arkadaslar beta adetten iki gun once 33,5 cikti. bes gun once 6,1 idi. karnim fena agriyor. batmalar az oluyor. goguslerimin her tarafi aciyor. hafif mide bulantisi var. insallah beta artisi boyle devam eder. biraz dusuk geldi ama umudum varallah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin. bugun adetten iki gun once ilk defa bebetime marka ikinci cizgi silik cikti. dun ovulasyon testi ikinci cizgi silik cikti. karbonat testi tam bir fiayskoydu. ama degere gore hamileyim. simdi adetin gecikmesini bekleyecegim. yarin doktordan randevu almaya çalışacağım. öpüyorum hepinizi dualarim hepimize
Cıktı canım maalesef negatif 0.1Canım sonuç çıktı mi?
canım benim inşallah hamissindir hayırlı haberini bekliyoruz:)Kızlar benimde adetime 4 gün var bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım aksam ustu sonuç çıkıcak inşallah benim için dua edin4 gün önce cıkar diye umuyorum varsa
canım benim inşallah hamissin Rabbimiz kucağına almayı nasip etsinarkadaslar beta adetten iki gun once 33,5 cikti. bes gun once 6,1 idi. karnim fena agriyor. batmalar az oluyor. goguslerimin her tarafi aciyor. hafif mide bulantisi var. insallah beta artisi boyle devam eder. biraz dusuk geldi ama umudum varallah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin. bugun adetten iki gun once ilk defa bebetime marka ikinci cizgi silik cikti. dun ovulasyon testi ikinci cizgi silik cikti. karbonat testi tam bir fiayskoydu. ama degere gore hamileyim. simdi adetin gecikmesini bekleyecegim. yarin doktordan randevu almaya çalışacağım. öpüyorum hepinizi dualarim hepimize
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı geçer gebeliğin :)arkadaslar beta adetten iki gun once 33,5 cikti. bes gun once 6,1 idi. karnim fena agriyor. batmalar az oluyor. goguslerimin her tarafi aciyor. hafif mide bulantisi var. insallah beta artisi boyle devam eder. biraz dusuk geldi ama umudum varallah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin. bugun adetten iki gun once ilk defa bebetime marka ikinci cizgi silik cikti. dun ovulasyon testi ikinci cizgi silik cikti. karbonat testi tam bir fiayskoydu. ama degere gore hamileyim. simdi adetin gecikmesini bekleyecegim. yarin doktordan randevu almaya çalışacağım. öpüyorum hepinizi dualarim hepimize
Gerçekten güldüm şuan bunları okuduktan sonra.. Eee bilmeyen için zor tabii.. Ne kadar çok takip ediliyor muşsun demek canım
O nun anlamadığı şey şu; laf olsun geyik olsun diye yazılmış sanıyor sanırım. Bilmiyor ki burada heyecanlı bir bekleyiş var. İnsanlarda o döngü düzensiz olabiliyor hatta rahatsızlıklarından ötürü olmayabiliyor.. Anne olabilmek için neler neler yapıyorlar... O kadar basit değil... Tabii ama böyle sıradan bakıp okuyunca dalga geçiyor muşuz gibi yada ne bileyim sanki çoluk çocuk toplanmışız da aptalca şeyler paylaşıyor muşuz gibi görünüyor bazılarına demek ki! Neyse.. Biz kendimize bakalım..
noldu var mı güzel haber?Dayanamadım daha fazla gittim kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonucu inşallah güzel haber alırım dua edin hamimar
çok teşekkürler, snden de güzel haberler bekliyoruz.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı geçer gebeliğin :)
inşallah canım, hepimize nasip eder anneliği Rabbimiz tez zamandacanım benim inşallah hamissin Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin
gerekten yahu ne heyecan yapıyoruz, ama bu heyecan bence hi bitmeyecek bu sefer yarınki doktor randevusunda neler olacak diye heyecanlanıyosun:) darısı başına, test yapınca haber ver olur muHadi gözün aydın hamissin :) off çok heyecan yaptım bak simdi ben de gidicem birazdan test yaptirmaya :)))
Size de hayirli olur umarim!. Burasi kisiye ozel bir paylasim sayfasi olmadigi gibi yaptiginiz yadasayın hamile bayanlar;
maşallah diyorum Allah çocuklarınızı bağışlasın şimdiden
de
ben konuyu anlamamışım sahibe açıklamış bu kadar yoruma gerek yok.
tekrarlıyorum, sahibe açıklamış yeter bu kadar yorum.
şimdiden hayırlı olsun.
Malesef olmadınoldu var mı güzel haber?
İste napim canım ya ayni. Agrim var biraz. Öle yani. Hayırlısıni diliyorum. İyim sıkıntı yok. Düşünüyorum boş boş. Sen iyisin dimi yani siz iyisiniz insaahGülüm sen naptin seni merak ettim :)
Amin inşallah canım.canım rabbimiz bu ayda nasip eder insallah bende bugün yarin yerim kırmızı karti hayırlısıyla gelsin bebislerimiz rabbimiz bize hayirli kilsin insallah
Doktorun dediği yok ama bilmiyorum.yumurtlamayi tutturamiyoruz sanirsam. Önümüze bakacağiz artik. Tesekkur ederim canimmevet hele ki anne olmaya kendini hazır hissediyor, çok istiyorsan moralin çok bozuluyor, ben de yaşadım iki ay önce, meğer bütün yaşadıklarım yumurta kisti yüzündenmiş. ama bir 15 gün sonra yeniden çalışmalara başlarsınız sağlıkta bir engel yok ise, üzülme lütfen....
bu sabah itibariyle umutlar ocak ayina devrettiinşallah canım, hepimize nasip eder anneliği Rabbimiz tez zamanda
günaydın canım.o yumurtlama kanaması olabilir mi acaba öyle birşey varmış çünkü. değilse de sen 4 ünü baz al benceGunaydin arkadaşlar inşallah yeni yil hepimize yeni müjdeler getirir ... Benim sizlere bi sorum olcakti geçenay 4 aralikta regl oldum 8 aralikta bitti fakat 13 aralikta bbaslayan ve 2 gün suren az bi kahverengi kanamam oldu şimdi ben adet ggnu için hangisini beklemeliyim yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?