Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hanımlar merhaba herkese hayırlı kandiller. Adetime 10 gün gibi bir zaman var.Dün akşam iç çamaşırımda nokta gibi kahverengi bir lekelenme gördüm. Akıntım çok şu anda. Bat 14.01.2015 sizce gebelik varsa anlaşılırmı yada erkenmi?

merhaba canım benimde bat 14 ocak aynı gün ama daha çok erken en erken 10 ocakta yapılabilir ama en iyisi adetini beklemek bazen olduğu halde çıkmıyor boşuna üzülüyoruz

Selam arkadaşlar bizde 7 ay oldu hala bekliyoruz adetime 6 gün var dayanamadım bugün fortel erken gebelik testini yaptim ama sonuç negatiff inşallah adet olmam bu testte yanlış çıkar ((
Canım bu 7 ay içinde ne tedavileri gördün.. Bende 9 aydır bekliyorum nasip olmadı.. yumurta tembelliği var bende ilaç kullanmadan gelişmiyorlar.. Bu y rahim filmi çekilecek.. İnşallah bu ay yüzüm gülsün hepimizin yüzü gülsün inşallah.. Adetimin 3.günü ve parça parça dökülüyorum resmen 3 gündür..

Canm bugün hemen incir ķürüne başla senin tedavin o bence yumurta tembelliğine birebir miş. Adetin 2.ci ve 3.cü günü baslaniyo 21 gün hergün iç

Canm bugün hemen incir ķürüne başla senin tedavin o bence yumurta tembelliğine birebir miş. Adetin 2.ci ve 3.cü günü baslaniyo 21 gün hergün iç
Bal+tarçın+çörekotu buna başladım ben canım.. Süt hormonum yüksek benim incir ters etki yapıyo bana.. Çok yüksek değil ama doktor öyle söyledi.. Peki ben bu iki kürdü beraber yapsam ne olur ki :/ zararını görürmüyüm..??

Ters etki yapıyorsa yapma zaten cnm ege ben adet olursam incir kuru ne baslicam. Ablam Dada yumurta tembelliği vardı 5 yıl olmadı incir kuru yle hamile kaldı oyüzden söyledim sana. Bal tarçın çörek otu kürünü kaç gün yapıyorsun?

Incir kürünü adetin 2.günü başlıyorsun 10 en fazla 12 gün sabah akşam ben aç karına içiyorum birer kaşık.. Yumurta tembelliği içinmiş bu da.. Çok önerdiler bende deneyeyim bu ay dedim.. Zaten doktora da gidiyorum rahim filmi çekilecek bu ay.. Eniyisi incir kürünü diğer ay denemek.. Birde hepsi ters etki falan yapar.. Neme lazım :)

Ya bişi sorcam rahim filmi neden cektirili ne gibi etkisi var?

Ya bişi sorcam rahim filmi neden cektirili ne gibi etkisi var?
Rahim filmini tüplerin kapalı olup olmadığına bakmak için çekiyorlar.. Yapışıklıklar tıkanıklıklar yumurtanın atılmasını engelleyebiliyormuş.. Birde bu filmden sonra kanallar tertemiz olduğu için sağlıklı bir yumurta varsa daha rahat hamile kalınabiliyomuş.. :) inşallah..

Hadi inşaallah hakkında hayırlısı olsun cnm

ben bekarken yüzümdeki sivilceler için yapmıştım yıllarca tekrar çıkmadı, burada forumlarda farklu uygulayanlar var ama ben şöyle yapmıştım, adetimin bitiminden 1 hafta sonra yani reglinin 1.gününden itibaren 14. gün vs olarak başlayıp, sabah akşam 1 bardak olarak 15 gün yapmıştım. 1 kahverengi soğanı (kırmızı veya beyaz olmayacak) sadece en dıştaki kabuğunu atıp diğer kabuklarını soymadan dörde bölüp kaynamakta olan 1,5 bardak suya atıyorsun, 5 dk kısık ateşte kaynatıyorsun, sonra süzüp suyu ılıkken içiyorsun tamamen soğumayacak. içmesi hakkaten çok zor ama ilaç olarak düşünmek gerek. ben bunu 2 adet dönemi yapmıştım, yani 15 gün yaptım sonra adetim başladı, bitti, yine 1 hafta geçti, yine 15 gün yaptım..

sabah ayrı akşam ayrı hazırlamak ve taze olarak içmek gerek, onu da belirteyim

canim benim insallah bebegin tutunmustur bol bol dinlen yat sende bebeginde allaha emanet olun hayirlisiyla rabbimiz kucagina almayi nasip etsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…