Doktorun dediği yok ama bilmiyorum.yumurtlamayi tutturamiyoruz sanirsam. Önümüze bakacağiz artik. Tesekkur ederim canimm
Canım benim ya insan tanımadan birilerinin mutluluguna sevinebiliyomus bu sitede daha iyi anladim. Ve üzüntüsünüde hissederek yasiyormus . Rabbim hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin inşallah. Ve tüm kizcelerimize inşallah senin yasadigin bu güzel duyguyu yaşatsın
benimde bat yarın sizce test yapsam çıkar mı bugün
Benimde 28i geçmezdi ama bu ay böyle oldu. Rabbim gönlünden geçeni hayirli eyler inßallah sanada tatlimBen tam 30 günde bir olurum bugün geciken 3 gün oldu kan testi negatif bi çözemedim kendimi
kızlar adetime 9 gün var erken gebelik testi aldm yapsam çıkar mı sizce varsa?
kızlar adetime 9 gün var erken gebelik testi aldm yapsam çıkar mı sizce varsa?
çok varmış tatlım cikmayabilir bence 2 gün kala bak derim
zamn gecmıor sanki canm ama haklısın beklesem daha iyi
Cnm bu sogan kuru hakkinda beni aydinlatirmisin.kist falan yok hersy yolunda yumurtlamayi tutturamiyoruz ama bu kurunde cok faydasi varmis gebelik dusunmuyosan bile yapmakta fayda varmis diye okudum. Ama ac karnami iciliyo her defa tazemi yapiliyo bide regliden kac gun sonra baslaniyo????kist varsa soğan kürü yap canım çok faydasını gören var..
Yeni anne adaylari hamileliginiz saglikli gecer insss....
Meraba kizlar ovulasyon testi almayi dusunuyorum hangi siteden ve hangi markayi tercih edeyim bide adet sirkilisum 31 gun adetten kac gun sonra baslamam gerekiyo.
Bide sogan kuru hakkinda yorumlari olan varmi??
ben ovulasyon testi kullandım yumurtlama gününü öğrenmek için. denemediysen öneririm.Doktorun dediği yok ama bilmiyorum.yumurtlamayi tutturamiyoruz sanirsam. Önümüze bakacağiz artik. Tesekkur ederim canimm
üzüldümbu sabah itibariyle umutlar ocak ayina devrettihayirlisiyla gelsin insallah
bir de Rabbim isteyene hakikaten veriyor.bu sabah itibariyle umutlar ocak ayina devrettihayirlisiyla gelsin insallah
kesinlikle laboquick, şiddetle tavsiye edilir :)Yeni anne adaylari hamileliginiz saglikli gecer insss....
Meraba kizlar ovulasyon testi almayi dusunuyorum hangi siteden ve hangi markayi tercih edeyim bide adet sirkilisum 31 gun adetten kac gun sonra baslamam gerekiyo.
Bide sogan kuru hakkinda yorumlari olan varmi??
sağol arkadaşım doktor da keseyi inşallah haftaya görürüz dedi, ama dış gebelik vs de ancak haftaya tespit ediliyor, beklemeye devam anlayacağın :)ck sevindim arkadasim.hayirlisi olsun hakkimizda.
co
tebrikler harika haber, değerin de muhteşem, allah nazardan saklasın, sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah, bebişin de sağlıklı olur inşallahsonucu aldım kızlaarr hamileyiiimmm sonucum 463,42
Amin Birtanem insallah Evet birbirimize destek için burdayiz canım benim.
Istersen herkezin yasamasini isterim Çok güzel bir duygu tarif edilemez.
:)
Canim topige bi liste yapsan nasil olur bebis haberlerini toplu olarak takip edebiliriz hem beklemede olanlari falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?