Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hadi gözün aydın hamissin :) off çok heyecan yaptım bak simdi ben de gidicem birazdan test yaptirmaya :)))

canım benim inşallah hamissin Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı geçer gebeliğin :)

Gerçekten güldüm şuan bunları okuduktan sonra.. Eee bilmeyen için zor tabii.. Ne kadar çok takip ediliyor muşsun demek canım

sayın hamile bayanlar;

maşallah diyorum Allah çocuklarınızı bağışlasın şimdiden

de
ben konuyu anlamamışım sahibe açıklamış bu kadar yoruma gerek yok.
tekrarlıyorum, sahibe açıklamış yeter bu kadar yorum.
şimdiden hayırlı olsun.

Hadi gözün aydın hamissin :) off çok heyecan yaptım bak simdi ben de gidicem birazdan test yaptirmaya :)))
gerekten yahu ne heyecan yapıyoruz, ama bu heyecan bence hi bitmeyecek bu sefer yarınki doktor randevusunda neler olacak diye heyecanlanıyosun:) darısı başına, test yapınca haber ver olur mu

Size de hayirli olur umarim!. Burasi kisiye ozel bir paylasim sayfasi olmadigi gibi yaptiginiz yada
yapacaginiz yorumlari daha dikkatli bir sekilde
ogrenerek yapmanizi size tavsiye ederim. Burasi bir forum sayfasidir bunu da hatirlatirim. Kisisel olarak soracaginiz sorular icin mesaj gonderin bir dahaki sefere. Iyi aksamlar.

Doktorun dediği yok ama bilmiyorum.yumurtlamayi tutturamiyoruz sanirsam. Önümüze bakacağiz artik. Tesekkur ederim canimm

Gunaydin arkadaşlar inşallah yeni yil hepimize yeni müjdeler getirir ... Benim sizlere bi sorum olcakti geçenay 4 aralikta regl oldum 8 aralikta bitti fakat 13 aralikta bbaslayan ve 2 gün suren az bi kahverengi kanamam oldu şimdi ben adet ggnu için hangisini beklemeliyim yardimci olurmusunuz

günaydın canım.o yumurtlama kanaması olabilir mi acaba öyle birşey varmış çünkü. değilse de sen 4 ünü baz al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…