- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
adi canim duamiz hep ayni rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin insallah hamissindir canimmBugun adet gunum henuz olmadim lutfen dua edin
benim de bugün : ) hayırlısı canım ikimize de: )Bugun adet gunum henuz olmadim lutfen dua edin
kızlar yardım edin lütfen dün adet günümdü olmadım karnım ağrıdı bugunde olmadım az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim değilmiyim lütfen
Benim kırmızılar geldibenim de bugün : ) hayırlısı canım ikimize de: )
tatlım benim ilk gebeliğimde belim ve kasıklarımda ince bir sızı vardı uyku hali vücudum dayak yemiş gibiydiSlm bayanlar bende yeni katıldım aranıza ben de bebek istiyorm hayırlısıyla benim de günüme 7 gn var hiç bir belirti yok regal öncesi belirtisi olan hamişler yazabilirmi rica etsem
ayy canım inş hepimiz hamişizdir bende az önce test yaptım iki çizgi çıktı eşimi bekliyorum kan testi için sonuç pozitifse bütün belirtileri ve tüyoları yazıcamslm kızlar benimde günüme daha 7 gün var ama hamilelik belirtilerinin de bi çoğu var off çok sabırsızım allahım inşallah hislerim doğrudur ben istiyen herkez için dua ediyorum sizde benim için edin
canım kişiden kişiye ve çecuktan çocuga değişir benimde şimdi hamileyim gibi gözüküyo bundada hiç belirti yoktu sadece adet günü adet olacakmışım gibi bir agri oldu o kadar birde 10 gün öncesinden başladım test yapmaya negatif negatif en son 5 gün önce yaptım birde az önce şimdi pozitif inş hamişsindirÖncelikle çok teşekür ederim o ağrıları ben geçen ay 10 gün çektim hah kesin hamileyim bu ay dedim belim ve kasıklarım ara ara fena agrıyodu sonra hüsran rgl oldm bu ay hiç bi belirti yok aslın da pekte ümütlenmek istemiyom hayırlısı olsn inşllh vardır
çok sevindim cnm o çift çizgiyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bendeayy canım inş hepimiz hamişizdir bende az önce test yaptım iki çizgi çıktı eşimi bekliyorum kan testi için sonuç pozitifse bütün belirtileri ve tüyoları yazıcam
[slm kızlar benimde günüme daha 7 gün var ama hamilelik belirtilerinin de bi çoğu var off çok sabırsızım allahım inşallah hislerim doğrudur ben istiyen herkez için dua ediyorum sizde benim için edin
ayy canım inş hepimiz hamişizdir bende az önce test yaptım iki çizgi çıktı eşimi bekliyorum kan testi için sonuç pozitifse bütün belirtileri ve tüyoları yazıcam[/
gözün Aydın cnm allah sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin inşllh çok erken. Başlamışsın gerçekten testebende heray 3 4 gün kala yapıyorm sonuç negatif bu ay günümü bekliycem tabi dayana. Bilirsem en en son yaptıgn test te günün geçmişmiydicanım kişiden kişiye ve çecuktan çocuga değişir benimde şimdi hamileyim gibi gözüküyo bundada hiç belirti yoktu sadece adet günü adet olacakmışım gibi bir agri oldu o kadar birde 10 gün öncesinden başladım test yapmaya negatif negatif en son 5 gün önce yaptım birde az önce şimdi pozitif inş hamişsindir
tatlım dün adet olmam gerekti olmadım bugünde olmadım az önce test yaptım işte[
gözün Aydın cnm allah sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin inşllh çok erken. Başlamışsın gerçekten testebende heray 3 4 gün kala yapıyorm sonuç negatif bu ay günümü bekliycem tabi dayana. Bilirsem en en son yaptıgn test te günün geçmişmiydi
Ay inşallh bişy olmz allahm korusn yol gözlemek kolay degil geekten allahım isteyen herkese nasip etsin annelik dugusu çok başka bişybirde benim ilk bebeğim düştü şimdi ikinci inş o acıyı bir daha yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?