cok tesekkur ederimcanım hayırlı olsun :)
canım allah kucagina almayi nadip etsin tumm isteyenleredekizlar bat 30 aralik ben az once test yaptim lut
canım hangi testle yaptin erken gebelik testimi benim bat 31 aralikkk5 dk ne ki 1 dk bile surmedi ikinci testi yaptim dayanamadim aynisi
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsincok tesekkur ederim
dualarim seninle ve tum bebis bekleyenlerle.Iyi akşamlar kızlarr bat geliyor 31 aralikk bugünu atlattim yarinida atlatayim insallah Rabbimiz inşallah oll demistir olmuştur cook heycan stres ve korku var sizdende dua bekliyorum
Anlamadim konu başlığına gondermemi yapıyorsunuz nesi var ki.?la havle;
Bir gün şu forumlarda "haydi kızlar beraber tuvalet deneyimlerimizi paylaşlım" diye bir başlık görecek miyim acaba?
umuyorum bu mesaji yanlis anlamisimdir. yanlis anlamadi isem cevabim: baslik acisindan "konulara nasil baslik verilir" dersi vermek istiyorsan bu dersi vermeden evvel ilk once konunun içeriğine bakmak lazim geldigini biliyor olman lazım. bence sen ilgili olduğun konularda takıl, kimseyi de gece gece rahatsız etme.la havle;
Bir gün şu forumlarda "haydi kızlar beraber tuvalet deneyimlerimizi paylaşlım" diye bir başlık görecek miyim acaba?
konu sahibesi ne kadar zarif bir biçimde sormuş gayet ılımlı ve yapıcı yaklaşmış maksat nedir diye hoş bir biçimde şaşkılığını dile getirmişumuyorum bu mesaji yanlis anlamisimdir. yanlis anlamadi isem cevabim: baslik acisindan "konulara nasil baslik verilir" dersi vermek istiyorsan bu dersi vermeden evvel ilk once konunun içeriğine bakmak lazim geldigini biliyor olman lazım. bence sen ilgili olduğun konularda takıl, kimseyi de gece gece rahatsız etme.
canım merak etme biraz daha bekle, daha beş günün var. çıkmaz şu an, bazıları erken öğrenmiş, onlar kan testinde öğrenmiş, ama idrarda bu kadar erken çıkmaz zaten.Selam kızlar reglim 3 ocak ama ben bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce çok mu erken ? Olsaydı silikte olsa çıkardı sanirim((((
kuzum üzülme gelecek ay denersiniz yine.Bugün kan tahlili yaptırmaya gidecektim ama yine hayal oldu bu ilhic döngüm 33 gün olmamisti . artik ümitlenmeyecegim
yok ya ucuz 4 liralik testlerdencanım hangi testle yaptin erken gebelik testimi benim bat 31 aralikkk
test yapmismiydinNasıl üzülmeyeyim canım ya adetim 28 oldumu gelir günü geçmese böyle olmazdım sanirsam ilk kez başima geliyoda. Daha neler yasayacagiz bakalım. Rabbim hayirlisini versin.
cook Sağol canım bugün de bişey yok insallah da olmaz:)dualarim seninle ve tum bebis bekleyenlerle.
Pazar günü yapmiştim negatifti. Bugünde kan tatlili verecektim ama sabah kalktigimda kahverengi lekekenme vardı bende işe geldim belki stresten gecikmistirtest yapmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?