Haklısın aslında. Çok gel git yaşıyorum bu aralar. Sancılarım hala devam ediyor. Bu ay umutlu değilim kısmet gelecek aya bakalım.
Bende cok üzülüyorum ama motivasyonu mu dusurmuycem neseliyiz mutluyuz ve o bebek bu göbüşe girecek; )
Hayırlısı canım ben umudumu kestim artık kısmet başka sefere.
Senin yüklediğin fotoyu gördüm bence yarın kan testi yaptır. Az değil bence bu kadar erkenden bu çizgi harika hadi hayırlısı canm
Canim hala adet olcakmis gibi agrim devam ediyor iinsallah kimyasal falan degildir kan testi yaptiramiyorum adet gecmeden yapmiyorlar burda maalesefvar gibi ama dimi
bugün test yaptım çıkmadı bişi.En son nezaman test yaptın canım benim de bat 14 ocak
inşallahhhh canım inşallahhhhh. rüyalarıma girer oldu.Bende cok üzülüyorum ama motivasyonu mu dusurmuycem neseliyiz mutluyuz ve o bebek bu göbüşe girecek; )
Canim klomen kullandigim iicin doktor kacinci gun oldugunu biliyor ve maalesef o onaylamadan yapmiyorlar illa kendi doktorunun onayi gerekiyor baskasina gidemiyorsun bile... burda ozel hastane kavrami yok gidip yaptiramiyorumbenimde adet olacakmışım gibi sancım var ama bende hiç bişi çıkmadı. bence sende var bir şey ama kan testi yaptır. git 2 gün geçti de ver kanı. öyle şey olur mu burada direk gidip istiyorsun 20 tl de sadece kan verip gebelik öğreniyorsun hast açık olduğu sürede. doktor beklemeden yarım saatte sonuç veriyorlar.ben cesaret edemiyorum olumsuz sonuç olacak diye korkuyorum.
bugün test yaptım çıkmadı bişi.
Canim bence var bi seyler erken oldugu iicin belirli cikmiyorkızlar testime bakayım dedim belli belirsiz bir çizgi oluşmuş ama yarım saate yakın oldu yapalı. heyecan yaptım görünce. dün böyle çıkmamıştı zaten yaptığımda yan çizgi çıkmıştı şimdi ise belli belirsiz çok silik ama bi çizgi çıktı cumaya kadar bekleyip bir test daha yapacağım cuma inşallah gördüğüm şey hayal ürünü değildir.
inşallah öyledir canım.Canim bence var bi seyler erken oldugu iicin belirli cikmiyor
canim yarin kana gitsene sen hamissin insallah kucagina almak nasip olurkızlar testime bakayım dedim belli belirsiz bir çizgi oluşmuş ama yarım saate yakın oldu yapalı. heyecan yaptım görünce. dün böyle çıkmamıştı zaten yaptığımda yan çizgi çıkmıştı şimdi ise belli belirsiz çok silik ama bi çizgi çıktı cumaya kadar bekleyip bir test daha yapacağım cuma inşallah gördüğüm şey hayal ürünü değildir.
canim yarin kana gitsene sen hamissin insallah kucagina almak nasip olur
canim bos degil goreceksin neyaparsan yap ikinci cizgi asla silik bile cikmaz normalde adetten bir hafta sonra gosteriyor cift cizgiyiAhh ahh inşallah Rabbim nasip eder bu şerefi inşallah bana bizlere. Anne olmayı isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah. Aklımda işe gitmeden sağlık ocağına gidip kan vermek ama ya olumsuz çıkarsa diye kendi kendimi yiyorum.
canim bos degil goreceksin neyaparsan yap ikinci cizgi asla silik bile cikmaz normalde adetten bir hafta sonra gosteriyor cift cizgiyi
canim insallah hamissindir yarin sabah insallah ugrarsin saglik ocagina ugrayamazsan dedigin gibj bi test daha yap ondada cikar en azindan icin rahatlar :)canım bilemedim teste mi sorun var bilemedim. yarın işe giderken uğrayabilirsem sağlık ocağına uğrayacağım yapamazsam bi test daha alırım belki.
Kızlarr kasıklarım o kadar feci ağırıyo ki. Ve goğuslerimde oyle. Çok sık wc ye çıkıyorum. Sizce gebe olabilir miyim..
canim insallah hamissindir yarin sabah insallah ugrarsin saglik ocagina ugrayamazsan dedigin gibj bi test daha yap ondada cikar en azindan icin rahatlar :)
Kizlar merak ettigim birsey var gecmis yorumlari okudum bayanlarin çoğu klomen yazdirip bu ay kullanacagim felan yazmislar benim bildigim doktor kontrolu altinda kullanilmadigin da kist yaptigi oyle yazdirip kullanan varmi ?
Herkez klomen al ve kullan diyor ama ben saglik personeliyim ve doktor onaysiz ilac kullanmaya karsiyim ne yapsam bilmiyorum ablamda klomenle hamile kaldi bir fikir verin ovulasyon testi kullaniyorum gecen ay cift cizgiyi yakaladim ama olmadi bu ayda yakaladim cift cizgiyi ilkgun silik, ikinci gun net ,ucuncu gun gene silik cikti biz bu uc gunu degerlendirdik acaba yalnismi yapiyorum nobetlerimden dolayi gun asiri birlikte olamiyoruz acaba yalnisim nerde
14 gun geçti cnm ama bukadar erken çıkar mı test. Kan tahlili yaptırmak istemiyorum şuanda.alacağım bu test sorunlu mu değil mi ona bakacağım çünkü ismi yok kutusu yok. şüphelendim.
canım benimde aşırı adet sancısı ağrım var ve idrara çok çıkmaya başladım ama bu idrar enf da olabilir ben ondan korkuyorum. dilerim hamilesindir. şüpheli birliktelikten 14-15 gün geçtiyse bi şansını dene test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?