yerleşme kanaması olabilir canım hadi inşallah
inş canm ya kasmda düşk yasamstm cok korkuyrm suan Allah ım bu mübarek gün isteyen herkese hayrlı evlatlar nasip etsn inş
amin canım inşallah bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur az kalmış zaten adetine inşallah güzel haberler verirsin bize
Tatlım benimde iğneden 10 gun sonra 5.47 çıktı. Bugün 13 gün yine test yaptırdım 1.68e düşmüş. Sanirim ilaçtan öyle yuksek cikmistiVişneli turtam bana bi akil ver nolur adetime 4.5gun var ben bu ay yumurta catlatma ignesi oldum bu ayin 19unda sonra igneden 9gun sonra kan testi yaptirdim 2.45 cikti 4gun sonra baska bi hstanede referans aralıkları farkli yazilmis 0.288 cikti ama gebe deilmisim bu topikte bi bayan yazmis 2.47 değeriyle hamile kalmis sence benim degerim yukselirmi yoksa catlatma ignesi olanlarin degeri yuksekmi cikar off moralim cok bozuk acava bu ayda olmadimi ya; (
Tatlım benimde iğneden 10 gun sonra 5.47 çıktı. Bugün 13 gün yine test yaptırdım 1.68e düşmüş. Sanirim ilaçtan öyle yuksek cikmistiinşallah senin değerin yukselir bebis haberi aliriz. Offf çok moralim bozuldu bu ayda yok. (((
Yaa benimde moralim bozuldu benimde degerlerim dusermiki off ha; (Tatlım benimde iğneden 10 gun sonra 5.47 çıktı. Bugün 13 gün yine test yaptırdım 1.68e düşmüş. Sanirim ilaçtan öyle yuksek cikmistiinşallah senin değerin yukselir bebis haberi aliriz. Offf çok moralim bozuldu bu ayda yok. (((
Bozma moralini tatlım. Ben de çok alistirmisim kendimi acayip hüsrana ugradim. Ama inşallah yukselir senin tatlım dua edelim bu gece bol bol :)Yaa benimde moralim bozuldu benimde degerlerim dusermiki off ha; (
Vişneli turtam bana bi akil ver nolur adetime 4.5gun var ben bu ay yumurta catlatma ignesi oldum bu ayin 19unda sonra igneden 9gun sonra kan testi yaptirdim 2.45 cikti 4gun sonra baska bi hstanede referans aralıkları farkli yazilmis 0.288 cikti ama gebe deilmisim bu topikte bi bayan yazmis 2.47 değeriyle hamile kalmis sence benim degerim yukselirmi yoksa catlatma ignesi olanlarin degeri yuksekmi cikar off moralim cok bozuk acava bu ayda olmadimi ya; (
Erken gebelik testi aldim adet gununde 100de 99 dogru sonuc diyo sence adet günüm demi yapayım bigun sonrami yapiyimcanım çatlama iğnesi olduktan 14 gün sonra kanda bakın diyorlar.
çatlama iğnesi HCG içerir.
Umarım hamilesindir regl gecikince test yapmani oneririim
Erken gebelik testi aldim adet gununde 100de 99 dogru sonuc diyo sence adet günüm demi yapayım bigun sonrami yapiyimcanım çatlama iğnesi olduktan 14 gün sonra kanda bakın diyorlar.
çatlama iğnesi HCG içerir.
Umarım hamilesindir regl gecikince test yapmani oneririim
Hayirlisi olsun cnm ben 16 aydir uğraşıyorum nasipinde carsa bu ay olmuştur rabbim bu mübarek gecede hepimize evlat nasip etsinMerhaba hanimlar 4.aydir bebek istiyoruz.gecen ay ovulasyon testi kullandim ve cift cizgiyi yakaladim ama duzenli birliktelik olmadi bu ayda ovulasyon testini kullandim ve cift cizgiyi yakaladim 3 gun surdu ve esimle o 3 gunu degerlendirdik ve simdi 13.ocak tarihini bekliyorum bana dua edin hayirlisi ile hamile kalayim :)
Hayirlisi olsun cnm ben 16 aydir uğraşıyorum nasipinde carsa bu ay olmuştur rabbim bu mübarek gecede hepimize evlat nasip etsin
Ami cnm ins hep beraber o duyguyu yasarizRabbim dileyen isteyen herkezle birlikte bizlerede annelik duygusunu yasamayi nasip etsin
Erken gebelik testi aldim adet gununde 100de 99 dogru sonuc diyo sence adet günüm demi yapayım bigun sonrami yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?