bende 29 yaşındayım aslında stres yapmamıza büyük etken. ben bir boş gebelik geçirdim şimdi antibiyotik kullanıyorum. dr 3 ay içinde hamile kalmazsan rahim filmi isticem dedi bakalım herşey kısmet aslında..Doktor'a gittim herseyin normal hamile kalinca gelirsin dedi acikcasi ilgilenmedi.27 yasinda evlendim simdi ise 29 oldum nezaman hamile kalicamda dogum yapicam moduna girmeme sebep oldu cevrem yasimin gectigini soyleyip duruyorlar bende bu sebeple biran once olsun istiyorum aslinda herseyin hayirlisi diyorum ben nekadar istesemde vakti var biliyorum ama iste elde degil
canım hamile olmasan çook silikte olsa çıkmaz çizgi bence hamilesin hayırlı olsun :)Kizlar bugunku testlerim dunku ile beraber sanki koyulasma var dimi tamamen beyaz olan koseli test basit 3 liralik testleren digeri hassas test
Kizlar bugunku testlerim dunku ile beraber sanki koyulasma var dimi tamamen beyaz olan koseli test basit 3 liralik testleren digeri hassas test
Ayy cok heyecanliyimcanım hamile olmasan çook silikte olsa çıkmaz çizgi bence hamilesin hayırlı olsun :)
Canim bana kalsa dun kosardim hastaneye coktan ama yurt disinda maalesef yapmiyorar adet gecmedenDün yaptıklarını da gördüm, hayırlı olsun canım, koyulaşmış, hastaneye gidersin artık herhalde..
Hımm anladım, ne zaman peki bat?Canim bana kalsa dun kosardim hastaneye coktan ama yurt disinda maalesef yapmiyorar adet gecmeden
12 si canimHımm anladım, ne zaman peki bat?
Varmış daha, mecbur bekleyeceksin o zaman, neyse sağlıkla olsun da.. beklersin artık12 si canim
Evet canim bekleyecegiz artikVarmış daha, mecbur bekleyeceksin o zaman, neyse sağlıkla olsun da.. beklersin artık
hayırlı olsun canım hamile gözüküyorsunkızlar sizce hamilemiyim aşılamanın 11.günü
hayırlı olsun canım hamile gözüküyorsun
son 4 gün
Allah hepimizin muradini versin cnm bende 3.4 gun once ruyamda 7aylik hamileyim ve komsum cinsiyetini soruyo esimde diyoki 2side erkekinşallahhhh ca7 anşallahhhhh. rüyalarıma girer oldu.
daha iki gün önce eşimle doktorumda ult bakıyorduk bir erkek bebek gördüm ve doktor bir bebek daha geliyor dedi bana. ahh ahhh hayırlısı
ben rüyamda hamile olduğumu gördüğüm ay gerçekten de hamile olduğumu öğrenmiştimAllah hepimizin muradini versin cnm bende 3.4 gun once ruyamda 7aylik hamileyim ve komsum cinsiyetini soruyo esimde diyoki 2side erkekikizmis yani hep 2iz istiyorum ondan boyle bi ryya gordum galiba
Hadi ya ay hadi insben rüyamda hamile olduğumu gördüğüm ay gerçekten de hamile olduğumu öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?