Canim kirmizilar gelmeden umudu kesmek yok , benim de agrilarim erken basladi ama umutla bekliyorum yarindan sonra test yapmaya baslayacagim sen de tekrar dene 2 gun sonra bazilarinda gec cikiyor ki daha 4 gunun varBen pek umutlu değilim bugün dayanamayıp test yaptım doğal olarak negatif çıktı. aşırı bir hal aldı adet sancım kesin erken olacağım bu ay. hayırlısı bu ay da olmadı. inşallah senden güzel haberler gelir.
öyle düşünüyorum bende. hatta eşime de dedim doktor işine ara vermek istiyorum diye. adet olursan gel demişti doktor ama bu ay gitmeyi düşünmüyorum.
hayırlısı canım. haklısın kısmet işi. Allah hayırlısını versin.
Canim kirmizilar gelmeden umudu kesmek yok , benim de agrilarim erken basladi ama umutla bekliyorum yarindan sonra test yapmaya baslayacagim sen de tekrar dene 2 gun sonra bazilarinda gec cikiyor ki daha 4 gunun var
2 gun sonra tekrar dene canim sabah idrariyla yap o bile etkiliyorBilmiyorum canım. Millet 1 hafta kala öğreniyor normal testlerle bende bugün şansımı deneyeyim dedim. Normal testle ve akşam yaptım testi
2 gun sonra tekrar dene canim sabah idrariyla yap o bile etkiliyor
Ben de ayni canim birkac gundur kendimi oyalayacak bi seyler ariyorum evdeki testleri yaptim coktan cikmayacagini bile bile 10 gun oncesinden :))) yarin gidecegim yenilerini alacagim dayanilmiyor hic beklemek cok zor2 tane almıştım birini denedim biri kaldı. hafta sonuna kadar dayanmak istiyorum ama çok zor. her ay aynı sabırsızlığı yaşıyorum vallahi kendimden sıkıldım.
Aynen cnm ama pes etmeyecegim bu ay yine klomen yazdircam yarin giticem yazdirmaya ben isimi saglam yapayimda tevekkulu allaha biraktimBen pek umutlu değilim bugün dayanamayıp test yaptım doğal olarak negatif çıktı. aşırı bir hal aldı adet sancım kesin erken olacağım bu ay. hayırlısı bu ay da olmadı. inşallah senden güzel haberler gelir.
öyle düşünüyorum bende. hatta eşime de dedim doktor işine ara vermek istiyorum diye. adet olursan gel demişti doktor ama bu ay gitmeyi düşünmüyorum.
hayırlısı canım. haklısın kısmet işi. Allah hayırlısını versin.
gozun aydin cok sevindim hayirli olsunkızlar hamileyim
Gözün aydın canım kaç günün kalmıştıKizlaar dayanamadim test yaptim iki dk icinde cikti silik de olsa cok saskinim cookk
5 gun var canim cook silik cikti yukleyeyim bi de siz bakin evham mi yapiyorumGözün aydın canım kaç günün kalmıştı
Ay benimde 6 günüm var heycanlandm şimdi ama bende belirti yok gibi biley sorcam idrar kokarmı sanki ilaç içmişim gibi kokuyo bide ara ara akıntı oluyo kıremsi sarımsı bişy hayırlısı artık inşllh seninki vardr canım5 gun var canim cook silik cikti yukleyeyim bi de siz bakin evham mi yapiyorum
resmi yukledim ama fazla belli degil gercekte biraz daha belirliAy benimde 6 günüm var heycanlandm şimdi ama bende belirti yok gibi biley sorcam idrar kokarmı sanki ilaç içmişim gibi kokuyo bide ara ara akıntı oluyo kıremsi sarımsı bişy hayırlısı artık inşllh seninki vardr canım
inşallah bebişin tutunmuştur cnm bende 2 gün önce yapmıştım benimkide çok silikti umutlanmak istemiyorum daha 5 gün var adet günüme görümcem benimde çok silikti git kan testi yaptır dio ama beklemeye karar verdim bi heycanla gidip üzülmek istemiyorum benim 1 oğlum var oda hiç korunmadığımız halde 1,5 sene sonra olmuştu çünkü nasip diyip bekliycem günler geçmek bilmesedeKizlaar dayanamadim test yaptim iki dk icinde cikti silik de olsa cok saskinim cookk
Benim belirtiler biraz tuhaf canim hamileligim kesinlesirse yazarim sana da az kalmis hafi hayirlisiyla gelsin bebislerAy benimde 6 günüm var heycanlandm şimdi ama bende belirti yok gibi biley sorcam idrar kokarmı sanki ilaç içmişim gibi kokuyo bide ara ara akıntı oluyo kıremsi sarımsı bişy hayırlısı artık inşllh seninki vardr canım
Gerçekten var gibi bikaçgün geçsin tekrarla bence daha netleşir ben geçen ay 4 gün kala yapmıştım hiç bişy çıkmadı tek çizgiydi senin ki silik görünüyor umut var inşll vardr allh gönlüne göre versin
resim gözükmüyo cnmresmi yukledim ama fazla belli degil gercekte biraz daha belirli
Insallah tutunmuslardir bebislerimiz canim benim kan verme sansim yok adet gecmeden yurt disindayim prosedur cok bekleyecegim mecbur[
inşallah bebişin tutunmuştur cnm bende 2 gün önce yapmıştım benimkide çok silikti umutlanmak istemiyorum daha 5 gün var adet günüme görümcem benimde çok silikti git kan testi yaptır dio ama beklemeye karar verdim bi heycanla gidip üzülmek istemiyorum benim 1 oğlum var oda hiç korunmadığımız halde 1,5 sene sonra olmuştu çünkü nasip diyip bekliycem günler geçmek bilmesede
Herkeste farklı denekki hayırlısı olsn artıkBenim belirtiler biraz tuhaf canim hamileligim kesinlesirse yazarim sana da az kalmis hafi hayirlisiyla gelsin bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?