Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim hala adet olcakmis gibi agrim devam ediyor iinsallah kimyasal falan degildir kan testi yaptiramiyorum adet gecmeden yapmiyorlar burda maalesef var gibi ama dimi

benimde adet olacakmışım gibi sancım var ama bende hiç bişi çıkmadı. bence sende var bir şey ama kan testi yaptır. git 2 gün geçti de ver kanı. öyle şey olur mu burada direk gidip istiyorsun 20 tl de sadece kan verip gebelik öğreniyorsun hast açık olduğu sürede. doktor beklemeden yarım saatte sonuç veriyorlar.ben cesaret edemiyorum olumsuz sonuç olacak diye korkuyorum.

En son nezaman test yaptın canım benim de bat 14 ocak
bugün test yaptım çıkmadı bişi.

Bende cok üzülüyorum ama motivasyonu mu dusurmuycem neseliyiz mutluyuz ve o bebek bu göbüşe girecek; )
inşallahhhh canım inşallahhhhh. rüyalarıma girer oldu.
daha iki gün önce eşimle doktorumda ult bakıyorduk bir erkek bebek gördüm ve doktor bir bebek daha geliyor dedi bana. ahh ahhh hayırlısı

kızlar testime bakayım dedim belli belirsiz bir çizgi oluşmuş ama yarım saate yakın oldu yapalı. heyecan yaptım görünce. dün böyle çıkmamıştı zaten yaptığımda yan çizgi çıkmıştı şimdi ise belli belirsiz çok silik ama bi çizgi çıktı cumaya kadar bekleyip bir test daha yapacağım cuma inşallah gördüğüm şey hayal ürünü değildir.

Canim klomen kullandigim iicin doktor kacinci gun oldugunu biliyor ve maalesef o onaylamadan yapmiyorlar illa kendi doktorunun onayi gerekiyor baskasina gidemiyorsun bile... burda ozel hastane kavrami yok gidip yaptiramiyorum

Merhabalar arkadaşlar..
ben bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 3,85 çıktı
sat :16 aralık adet döngüm düzensiz,26 da 27 de 28 de olabiliyor yani bugün adetten sonraki 23, gün pazara kadar olabilirim aslında
biliyorum çok erken ama diş tedavisi vardı artı çok fazla belirtidir diye yorumladgm seyler oluyor bir haftadır
bu sonuç sizce nasıl?

Canim bence var bi seyler erken oldugu iicin belirli cikmiyor

Banada bi el atın kızlar hesaplayiciya göre son 3 adet tarihini yazınca 7 ocak son adet tarihini girince 8 ocak oluyor kendimde takvimde sayıyorum 11 araliktan bugüne tam bugün 28. Gun ve ben 28 günde adet olurum hangisini kabul etmeliyim sizce hangisi doğru

canim yarin kana gitsene sen hamissin insallah kucagina almak nasip olur

canim yarin kana gitsene sen hamissin insallah kucagina almak nasip olur

Ahh ahh inşallah Rabbim nasip eder bu şerefi inşallah bana bizlere. Anne olmayı isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah. Aklımda işe gitmeden sağlık ocağına gidip kan vermek ama ya olumsuz çıkarsa diye kendi kendimi yiyorum.

canim bos degil goreceksin neyaparsan yap ikinci cizgi asla silik bile cikmaz normalde adetten bir hafta sonra gosteriyor cift cizgiyi

canim bos degil goreceksin neyaparsan yap ikinci cizgi asla silik bile cikmaz normalde adetten bir hafta sonra gosteriyor cift cizgiyi

canım bilemedim teste mi sorun var bilemedim. yarın işe giderken uğrayabilirsem sağlık ocağına uğrayacağım yapamazsam bi test daha alırım belki.

canım bilemedim teste mi sorun var bilemedim. yarın işe giderken uğrayabilirsem sağlık ocağına uğrayacağım yapamazsam bi test daha alırım belki.
canim insallah hamissindir yarin sabah insallah ugrarsin saglik ocagina ugrayamazsan dedigin gibj bi test daha yap ondada cikar en azindan icin rahatlar :)

Kızlarr kasıklarım o kadar feci ağırıyo ki. Ve goğuslerimde oyle. Çok sık wc ye çıkıyorum. Sizce gebe olabilir miyim..

Kızlarr kasıklarım o kadar feci ağırıyo ki. Ve goğuslerimde oyle. Çok sık wc ye çıkıyorum. Sizce gebe olabilir miyim..

alacağım bu test sorunlu mu değil mi ona bakacağım çünkü ismi yok kutusu yok. şüphelendim.

canim insallah hamissindir yarin sabah insallah ugrarsin saglik ocagina ugrayamazsan dedigin gibj bi test daha yap ondada cikar en azindan icin rahatlar :)

canım benimde aşırı adet sancısı ağrım var ve idrara çok çıkmaya başladım ama bu idrar enf da olabilir ben ondan korkuyorum. dilerim hamilesindir. şüpheli birliktelikten 14-15 gün geçtiyse bi şansını dene test yap bence

Kizlar merak ettigim birsey var gecmis yorumlari okudum bayanlarin çoğu klomen yazdirip bu ay kullanacagim felan yazmislar benim bildigim doktor kontrolu altinda kullanilmadigin da kist yaptigi oyle yazdirip kullanan varmi ?
Herkez klomen al ve kullan diyor ama ben saglik personeliyim ve doktor onaysiz ilac kullanmaya karsiyim ne yapsam bilmiyorum ablamda klomenle hamile kaldi bir fikir verin ovulasyon testi kullaniyorum gecen ay cift cizgiyi yakaladim ama olmadi bu ayda yakaladim cift cizgiyi ilkgun silik, ikinci gun net ,ucuncu gun gene silik cikti biz bu uc gunu degerlendirdik acaba yalnismi yapiyorum nobetlerimden dolayi gun asiri birlikte olamiyoruz acaba yalnisim nerde

Doktor yazmazsa kullanma tabi ben doktorum dedi diye kullandım ve düzenli muayeneye gittim ve çatlama olmadığı için iğne ile çatlattı ve üç gün üst üste sonra gün aşırı ilişki verdi 1 haftayı değerlendirin dedi. Doktora gittiğinde bence o ne yapılması gerektiğini bilir.

Doktor'a gittim herseyin normal hamile kalinca gelirsin dedi acikcasi ilgilenmedi.27 yasinda evlendim simdi ise 29 oldum nezaman hamile kalicamda dogum yapicam moduna girmeme sebep oldu cevrem yasimin gectigini soyleyip duruyorlar bende bu sebeple biran once olsun istiyorum aslinda herseyin hayirlisi diyorum ben nekadar istesemde vakti var biliyorum ama iste elde degil

14 gun geçti cnm ama bukadar erken çıkar mı test. Kan tahlili yaptırmak istemiyorum şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…