Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim kirmizilar gelmeden umudu kesmek yok , benim de agrilarim erken basladi ama umutla bekliyorum yarindan sonra test yapmaya baslayacagim sen de tekrar dene 2 gun sonra bazilarinda gec cikiyor ki daha 4 gunun var

Canim kirmizilar gelmeden umudu kesmek yok , benim de agrilarim erken basladi ama umutla bekliyorum yarindan sonra test yapmaya baslayacagim sen de tekrar dene 2 gun sonra bazilarinda gec cikiyor ki daha 4 gunun var

Bilmiyorum canım. Millet 1 hafta kala öğreniyor normal testlerle bende bugün şansımı deneyeyim dedim. Normal testle ve akşam yaptım testi

Bilmiyorum canım. Millet 1 hafta kala öğreniyor normal testlerle bende bugün şansımı deneyeyim dedim. Normal testle ve akşam yaptım testi
2 gun sonra tekrar dene canim sabah idrariyla yap o bile etkiliyor

2 gun sonra tekrar dene canim sabah idrariyla yap o bile etkiliyor

2 tane almıştım birini denedim biri kaldı. hafta sonuna kadar dayanmak istiyorum ama çok zor. her ay aynı sabırsızlığı yaşıyorum vallahi kendimden sıkıldım.

2 tane almıştım birini denedim biri kaldı. hafta sonuna kadar dayanmak istiyorum ama çok zor. her ay aynı sabırsızlığı yaşıyorum vallahi kendimden sıkıldım.
Ben de ayni canim birkac gundur kendimi oyalayacak bi seyler ariyorum evdeki testleri yaptim coktan cikmayacagini bile bile 10 gun oncesinden :))) yarin gidecegim yenilerini alacagim dayanilmiyor hic beklemek cok zor ama aslinda bekleyip adet gununde yapmak lazim en azindan ,hayirlisiyla bebislerimiz tutunmustur iinsallah

Aynen cnm ama pes etmeyecegim bu ay yine klomen yazdircam yarin giticem yazdirmaya ben isimi saglam yapayimda tevekkulu allaha biraktim

kızlar dünden beri olmadım sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış başka testlerimde vardı. nasıl bekliycem yarına çok merak ediyorum inşallah bende güzel anneler gibi güzel haberler alırım.inanın her gece hepimiz için dua ediyorum rabbim bizim gibi isteyenlere hayırlısıyla bebiş versin...

5 gun var canim cook silik cikti yukleyeyim bi de siz bakin evham mi yapiyorum
Ay benimde 6 günüm var heycanlandm şimdi ama bende belirti yok gibi biley sorcam idrar kokarmı sanki ilaç içmişim gibi kokuyo bide ara ara akıntı oluyo kıremsi sarımsı bişy hayırlısı artık inşllh seninki vardr canım

resmi yukledim ama fazla belli degil gercekte biraz daha belirli

[
Kizlaar dayanamadim test yaptim iki dk icinde cikti silik de olsa cok saskinim cookk
inşallah bebişin tutunmuştur cnm bende 2 gün önce yapmıştım benimkide çok silikti umutlanmak istemiyorum daha 5 gün var adet günüme görümcem benimde çok silikti git kan testi yaptır dio ama beklemeye karar verdim bi heycanla gidip üzülmek istemiyorum benim 1 oğlum var oda hiç korunmadığımız halde 1,5 sene sonra olmuştu çünkü nasip diyip bekliycem günler geçmek bilmesede

Benim belirtiler biraz tuhaf canim hamileligim kesinlesirse yazarim sana da az kalmis hafi hayirlisiyla gelsin bebisler

Insallah tutunmuslardir bebislerimiz canim benim kan verme sansim yok adet gecmeden yurt disindayim prosedur cok bekleyecegim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…