- 2 Kasım 2014
- 138
- 78
- 103
Senin için çok sevindim canım okudukça acısı hafifliyor insanin. Hadi bakalım hayırlı haberlerle insallahiki gundur yaptigim testler pozitif ben biraz sonra saglik ocagina gidicem kan vermeye dua edin ne olur
canım merak etme biraz daha bekle, daha beş günün var. çıkmaz şu an, bazıları erken öğrenmiş, onlar kan testinde öğrenmiş, ama idrarda bu kadar erken çıkmaz zaten.
Tatlim Her ay ayni şeyne kadar zor biseyimis
konu sahibesi ne kadar zarif bir biçimde sormuş gayet ılımlı ve yapıcı yaklaşmış maksat nedir diye hoş bir biçimde şaşkılığını dile getirmiş
bir de senin yaklaşımına bak
emir kipine bulanmış cümlelerle başlayınca çok çirkin kadınlar oluyorsunuz.
sana değil konu sahibesine yanıt veriyorum :
başlık tuhaf geldi, çünkü Allah'a şükür her 21 günde tekrarlanan bir döngüyü beklemek nasıl bir konu başlığı olabilir diye düşündüm, biraz latife biraz da mizahsen yaklaşmak istedim.
hepsi bu;
Şükür ki bunu yaşıyoruz. Allah da yokluğunu göstermesin sayın konu sahibesi
Gerçekten güldüm şuan bunları okuduktan sonra.. Eee bilmeyen için zor tabii.. Ne kadar çok takip ediliyor muşsun demek canımCanim gebelik anlamında yazılmıştir başlık.
Bu zamana kadar ilk kez sizden duyuyorum böyle bişi demekki herkezin algılama durumu farklı..
Sorma şekerim gece bir şok geçirdim hatta defalarca baktım başlığa tuhaf bişi de goremedim o 21 günde döngü oluyorsa ben gibi uzun döngüsü olanlar var 30 40 50 yani anlamadım..Gerçekten güldüm şuan bunları okuduktan sonra.. Eee bilmeyen için zor tabii.. Ne kadar çok takip ediliyor muşsun demek canım
hahahahahaa vallahi çok güldümSorma şekerim gece bir şok geçirdim hatta defalarca baktım başlığa tuhaf bişi de goremedim o 21 günde döngü oluyorsa ben gibi uzun döngüsü olanlar var 30 40 50 yani anlamadım..
keşke yanımda olsada net anlatabilse bana neyi alamadığını..
sayfa 1 e gitsin orada yazmışım belirtilerim, bu kadar sizde neler vvar diye
O nun anlamadığı şey şu; laf olsun geyik olsun diye yazılmış sanıyor sanırım. Bilmiyor ki burada heyecanlı bir bekleyiş var. İnsanlarda o döngü düzensiz olabiliyor hatta rahatsızlıklarından ötürü olmayabiliyor.. Anne olabilmek için neler neler yapıyorlar... O kadar basit değil... Tabii ama böyle sıradan bakıp okuyunca dalga geçiyor muşuz gibi yada ne bileyim sanki çoluk çocuk toplanmışız da aptalca şeyler paylaşıyor muşuz gibi görünüyor bazılarına demek ki! Neyse.. Biz kendimize bakalım..
evet hele ki anne olmaya kendini hazır hissediyor, çok istiyorsan moralin çok bozuluyor, ben de yaşadım iki ay önce, meğer bütün yaşadıklarım yumurta kisti yüzündenmiş. ama bir 15 gün sonra yeniden çalışmalara başlarsınız sağlıkta bir engel yok ise, üzülme lütfen....Nasıl üzülmeyeyim canım ya adetim 28 oldumu gelir günü geçmese böyle olmazdım sanirsam ilk kez başima geliyoda. Daha neler yasayacagiz bakalım. Rabbim hayirlisini versin.
Senin için çok sevindim canım okudukça acısı hafifliyor insanin. Hadi bakalım hayırlı haberlerle insallah
kesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum, işte dün akşamki tepkim tam da bu yüzdendi, yatağın içinde telefondan buradaki arkadaşlar ne yapmış diye bakayım dedim, bu mesajla karşılaştım...O nun anlamadığı şey şu; laf olsun geyik olsun diye yazılmış sanıyor sanırım. Bilmiyor ki burada heyecanlı bir bekleyiş var. İnsanlarda o döngü düzensiz olabiliyor hatta rahatsızlıklarından ötürü olmayabiliyor.. Anne olabilmek için neler neler yapıyorlar... O kadar basit değil... Tabii ama böyle sıradan bakıp okuyunca dalga geçiyor muşuz gibi yada ne bileyim sanki çoluk çocuk toplanmışız da aptalca şeyler paylaşıyor muşuz gibi görünüyor bazılarına demek ki! Neyse.. Biz kendimize bakalım..
kesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum, işte dün akşamki tepkim tam da bu yüzdendi, yatağın içinde telefondan buradaki arkadaşlar ne yapmış diye bakayım dedim, bu mesajla karşılaştım...
Boşver canım.. gece gece canı sıkılmış biri işte.. cevap bile vermemek gerek aslında çünkü isteği böyle uğraşıp kendini eğlendirmek bu tarz insanların.. Biz bebişlerimizi bekleyelim görmezden gelkesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum, işte dün akşamki tepkim tam da bu yüzdendi, yatağın içinde telefondan buradaki arkadaşlar ne yapmış diye bakayım dedim, bu mesajla karşılaştım...
canım rabbimiz bu ayda nasip eder insallah bende bugün yarin yerim kırmızı karti hayırlısıyla gelsin bebislerimiz rabbimiz bize hayirli kilsin insallahPazar günü yapmiştim negatifti. Bugünde kan tatlili verecektim ama sabah kalktigimda kahverengi lekekenme vardı bende işe geldim belki stresten gecikmistir
agzina saglik canim ne güzel yazmissin aynen dedigin gibiCanim gebelik anlamında yazılmıştir başlık.
Bu zamana kadar ilk kez sizden duyuyorum böyle bişi demekki herkezin algılama durumu farklı..
Canım sonuç çıktı mi?Kızlar benimde adetime 4 gün var bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım aksam ustu sonuç çıkıcak inşallah benim için dua edin4 gün önce cıkar diye umuyorum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?