Canim hayirli ugurlu olsun.. Saglikla sihhatle kucagina al bebisini insaallah.. Rabbim bize de nasip etsin..kızlar hamileyim
sağol cnm benim dualarımdasınızCanim hayirli ugurlu olsun.. Saglikla sihhatle kucagina al bebisini insaallah.. Rabbim bize de nasip etsin..
merhabalar,
ben de belki stresimi azaltır diye içimi dökmeye geldim. aslında biz henüz hazır değildik, korunuyorduk. fakat bu ay yumurtlama dönemi dışında birkaç kez korunmadan ilişki yaşadık. adetime 2 gün var ama normalde adet öncesi yaşadığım akıntı başlamadı henüz. birkaç gündür midem bulanıyor, yorgun ve uykuluyum. kasıklarımda ve belimde ağrı var. kokulara karşı oldukça hassaslaştım, midem ağzıma geliyor sürekli. yani bana kalırsa hamileyim ama bunların çoğu psikolojik bence :) bugün test yaptım negatif. yarın ya da çarşamba yine yapmayı düşünüyorum. olmadı cuma günü kan vereceğim. benim hamile kalmadan kilo vermem gerekiyordu aslında. şimdi spora devam etmeye de korkuyorum. oldukça stresliyim anlayacağınız. buraya bu yazıyı yazıp umutlanıp birkaç saat sonra regl ya da emarelerinin başlamasını umuyorum sanırım :) eğer beklediğimden farklı bi şey çıkarsa yazarım artık.
Cnm stres ypma uzuyosun kendini bende adet oldum ama yapacak bisry yok taktiri ilahi de rahat olasils 38698743 .!.:Çıldıracağım ya moralim altüst oldu. 10 ocak ı beklemeden test yapasım var ama umudum azalıyor git gide. karnım adet oluyormuşum gibi şiddetli ağrıyor. sanırım adet olacağım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum bir süre.
bu kadar kafaya takarsan hamile olman daha da güçleşir canım bence bir süre hamileliği düşünme kendini oyalamaya çalış başka aktiviteler yap. hem psikolojin düzelir hemde hamille kalman kolaylaşır emin olÇıldıracağım ya moralim altüst oldu. 10 ocak ı beklemeden test yapasım var ama umudum azalıyor git gide. karnım adet oluyormuşum gibi şiddetli ağrıyor. sanırım adet olacağım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum bir süre.
Bende 14 ocağı bekliyorum Canım hiç bir belirtim yok olsada belirtilere inanmıyorum çünkü insanı yanıltıyor tm kapılıyorsun belirti var diye sonu hüsran hayırlısı olsn Rabbim isteyen herkese versin14 ocak tarihini bekleyen sadece ben degilim demek, kizlar burda sonuclarimizi yazalim.:)
Hanimlar ben keten tohumu yiyorum internette gormustum sabahlari ac karnina 2 yemek kasigi boyle hamile kalan cokmus
Ahh ahh beklemek cok zormus
Canim bende de ayni durum var ara ara adet olacakmis gibi agri oluyor , ama hala umudumuz var canim biraz daha sabir, biliyorum beklemek cok zorÇıldıracağım ya moralim altüst oldu. 10 ocak ı beklemeden test yapasım var ama umudum azalıyor git gide. karnım adet oluyormuşum gibi şiddetli ağrıyor. sanırım adet olacağım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum bir süre.
Benim de 6 gun var canim hatta belirtiler de oyleselam kızlar
benim reglime 6 gün var ama belirtilerim başladı bile
klomen kullandım bu ay ovulasyon testine göre de çalışmaları ayarladık artık gerisi allahın takdiri..
peteklik hayırlı olsun hamileleğin sağlıkla kucağına alırsın inş..
Herseyin hayirlisi bence stres yapmayin dusunsenize hic ugrasmadan aylarca stres yasamadan hamile kaldiginizi
Ölümle dogumun vakti degismezmis biz nekadar ugrassakda aslinda meleklerimizin gelecegi vakit belli :)
Ayrica insan psikolojisi bazen belirtiler tamamen bizim fazla stresimizden kaynaklaniyor gecen ay tamam buay kesin hamileyim dedim tum belitiler vardi cunku olmadi :/
evet aslında içten içe ben de öyle çok istiyorum ki bebeğim olsun. sanırım umutlanmak istemediğimden böyle davranıyorum. çok çok sevineceğim gelirse o melek, ama gelmezse de onun için çalışacağım geleceği güne kadar :)
her şeyin hayırlısı dediğiniz gibi, umarım çok kısa zamanda alırsınız o güzel haberi. geçen ay ki telaşınız da sadece tatlı bi saflık olarak kalır aklınızda :)
Bende 14 ocağı bekliyorum Canım hiç bir belirtim yok olsada belirtilere inanmıyorum çünkü insanı yanıltıyor tm kapılıyorsun belirti var diye sonu hüsran hayırlısı olsn Rabbim isteyen herkese versin
Ay inşallh eder hepimize belirtiler yanıltıyor insanı en iyisi sitres yapmAdan akışına bırakmak sakin bi şekilde günmüzü beklemek işte sorn burda günler azaldkça merak artıyo benim eşimde belli etmiyo olsn bidakine diyo ama üzüldünü farkediyorm çünkü oda çk istiyoAmin canim
Ben gecen ay psikolojik cok etkilendim tum belirtiler gorundu.Hastalaninca da esim cok uzuldu oyle cok istiyorki hasta oldum dedigimde yuzunu asmasi beni cok uzuyor Rabbim insallah bu ay nasip eder hicbir belirti yok ama
Canim bende de ayni durum var ara ara adet olacakmis gibi agri oluyor , ama hala umudumuz var canim biraz daha sabir, biliyorum beklemek cok zor
bu kadar kafaya takarsan hamile olman daha da güçleşir canım bence bir süre hamileliği düşünme kendini oyalamaya çalış başka aktiviteler yap. hem psikolojin düzelir hemde hamille kalman kolaylaşır emin ol
Cnm stres ypma uzuyosun kendini bende adet oldum ama yapacak bisry yok taktiri ilahi de rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?