Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

CanIm evet oyle mesela ben adet olacakmis gibi agrim 10 gundur var ve bugun testi yaparken farkettim idrarin rengi koyuydu sasirdim
Hım benimde dikkatimi kokusu çekti sanki antibiyotik kullanmışım gibi kokusu vardı hayırlısı artık hep erken yapıyorm bişy çıkmıyo busefer günümü bekliycem zorda olsa inşllh hepimizde vardır bebiş

Insallah canim vsrdir bebislerimiz benimki de cook silik emin olamiyorum turkiyede olsam simdi solugu hastanede almistim kan testi iicin :)))

resim şimdi açıldı cnm benimki bundan daha silik bence var bebişin ama beklemek daha iyi tabi
Canim + olmasi gerekiyor bu testin o kismi cook silik gorunuyor fotoda daha az cikmis gercekte biraz daha belirli anlasiliyor, aslinda beni umutlandiran 2 dk icinde cikmasi, insallah vardirr

kızlar yardım edin 29,12,2014 aşılama oldum bugün 10.günüm biraz önce test yaptım çok silik hayalet ikinci çizgi çıktı yanlış olabilir mi ?

kızlar yardım edin 29,12,2014 aşılama oldum bugün 10.günüm biraz önce test yaptım çok silik hayalet ikinci çizgi çıktı yanlış olabilir mi ?
Bebeyin tutınmuşa benziyor gözn aydn bilaçgün sonra bida yap test yada kan ber daha net çıkar cnm

Aynen cnm ama pes etmeyecegim bu ay yine klomen yazdircam yarin giticem yazdirmaya ben isimi saglam yapayimda tevekkulu allaha biraktim

Haklısın aslında. Çok gel git yaşıyorum bu aralar. Sancılarım hala devam ediyor. Bu ay umutlu değilim kısmet gelecek aya bakalım.

Hayırlısı canım ben umudumu kestim artık kısmet başka sefere.
Senin yüklediğin fotoyu gördüm bence yarın kan testi yaptır. Az değil bence bu kadar erkenden bu çizgi harika hadi hayırlısı canm

kızlar markadan markaya değişiyor mu gebelik testleri acaba? elimde bir tane kaldı gidip onu da kullanayım mı sabahı mı bekleyeyim bilemedim.

canım adet günün geçtimi bide aşılamamı yaptırdın

Adet günüm geçmedi. Klomen kullandım eve 25 aralıkta çatlama iğnesi yaptırdım ertesi gün çatladı. hafta sonunu iple çekiyorum adet günüm 10 ocak.

Canim hala adet olcakmis gibi agrim devam ediyor iinsallah kimyasal falan degildir kan testi yaptiramiyorum adet gecmeden yapmiyorlar burda maalesef var gibi ama dimi

Eklentiler

• 20150107_155029.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 114
kızlar markadan markaya değişiyor mu gebelik testleri acaba? elimde bir tane kaldı gidip onu da kullanayım mı sabahı mı bekleyeyim bilemedim.
Degisiyor canim hassasliklari farkli mesela kimisi 12.5 ml betahcg yi olcebiliyor kimisi 25 ml den sonrasini

[QUOTE"asilsoy, post: 38734162, member: 540924"]Adet günüm geçmedi. Klomen kullandım eve 25 aralıkta çatlama iğnesi yaptırdım ertesi gün çatladı. hafta sonunu iple çekiyorum adet günüm 10 ocak.[/QUOTE]
Canim iikimizin hemen hemen ayni ben pazar yaptim hicbirsey cikmamisti bu testte hassaslardandi belki senin ondan cikmamistir sabah idrarinla dene

Degisiyor canim hassasliklari farkli mesela kimisi 12.5 ml betahcg yi olcebiliyor kimisi 25 ml den sonrasini

gidip bakayım bir yazıyor mu.

Canim iikimizin hemen hemen ayni ben pazar yaptim hicbirsey cikmamisti bu testte hassaslardandi belki senin ondan cikmamistir sabah idrarinla dene

dün yaptığımda çok net bir şekilde pembe renk aldı sonra toplandı bir tarafta çizik diğer taraf tertemizdi. biraz önce yaptım bunda pembe dağıldı ama toplanmadı biraz bekledim olmadı dedim aldım bir köşeye koydum elimi yıkayıp dönüp baktığımda diğer tarafta silik ama eğri pembe çizgi oluşmuştu sonra azaldı ama dün ki gibi net beyaz değil hafif pembe acaba bozuk mu ki test?

[QUOTE="asilsoy, post: 38734445, member: 540924"gidip bakayım bir yazıyor mu.

dün yaptığımda çok net bir şekilde pembe renk aldı sonra toplandı bir tarafta çizik diğer taraf tertemizdi. biraz önce yaptım bunda pembe dağıldı ama toplanmadı biraz bekledim olmadı dedim aldım bir köşeye koydum elimi yıkayıp dönüp baktığımda diğer tarafta silik ama eğri pembe çizgi oluşmuştu sonra azaldı ama dün ki gibi net beyaz değil hafif pembe acaba bozuk mu ki test?[/QUOTE]
Yukleyebiliyorsan foto koy bakalim canim ,belki idrara gec gecmistir yavas yavas belli olur bundan sonraki testlerde muhtemelen,sabah idrariyla yapsan daha iyi sonuc alirdin canim insallah vardir bebis hepimizin yuzu gulsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…