Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim gebelik anlamında yazılmıştir başlık.
Bu zamana kadar ilk kez sizden duyuyorum böyle bişi demekki herkezin algılama durumu farklı..

Gerçekten güldüm şuan bunları okuduktan sonra.. Eee bilmeyen için zor tabii.. Ne kadar çok takip ediliyor muşsun demek canım
Sorma şekerim gece bir şok geçirdim hatta defalarca baktım başlığa tuhaf bişi de goremedim o 21 günde döngü oluyorsa ben gibi uzun döngüsü olanlar var 30 40 50 yani anlamadım..
keşke yanımda olsada net anlatabilse bana neyi alamadığını..
sayfa 1 e gitsin orada yazmışım belirtilerim, bu kadar sizde neler vvar diye

hahahahahaa vallahi çok güldüm

O nun anlamadığı şey şu; laf olsun geyik olsun diye yazılmış sanıyor sanırım. Bilmiyor ki burada heyecanlı bir bekleyiş var. İnsanlarda o döngü düzensiz olabiliyor hatta rahatsızlıklarından ötürü olmayabiliyor.. Anne olabilmek için neler neler yapıyorlar... O kadar basit değil... Tabii ama böyle sıradan bakıp okuyunca dalga geçiyor muşuz gibi yada ne bileyim sanki çoluk çocuk toplanmışız da aptalca şeyler paylaşıyor muşuz gibi görünüyor bazılarına demek ki! Neyse.. Biz kendimize bakalım..

Valla şekerim anlayan anlamış ki sağolsun dostlar bırakmıyor sayfamız 325 olmuş.
ve bir çok arkadasimiz online.
Burada destek oluyoruz birbirimize bebek bekleyenlerle birlikte...
Benim için önemli olan insanlar zaten topigimde Gerisi Boş diyelim..
Allah sizlere sağlık uzun ömür , Bebis isteyenlerede en kisa zamanda nasip etsin Gerisi hikaye

Nasıl üzülmeyeyim canım ya adetim 28 oldumu gelir günü geçmese böyle olmazdım sanirsam ilk kez başima geliyoda. Daha neler yasayacagiz bakalım. Rabbim hayirlisini versin.
evet hele ki anne olmaya kendini hazır hissediyor, çok istiyorsan moralin çok bozuluyor, ben de yaşadım iki ay önce, meğer bütün yaşadıklarım yumurta kisti yüzündenmiş. ama bir 15 gün sonra yeniden çalışmalara başlarsınız sağlıkta bir engel yok ise, üzülme lütfen....

kesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum, işte dün akşamki tepkim tam da bu yüzdendi, yatağın içinde telefondan buradaki arkadaşlar ne yapmış diye bakayım dedim, bu mesajla karşılaştım...

kesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum, işte dün akşamki tepkim tam da bu yüzdendi, yatağın içinde telefondan buradaki arkadaşlar ne yapmış diye bakayım dedim, bu mesajla karşılaştım...

Aynen şekerim sorma bende yatıyordum dedim dur bakalım arkadaslarim napmis gündüz pek giremedim.
bir baktım şok.
Bende nazikçe sorayım dedim ama soklari geçirdim yatak içinde :)

Boşver canım.. gece gece canı sıkılmış biri işte.. cevap bile vermemek gerek aslında çünkü isteği böyle uğraşıp kendini eğlendirmek bu tarz insanların.. Biz bebişlerimizi bekleyelim görmezden gel

Pazar günü yapmiştim negatifti. Bugünde kan tatlili verecektim ama sabah kalktigimda kahverengi lekekenme vardı bende işe geldim belki stresten gecikmistir
canım rabbimiz bu ayda nasip eder insallah bende bugün yarin yerim kırmızı karti hayırlısıyla gelsin bebislerimiz rabbimiz bize hayirli kilsin insallah

hanımlar merhaba 3,5 yaşınd bir oğlum var, koşullar uygun olunca 2.yi düşünmeye başladık geçen ay pas geçtik:) bu ay bakalım kısmet: ) adetime 4 gün var, ama bazen 1-2 gün de gecikebiliyor, yani 5-6 gün sonra belli olur tam olarak.. Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin, eminim çok zordur uzun süredir bebiş isteyenler için..

arkadaslar beta adetten iki gun once 33,5 cikti. bes gun once 6,1 idi. karnim fena agriyor. batmalar az oluyor. goguslerimin her tarafi aciyor. hafif mide bulantisi var. insallah beta artisi boyle devam eder. biraz dusuk geldi ama umudum var allah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin. bugun adetten iki gun once ilk defa bebetime marka ikinci cizgi silik cikti. dun ovulasyon testi ikinci cizgi silik cikti. karbonat testi tam bir fiayskoydu. ama degere gore hamileyim. simdi adetin gecikmesini bekleyecegim. yarin doktordan randevu almaya çalışacağım. öpüyorum hepinizi dualarim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…