Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

la havle;
Bir gün şu forumlarda "haydi kızlar beraber tuvalet deneyimlerimizi paylaşlım" diye bir başlık görecek miyim acaba?

la havle;
Bir gün şu forumlarda "haydi kızlar beraber tuvalet deneyimlerimizi paylaşlım" diye bir başlık görecek miyim acaba?
umuyorum bu mesaji yanlis anlamisimdir. yanlis anlamadi isem cevabim: baslik acisindan "konulara nasil baslik verilir" dersi vermek istiyorsan bu dersi vermeden evvel ilk once konunun içeriğine bakmak lazim geldigini biliyor olman lazım. bence sen ilgili olduğun konularda takıl, kimseyi de gece gece rahatsız etme.

konu sahibesi ne kadar zarif bir biçimde sormuş gayet ılımlı ve yapıcı yaklaşmış maksat nedir diye hoş bir biçimde şaşkılığını dile getirmiş
bir de senin yaklaşımına bak
emir kipine bulanmış cümlelerle başlayınca çok çirkin kadınlar oluyorsunuz.

sana değil konu sahibesine yanıt veriyorum :

başlık tuhaf geldi, çünkü Allah'a şükür her 21 günde tekrarlanan bir döngüyü beklemek nasıl bir konu başlığı olabilir diye düşündüm, biraz latife biraz da mizahsen yaklaşmak istedim.

hepsi bu;
Şükür ki bunu yaşıyoruz. Allah da yokluğunu göstermesin sayın konu sahibesi

Selam kızlar reglim 3 ocak ama ben bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce çok mu erken ? Olsaydı silikte olsa çıkardı sanirim ((((

Selam kızlar reglim 3 ocak ama ben bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce çok mu erken ? Olsaydı silikte olsa çıkardı sanirim ((((
canım merak etme biraz daha bekle, daha beş günün var. çıkmaz şu an, bazıları erken öğrenmiş, onlar kan testinde öğrenmiş, ama idrarda bu kadar erken çıkmaz zaten.

Bugün kan tahlili yaptırmaya gidecektim ama yine hayal oldu bu ilhic döngüm 33 gün olmamisti . artik ümitlenmeyecegim

Nasıl üzülmeyeyim canım ya adetim 28 oldumu gelir günü geçmese böyle olmazdım sanirsam ilk kez başima geliyoda. Daha neler yasayacagiz bakalım. Rabbim hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…