CanIm evet oyle mesela ben adet olacakmis gibi agrim 10 gundur var ve bugun testi yaparken farkettim idrarin rengi koyuydu sasirdimHerkeste farklı denekki hayırlısı olsn artık
Hım benimde dikkatimi kokusu çekti sanki antibiyotik kullanmışım gibi kokusu vardı hayırlısı artık hep erken yapıyorm bişy çıkmıyo busefer günümü bekliycem zorda olsa inşllh hepimizde vardır bebişCanIm evet oyle mesela ben adet olacakmis gibi agrim 10 gundur var ve bugun testi yaparken farkettim idrarin rengi koyuydu sasirdim
Insallah canim vsrdir bebislerimiz benimki de cook silik emin olamiyorum turkiyede olsam simdi solugu hastanede almistim kan testi iicin :)))Hım benimde dikkatimi kokusu çekti sanki antibiyotik kullanmışım gibi kokusu vardı hayIrlısı artık hep erken yapıyorm bişy çıkmıyo busefer günümü bekliycem zorda olsa inşllh hepimizde vardır bebiş
Canim + olmasi gerekiyor bu testin o kismi cook silik gorunuyor fotoda daha az cikmis gercekte biraz daha belirli anlasiliyor, aslinda beni umutlandiran 2 dk icinde cikmasi, insallah vardirrresim şimdi açıldı cnm benimki bundan daha silik bence var bebişin ama beklemek daha iyi tabi
hımm anladım daha dikkatli bakınca evt belli oluyo inşallah cnm hayırlısıCanim + olmasi gerekiyor bu testin o kismi cook silik gorunuyor fotoda daha az cikmis gercekte biraz daha belirli anlasiliyor, aslinda beni umutlandiran 2 dk icinde cikmasi, insallah vardirr
Bebeyin tutınmuşa benziyor gözn aydn bilaçgün sonra bida yap test yada kan ber daha net çıkar cnmkızlar yardım edin 29,12,2014 aşılama oldum bugün 10.günüm biraz önce test yaptım çok silik hayalet ikinci çizgi çıktı yanlış olabilir mi ?
Aynen cnm ama pes etmeyecegim bu ay yine klomen yazdircam yarin giticem yazdirmaya ben isimi saglam yapayimda tevekkulu allaha biraktim
Ben de ayni canim birkac gundur kendimi oyalayacak bi seyler ariyorum evdeki testleri yaptim coktan cikmayacagini bile bile 10 gun oncesinden :))) yarin gidecegim yenilerini alacagim dayanilmiyor hic beklemek cok zorama aslinda bekleyip adet gununde yapmak lazim en azindan ,hayirlisiyla bebislerimiz tutunmustur iinsallah
Bebeyin tutınmuşa benziyor gözn aydn bilaçgün sonra bida yap test yada kan ber daha net çıkar cnm
kızlar markadan markaya değişiyor mu gebelik testleri acaba? elimde bir tane kaldı gidip onu da kullanayım mı sabahı mı bekleyeyim bilemedim.
canım adet günün geçtimi bide aşılamamı yaptırdın
Canim hala adet olcakmis gibi agrim devam ediyor iinsallah kimyasal falan degildir kan testi yaptiramiyorum adet gecmeden yapmiyorlar burda maalesefhaklısın aslında. Çok gel git yaşıyorum bu aralar. Sancılarım hala devam ediyor. Bu ay umutlu değilim kısmet gelecek aya bakalım.
Hayırlısı canım ben umudumu kestim artık kısmet başka sefere.
Senin yüklediğin fotoyu gördüm bence yarın kan testi yaptır. Az değil bence bu kadar erkenden bu çizgi harika hadi hayırlısı canm
Degisiyor canim hassasliklari farkli mesela kimisi 12.5 ml betahcg yi olcebiliyor kimisi 25 ml den sonrasinikızlar markadan markaya değişiyor mu gebelik testleri acaba? elimde bir tane kaldı gidip onu da kullanayım mı sabahı mı bekleyeyim bilemedim.
Degisiyor canim hassasliklari farkli mesela kimisi 12.5 ml betahcg yi olcebiliyor kimisi 25 ml den sonrasini
Canim iikimizin hemen hemen ayni ben pazar yaptim hicbirsey cikmamisti bu testte hassaslardandi belki senin ondan cikmamistir sabah idrarinla dene
Adet günüm geçmedi. Klomen kullandım eve 25 aralıkta çatlama iğnesi yaptırdım ertesi gün çatladı. hafta sonunu iple çekiyorum adet günüm 10 ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?