Kııızlaaarrrr kan verdim az once dua edin banaaa
teşekkür ederim inş. canım :)ıns guzel sonuclar alırsın canımm
INŞALLAH güzel haberler verirsin canimKııızlaaarrrr kan verdim az once dua edin banaaa
coarkadaslar beta adetten iki gun once 33,5 cikti. bes gun once 6,1 idi. karnim fena agriyor. batmalar az oluyor. goguslerimin her tarafi aciyor. hafif mide bulantisi var. insallah beta artisi boyle devam eder. biraz dusuk geldi ama umudum varallah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin. bugun adetten iki gun once ilk defa bebetime marka ikinci cizgi silik cikti. dun ovulasyon testi ikinci cizgi silik cikti. karbonat testi tam bir fiayskoydu. ama degere gore hamileyim. simdi adetin gecikmesini bekleyecegim. yarin doktordan randevu almaya çalışacağım. öpüyorum hepinizi dualarim hepimize
gerekten yahu ne heyecan yapıyoruz, ama bu heyecan bence hi bitmeyecek bu sefer yarınki doktor randevusunda neler olacak diye heyecanlanıyosun:) darısı başına, test yapınca haber ver olur mu
İste napim canım ya ayni. Agrim var biraz. Öle yani. Hayırlısıni diliyorum. İyim sıkıntı yok. Düşünüyorum boş boş. Sen iyisin dimi yani siz iyisiniz insaah
Kııızlaaarrrr kan verdim az once dua edin banaaa
kist varsa soğan kürü yap canım çok faydasını gören var..Cıktı canım maalesef negatif 0.14 gün var son iki aydır 30 günde oluyo adetim kist var hamilelige engel degil demişti doktor ama döngüm 30 güne cıkmış olabiliyosa 6 gün var ama cıkmadı işte bişey
sonucu aldım kızlaarr hamileyiiimmm sonucum 463,42
ayyyy canım çok sevındım.mahşallahsonucu aldım kızlaarr hamileyiiimmm sonucum 463,42
cok sevindim hayirlisi olsunsonucu aldım kızlaarr hamileyiiimmm sonucum 463,42
evet canıımm isteyen herkesin olsun inşallaaahhh :)Maşallah şekerim hadi hayirli olsun bir nevi yılbaşı hediyesi oldu sana çok sevindim :)
Doktorun dediği yok ama bilmiyorum.yumurtlamayi tutturamiyoruz sanirsam. Önümüze bakacağiz artik. Tesekkur ederim canimmevet hele ki anne olmaya kendini hazır hissediyor, çok istiyorsan moralin çok bozuluyor, ben de yaşadım iki ay önce, meğer bütün yaşadıklarım yumurta kisti yüzündenmiş. ama bir 15 gün sonra yeniden çalışmalara başlarsınız sağlıkta bir engel yok ise, üzülme lütfen....
Canım benim ya insan tanımadan birilerinin mutluluguna sevinebiliyomus bu sitede daha iyi anladim. Ve üzüntüsünüde hissederek yasiyormus . Rabbim hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin inşallah. Ve tüm kizcelerimize inşallah senin yasadigin bu güzel duyguyu yaşatsınCanım vardır vakti saati sakin üzülme dua ediyorum isteyen herkeze ve sanada :)
iyiyiz şükürler olsun sağlık ocağında gebelik takibi baslattık.
ocağın 29 unda randevumuz var.
Bundan sonra 4 haFTA da 1 görüncez bebegimizi randevular uzadı.
ilk haftalar sık sık cagiriyorlardi hep görüyorduk.
:)
sonucu aldım kızlaarr hamileyiiimmm sonucum 463,42[/QUOTE
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Bu ara iyi haberlerimizde çok maşallah
Ayni şeyi bende yaşadım canim ve ilk kez basıma geldi 32. Gün oldum. Senin kaçıncı gününBen neden hala Regl olmuyorum ilk defa gecikiyor ve negatif bebekte yok
Ben tam 30 günde bir olurum bugün geciken 3 gün oldu kan testi negatif bi çözemedim kendimiAyni şeyi bende yaşadım canim ve ilk kez basıma geldi 32. Gün oldum. Senin kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?