Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar yardım edin lütfen dün adet günümdü olmadım karnım ağrıdı bugunde olmadım az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim değilmiyim lütfen

kızlar yardım edin lütfen dün adet günümdü olmadım karnım ağrıdı bugunde olmadım az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim değilmiyim lütfen

canım teste göre hayırlı olsun hamilesin ama sen yinede hemen kan testi yaptır gözün aydın

kızlar aşılamamın 8. günü bugün kasık ağrım devam ediyor bide belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrıyor daha adetime çok var 15 ocakta olmam lazım aynı belirtileri yaşayan varmı ?

Slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza ben de bebek istiyorm hayırlısıyla benim de günüme 7 gn var hiç bir belirti yok regal öncesi belirtisi olan hamişler yazabilirmi rica etsem

Slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza ben de bebek istiyorm hayırlısıyla benim de günüme 7 gn var hiç bir belirti yok regal öncesi belirtisi olan hamişler yazabilirmi rica etsem
tatlım benim ilk gebeliğimde belim ve kasıklarımda ince bir sızı vardı uyku hali vücudum dayak yemiş gibiydi

slm kızlar benimde günüme daha 7 gün var ama hamilelik belirtilerinin de bi çoğu var off çok sabırsızım allahım inşallah hislerim doğrudur ben istiyen herkez için dua ediyorum sizde benim için edin

Öncelikle çok teşekür ederim o ağrıları ben geçen ay 10 gün çektim hah kesin hamileyim bu ay dedim belim ve kasıklarım ara ara fena agrıyodu sonra hüsran rgl oldm bu ay hiç bi belirti yok aslın da pekte ümütlenmek istemiyom hayırlısı olsn inşllh vardır

slm kızlar benimde günüme daha 7 gün var ama hamilelik belirtilerinin de bi çoğu var off çok sabırsızım allahım inşallah hislerim doğrudur ben istiyen herkez için dua ediyorum sizde benim için edin
ayy canım inş hepimiz hamişizdir bende az önce test yaptım iki çizgi çıktı eşimi bekliyorum kan testi için sonuç pozitifse bütün belirtileri ve tüyoları yazıcam

canım kişiden kişiye ve çecuktan çocuga değişir benimde şimdi hamileyim gibi gözüküyo bundada hiç belirti yoktu sadece adet günü adet olacakmışım gibi bir agri oldu o kadar birde 10 gün öncesinden başladım test yapmaya negatif negatif en son 5 gün önce yaptım birde az önce şimdi pozitif inş hamişsindir

[
ayy canım inş hepimiz hamişizdir bende az önce test yaptım iki çizgi çıktı eşimi bekliyorum kan testi için sonuç pozitifse bütün belirtileri ve tüyoları yazıcam[/
gözün Aydın cnm allah sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin inşllh çok erken. Başlamışsın gerçekten testebende heray 3 4 gün kala yapıyorm sonuç negatif bu ay günümü bekliycem tabi dayana. Bilirsem en en son yaptıgn test te günün geçmişmiydi

evet
tatlım dün adet olmam gerekti olmadım bugünde olmadım az önce test yaptım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…