- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
tabii canım bende inanıyorum olacağına inşallah hayhayırlısiyla gelsin Rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin hamislerimizinde kucagina almayi nasip etsinüzüldümama merak etme sağlıklı olduktan sonra olur eninde sonunda
Salı gecesi yaptirdim test 5.47 çıktı reglime 5 gün olduğu için tekrar yapilcak olasılık varmış :) ben de öyle hissediyorum ya da hissetmek istiyorum bilemiyorumgerekten yahu ne heyecan yapıyoruz, ama bu heyecan bence hi bitmeyecek bu sefer yarınki doktor randevusunda neler olacak diye heyecanlanıyosun:) darısı başına, test yapınca haber ver olur mu
canım benim hissedebiliyorsan vardır be hicbirsey hissetmedim ve beklenen gunumde oldum daha sokulmedim ama yarına sokulurum hayırlısiyla gelsin bebegin degerlerin artsin allah kucağına almayı nasip etsinSalı gecesi yaptirdim test 5.47 çıktı reglime 5 gün olduğu için tekrar yapilcak olasılık varmış :) ben de öyle hissediyorum ya da hissetmek istiyorum bilemiyorum
Bu ay denemeyi düsüyorum. Bakalım inşallahben ovulasyon testi kullandım yumurtlama gününü öğrenmek için. denemediysen öneririm.
İnşallah canım ya hayirlisiyla hepimiz kavusalim bebislerimize :)) ama hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum :/canım benim hissedebiliyorsan vardır be hicbirsey hissetmedim ve beklenen gunumde oldum daha sokulmedim ama yarına sokulurum hayırlısiyla gelsin bebegin degerlerin artsin allah kucağına almayı nasip etsin
ozaman durmak yok calismalarimiza devam edecegiz ama inşallah hamissindirİnşallah canım ya hayirlisiyla hepimiz kavusalim bebislerimize :)) ama hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum :/
Amiiin inşallah hepimiz hamisizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi aratmasin inşallah :)ozaman durmak yok calismalarimiza devam edecegiz ama inşallah hamissindir
Hadi bakalım inşallah üstüne gormussundur tatlım. Biz de merakla bekliyoruz sonucu alır almaz bize de soyle. :)Canlarm bu ay adet 2 gün surdu çok az sbra iki gün kahve iki gün toz pembe lekelenmem oldu,sağ kasıkta bacağa inen gergnlk dvam edio.4 gün erkn regly oldum.kan verdim Bi saate sonucu alcam umarm üstüne görmüşümdür.sonucu yazarım rabbim kucakları boş bırakmasn bu yıl inş bebişlerimz gelsn
hemen yazcam cnmHadi bakalım inşallah üstüne gormussundur tatlım. Biz de merakla bekliyoruz sonucu alır almaz bize de soyle. :)
canım çıkınca yaz bende merak ettim :)hemen yazcam cnm
canlarım sonuç 7.19 yani henuz yeni başlamış Bi gebelk değeri ama kanamam olduğu için düşük yapmışta olabilirmşmcanım çıkınca yaz bende merak ettim :)
Aycanim ins Rabbim bebisini sana baguslar.. Durumdan haberdar et .. İns tutunur bebisin..canlarım sonuç 7.19 yani henuz yeni başlamış Bi gebelk değeri ama kanamam olduğu için düşük yapmışta olabilirmşmiki gün sonra tekrarlanacak yukselrse gebeyim yükselmezse düşük yapmışımdır bana dua edin nolur
Cnm allah yardimcin olsun hayirli sahlikli bi bebekse tutunur insallah. Dusuksede uzulme bi problem varki vucut onu atti diye dusun saglikli bi bebeksede buyuk ihtimal tutunur. Sen ovulasyon testi yapmistin demi yumurtlamanin ustunden kac gun gecti pekicanlarım sonuç 7.19 yani henuz yeni başlamış Bi gebelk değeri ama kanamam olduğu için düşük yapmışta olabilirmşmiki gün sonra tekrarlanacak yukselrse gebeyim yükselmezse düşük yapmışımdır bana dua edin nolur
evet yapmştm cnm 18 gün geçti sanrm ayın ortalarnda 12 13 tü yumurtlama kanama 14. gün başlamış oluoCnm allah yardimcin olsun hayirli sahlikli bi bebekse tutunur insallah. Dusuksede uzulme bi problem varki vucut onu atti diye dusun saglikli bi bebeksede buyuk ihtimal tutunur. Sen ovulasyon testi yapmistin demi yumurtlamanin ustunden kac gun gecti peki
Ovulasyondan bu zamana kadar biraz dusuk bi deger gibi ama rabbim ol dedik ten sonra.. hadi bakalim cnm allah hakkinda hayirlisini nasip etsin aslinda 5in ustunde bi degerin var kanamanda oldu dr progestan falan verebilirdievet yapmştm cnm 18 gün geçti sanrm ayın ortalarnda 12 13 tü yumurtlama kanama 14. gün başlamış oluo
Tatlım bozma moralini bak stres en kotu şey iyiyi güzeli düşün yerlesiyordur inşallah bebisin. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allah bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.canlarım sonuç 7.19 yani henuz yeni başlamış Bi gebelk değeri ama kanamam olduğu için düşük yapmışta olabilirmşmiki gün sonra tekrarlanacak yukselrse gebeyim yükselmezse düşük yapmışımdır bana dua edin nolur
progestan ne oluo ki cnm ne için verilioOvulasyondan bu zamana kadar biraz dusuk bi deger gibi ama rabbim ol dedik ten sonra.. hadi bakalim cnm allah hakkinda hayirlisini nasip etsin aslinda 5in ustunde bi degerin var kanamanda oldu dr progestan falan verebilirdi
aminnnn btanem amnTatlım bozma moralini bak stres en kotu şey iyiyi güzeli düşün yerlesiyordur inşallah bebisin. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allah bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?