Dusuk onleyici cnm bebegin tutunmasi icin ignesi ve hapida oluyo bi kac gun once arkadasimin kabamadi vardi dr hemen ignesini yapti kesildi kanama bende kullanmistim. Bazilarinda bebek tutunmuyo ve surekli dusuk yaoabiliyo progestoran hormonu dusunce oluyo ve folik asit gibi onceden de kulkaniliyo diye biliyorum yinede arastir yanlis bilgilendirmis olnayimprogestan ne oluo ki cnm ne için verilio
cumartesi belli olacak cnm o zmn sorarm doktora kullanmam gerekirse kullanırımDusuk onleyici cnm bebegin tutunmasi icin ignesi ve hapida oluyo bi kac gun once arkadasimin kabamadi vardi dr hemen ignesini yapti kesildi kanama bende kullanmistim. Bazilarinda bebek tutunmuyo ve surekli dusuk yaoabiliyo progestoran hormonu dusunce oluyo ve folik asit gibi onceden de kulkaniliyo diye biliyorum yinede arastir yanlis bilgilendirmis olnayim
canlarım sonuç 7.19 yani henuz yeni başlamış Bi gebelk değeri ama kanamam olduğu için düşük yapmışta olabilirmşmiki gün sonra tekrarlanacak yukselrse gebeyim yükselmezse düşük yapmışımdır bana dua edin nolur
Dikkat et cnm o zamana kadar yinede hadi bakalim guzel haberler duycaz inscumartesi belli olacak cnm o zmn sorarm doktora kullanmam gerekirse kullanırım
inş hayatımcanım belki yerleşme kanaması gelmiştir.
dur bakalım allahtan ümit kesilmez..
yarın kandil dua et bol bol
Merhaba arkadaşlar , 2 yıldır korunuyorduk ama kondomla korunduk hiç ilaç kullanmadım. ilk denememiz oldu ama hiçbir belirtim yok reglime 10 gün varbu kadar erken hiç belirti olmazmı?
Evet 29 aralık yumurtalama günümdü. Sabırsızım biraz :)daha çok erken belirti olması için zaten yumurtlaman yeni bitti canım
teşekkür ederim senin de inşallah canım :)tebrikler harika haber, değerin de muhteşem, allah nazardan saklasın, sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah, bebişin de sağlıklı olur inşallah
Selam arkadaşlar bizde 7 ay oldu hala bekliyoruzadetime 6 gün var dayanamadım bugün fortel erken gebelik testini yaptim ama sonuç negatiff inşallah adet olmam bu testte yanlış çıkar ((
Evet 29 aralık yumurtalama günümdü. Sabırsızım biraz :)
Bu arada tüm kadınlar kulübü ailesinin kandili mübarek olsun.Bu hayırlı gecede edilen dualarımız kabul olur inşAllah.
Hadi bakalım İnşAllah gebelik gerçekleşmiştir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin (Amin)benimde 29 aralıkta aşılamam yapıldı daha var test için en erken 10 gün sonra
amin canım allah isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasınHadi bakalım İnşAllah gebelik gerçekleşmiştir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin (Amin)
Vişneli turtam bana bi akil ver nolur adetime 4.5gun var ben bu ay yumurta catlatma ignesi oldum bu ayin 19unda sonra igneden 9gun sonra kan testi yaptirdim 2.45 cikti 4gun sonra baska bi hstanede referans aralıkları farkli yazilmis 0.288 cikti ama gebe deilmisim bu topikte bi bayan yazmis 2.47 değeriyle hamile kalmis sence benim degerim yukselirmi yoksa catlatma ignesi olanlarin degeri yuksekmi cikar off moralim cok bozuk acava bu ayda olmadimi ya; (
kızlar adtme 7 gün var sabah sulu akıntı geldi seffat az önce de az kanlı su gibi akntı bu neden olur ya blen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?