- 26 Aralık 2014
- 22
- 12
- 38
- 39
dayanmadım test yaptım ben ama yine olumsuzcanım insallah senden güzel haber aliriz bende muthis kasik agrisi var hafif de bel ocak ayina umutlar devrediyor
Çok sevindim canım iyi olmana eh artik canın için katlanacaksin tatlisiz kalmaya hem en tatlin gelecek naoacan tatlıyı boşver kuzum. 2. Kontrolünmüydü senin canim . benimde adetinin üstünden 3 gün geçti aslında hic gecikmez ama test yaptım dun negatifti. Bugün döngümümün 31. Günü bakalım bekliyorum öyle.Selam kızlar doktordan geldik.
Tahlillerim temiz çıktı.
Sadece açlık kan şekerim 105 çıkmış o biraz sıkıntı tatlı şeyler yemiyecem allahım çikolata delisi ben nasil olacak..
sınıra dayanmış sinir 109
Dikkat et cnm oglumda gebelik sekeri cikti 6. Ayimizda diyetisyene gittim ve protegin agirlikli diyet yaptim cok saglikli bi bebekti Dikkat ettigim icin tabiki. cunku gebelikteki seker ya bebegi kof kilo yapiyo yada hic kilo aldirmiyo o yuzden dikkat et beyaz ekmekten uzak dur yumurtani etini sutunu duzenli al ozellikle ceviz yemege cok dikkat et tabi bulantilar varsa kasma simdiden daha erken.Selam kızlar doktordan geldik.
Tahlillerim temiz çıktı.
Sadece açlık kan şekerim 105 çıkmış o biraz sıkıntı tatlı şeyler yemiyecem allahım çikolata delisi ben nasil olacak..
sınıra dayanmış sinir 109
INŞALLAH CANIM hayirlisi allahtan:))lavaboya gittim bişey yok şimdilikbelli olmaz canım, benim arkadaşımın 4 - 5gün boyunca regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu, ha geldi gelecek derken hamile olduğunu öğrendi
Çok sevindim canım iyi olmana eh artik canın için katlanacaksin tatlisiz kalmaya hem en tatlin gelecek naoacan tatlıyı boşver kuzum. 2. Kontrolünmüydü senin canim . benimde adetinin üstünden 3 gün geçti aslında hic gecikmez ama test yaptım dun negatifti. Bugün döngümümün 31. Günü bakalım bekliyorum öyle.
Dikkat et cnm oglumda gebelik sekeri cikti 6. Ayimizda diyetisyene gittim ve protegin agirlikli diyet yaptim cok saglikli bi bebekti Dikkat ettigim icin tabiki. cunku gebelikteki seker ya bebegi kof kilo yapiyo yada hic kilo aldirmiyo o yuzden dikkat et beyaz ekmekten uzak dur yumurtani etini sutunu duzenli al ozellikle ceviz yemege cok dikkat et tabi bulantilar varsa kasma simdiden daha erken.
eee sonuç ? Lut demissin Lut ne kız :)kizlar bat 30 aralik ben az once test yaptim lut
testte hayalet cizgi cikti
gorebiliyormusuneee sonuç ? Lut demissin Lut ne kız :)
canım hayırlı olsun :)testte hayalet cizgi cikti
testte hayalet cizgi cikti
5 dk ne ki 1 dk bile surmedi ikinci testi yaptim dayanamadim aynisişekerim ilk 5 dakikada çıktı ise bebis olabilir :)
5 dk ne ki 1 dk bile surmedi ikinci testi yaptim dayanamadim aynisi
cok sagol canim yarin giderim hastaneye bu gun gec oldu artik:) hayırlı olsun tatlım benimm kan testi ile doğrulatirsin çok sevindim
Bende ayni ağrıları persembe cuma yaşadım sonra ağrılar kesildi. 3 gün geçti ustunden idrar testim negatif çıktı ama reglide olmadım yine belim agriyor yarın kan testi yaptıracağımKızlar Merhaba Yardımınız lazım .. bat bugundu dün sabah çok fena agrilarim vardı adet sancisi gibi ama hiç bişey olmadı bu sabah olmalıydı adetim ama tık yok .. benim gibi sancı çeken oldumu hamile olduğunu öğrendiğinde ? Test yapacağım ama biraz bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?