sağa doğru kayma var 1 tüp tıkalı olabilir dedi. iltihap kaynaklı yada kürtajdan kaynaklı olabilirmiş. antibiyotik verdi onları kullanıcam regl 3. günü kan vericem ve regl bittiğinde tekrar kontrole gidicem. 3 ay içinde kalmazsan rahim filmi isticem senden dedi.
biraz moralim bozuldu açıkçası ama her işte vrdır rabbimin bir bildiği diyorum

degeri ben de bilmiyorum tam olarak ama besin uzeri olmasi lazim bunu biliyorum cok agrim var gogus ve kasik. senin de var mi canim
sabah uyandim hafif belimdd agri vardi sonrasi da kadiklarda yani kirmizilar yolda :) kismette buayda yokmus umudumu 2015 e ocak ayinda olur insallahh tabiki tumm isteyenlerinde olsun rabbimiz nasip etsin

sabah uyandim hafif belimdd agri vardi sonrasi da kadiklarda yani kirmizilar yolda :) kismette buayda yokmus umudumu 2015 e ocak ayinda olur insallahh tabiki tumm isteyenlerinde olsun rabbimiz nasip etsin
belli olmaz canım, benim arkadaşımın 4 - 5gün boyunca regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu, ha geldi gelecek derken hamile olduğunu öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…