Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

progestan ne oluo ki cnm ne için verilio
Dusuk onleyici cnm bebegin tutunmasi icin ignesi ve hapida oluyo bi kac gun once arkadasimin kabamadi vardi dr hemen ignesini yapti kesildi kanama bende kullanmistim. Bazilarinda bebek tutunmuyo ve surekli dusuk yaoabiliyo progestoran hormonu dusunce oluyo ve folik asit gibi onceden de kulkaniliyo diye biliyorum yinede arastir yanlis bilgilendirmis olnayim

cumartesi belli olacak cnm o zmn sorarm doktora kullanmam gerekirse kullanırım

canım belki yerleşme kanaması gelmiştir.
dur bakalım allahtan ümit kesilmez..
yarın kandil dua et bol bol

kızlar aşılamam 29 aralıkta yapıldı bat 15 ocak ne zaman test yapmalıyım adeti beklersem 18 gün oluyor ???

Merhaba arkadaşlar , 2 yıldır korunuyorduk ama kondomla korunduk hiç ilaç kullanmadım. ilk denememiz oldu ama hiçbir belirtim yok reglime 10 gün var bu kadar erken hiç belirti olmazmı?

Merhaba arkadaşlar , 2 yıldır korunuyorduk ama kondomla korunduk hiç ilaç kullanmadım. ilk denememiz oldu ama hiçbir belirtim yok reglime 10 gün var bu kadar erken hiç belirti olmazmı?

daha çok erken belirti olması için zaten yumurtlaman yeni bitti canım

Selam arkadaşlar bizde 7 ay oldu hala bekliyoruz adetime 6 gün var dayanamadım bugün fortel erken gebelik testini yaptim ama sonuç negatiff inşallah adet olmam bu testte yanlış çıkar ((

Selam arkadaşlar bizde 7 ay oldu hala bekliyoruz adetime 6 gün var dayanamadım bugün fortel erken gebelik testini yaptim ama sonuç negatiff inşallah adet olmam bu testte yanlış çıkar ((

selam tatlım inşallah.
genelde regl gecikince yapın böyle erken yapıp negatifi görünce üzülüyorsunuz :/

Evet 29 aralık yumurtalama günümdü. Sabırsızım biraz :)
Bu arada tüm kadınlar kulübü ailesinin kandili mübarek olsun.Bu hayırlı gecede edilen dualarımız kabul olur inşAllah.

benimde 29 aralıkta aşılamam yapıldı daha var test için en erken 10 gün sonra

Vişneli turtam bana bi akil ver nolur adetime 4.5gun var ben bu ay yumurta catlatma ignesi oldum bu ayin 19unda sonra igneden 9gun sonra kan testi yaptirdim 2.45 cikti 4gun sonra baska bi hstanede referans aralıkları farkli yazilmis 0.288 cikti ama gebe deilmisim bu topikte bi bayan yazmis 2.47 değeriyle hamile kalmis sence benim degerim yukselirmi yoksa catlatma ignesi olanlarin degeri yuksekmi cikar off moralim cok bozuk acava bu ayda olmadimi ya; (

kızlar adtme 7 gün var sabah sulu akıntı geldi seffat az önce de az kanlı su gibi akntı bu neden olur ya blen var mı

bende yardımcı olmaya çalışıyım çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu olduğundan dolayı iğneden sonra en erken 10 gün sonra vücuttan gidiyormuş en iyisi 12. gün yapılması testin allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir bekle biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…