Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kızlar doktordan geldik.
Tahlillerim temiz çıktı.
Sadece açlık kan şekerim 105 çıkmış o biraz sıkıntı tatlı şeyler yemiyecem allahım çikolata delisi ben nasil olacak..
sınıra dayanmış sinir 109

Çok sevindim canım iyi olmana eh artik canın için katlanacaksin tatlisiz kalmaya hem en tatlin gelecek naoacan tatlıyı boşver kuzum. 2. Kontrolünmüydü senin canim . benimde adetinin üstünden 3 gün geçti aslında hic gecikmez ama test yaptım dun negatifti. Bugün döngümümün 31. Günü bakalım bekliyorum öyle.

Dikkat et cnm oglumda gebelik sekeri cikti 6. Ayimizda diyetisyene gittim ve protegin agirlikli diyet yaptim cok saglikli bi bebekti Dikkat ettigim icin tabiki. cunku gebelikteki seker ya bebegi kof kilo yapiyo yada hic kilo aldirmiyo o yuzden dikkat et beyaz ekmekten uzak dur yumurtani etini sutunu duzenli al ozellikle ceviz yemege cok dikkat et tabi bulantilar varsa kasma simdiden daha erken.

kaçıncı hatırlamıyorum eveTT canım gelince onu yiyecem ben :)
8.hafta da yapılan rutin testlerdi..
4 hafta sonra verdi kontrolü

Ailemdede var şeker hastası babam ..
evet dikkat edicem. bulantim var yumurta yiyemiyorum ama süt ceviz felan tuketiyorum..

Kızlar Merhaba Yardımınız lazım .. bat bugundu dün sabah çok fena agrilarim vardı adet sancisi gibi ama hiç bişey olmadı bu sabah olmalıydı adetim ama tık yok .. benim gibi sancı çeken oldumu hamile olduğunu öğrendiğinde ? Test yapacağım ama biraz bekliyorum...

Slm canlar adetime 2 gun var 28 gunde oluyorum gecen ay 27sinde oldum bu ayda 27gun de olursam aslinda gunum yarin bu sabah ilk idrarla test yaptim negatif olmus olsaydi siliktemi cikmazdi anlamadimki ne zmn olacak ilk hamileligimde ilk ayimda kalmistim ikinci biraz nazli cikti heral .
Sizdede oldumu adetten once negatif gorupte gecince pozitifi goren

Bende ayni ağrıları persembe cuma yaşadım sonra ağrılar kesildi. 3 gün geçti ustunden idrar testim negatif çıktı ama reglide olmadım yine belim agriyor yarın kan testi yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…