Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inş canm ya kasmda düşk yasamstm cok korkuyrm suan Allah ım bu mübarek gün isteyen herkese hayrlı evlatlar nasip etsn inş

amin canım inşallah bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur az kalmış zaten adetine inşallah güzel haberler verirsin bize

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Tatlım benimde iğneden 10 gun sonra 5.47 çıktı. Bugün 13 gün yine test yaptırdım 1.68e düşmüş. Sanirim ilaçtan öyle yuksek cikmisti inşallah senin değerin yukselir bebis haberi aliriz. Offf çok moralim bozuldu bu ayda yok. (((

Yaa benimde moralim bozuldu benimde degerlerim dusermiki off ha; (

canım çatlama iğnesi olduktan 14 gün sonra kanda bakın diyorlar.
çatlama iğnesi HCG içerir.
Umarım hamilesindir regl gecikince test yapmani oneririim

Merhaba hanimlar 4.aydir bebek istiyoruz.gecen ay ovulasyon testi kullandim ve cift cizgiyi yakaladim ama duzenli birliktelik olmadi bu ayda ovulasyon testini kullandim ve cift cizgiyi yakaladim 3 gun surdu ve esimle o 3 gunu degerlendirdik ve simdi 13.ocak tarihini bekliyorum bana dua edin hayirlisi ile hamile kalayim :)

Hayirlisi olsun cnm ben 16 aydir uğraşıyorum nasipinde carsa bu ay olmuştur rabbim bu mübarek gecede hepimize evlat nasip etsin

3 gun kaldı aynı belirtiler ile bende beklıyorum korkudan test yapamıyorum yine tek çizgi görücem diye

Kozlar bayadir yazmiyorum gecen ay hüsrana ugradim diye :/ adetin bitti ovulasyon testlerini aldim hergun tarif ettiğiniz gibi yapicam inşallah çift çizgiyi görürüz gün aşırı denemelere baslicam onunda faydasi olduğunu soylemistiniz inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm mmm . Dünyanın en güzel hissini yasatsin Rabbim insallah hepimize

Erken gebelik testi aldim adet gununde 100de 99 dogru sonuc diyo sence adet günüm demi yapayım bigun sonrami yapiyim

acikcasi erken gebelik testlerine guvenemem çünkü çok pozitif görüp regl olmuştum size tavsiyem regl günü ve gecikince 3 TL'lik testler le denemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…