Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bende 29 yaşındayım aslında stres yapmamıza büyük etken. ben bir boş gebelik geçirdim şimdi antibiyotik kullanıyorum. dr 3 ay içinde hamile kalmazsan rahim filmi isticem dedi bakalım herşey kısmet aslında..

Kizlar bugunku testlerim dunku ile beraber sanki koyulasma var dimi tamamen beyaz olan koseli test basit 3 liralik testleren digeri hassas test
canım hamile olmasan çook silikte olsa çıkmaz çizgi bence hamilesin hayırlı olsun :)

Kizlar bugunku testlerim dunku ile beraber sanki koyulasma var dimi tamamen beyaz olan koseli test basit 3 liralik testleren digeri hassas test

Dün yaptıklarını da gördüm, hayırlı olsun canım, koyulaşmış, hastaneye gidersin artık herhalde..

kızlar sizce hamilemiyim aşılamanın 11.günü

Eklentiler

• 20150108_104540.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 98
kızlar bısey sorabılır mıyım ben 2 aydır doktor kontrolundeyım bu ayda klomen kullandım cumartesı doktora gıttım 10 gun boyunca 2 gune 1 ılıskı verdı bu cumartesı yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacak kan testınde ona gore ıgne verecek benım sorum su benım pazartesı gununden berı cok afedersınız sumuksu beyaz bı akıntım var halen bu kadar uzun surmesı normal mı burda okudugum kadarıyla yumurtlama zamanında 2 falan oluyor bu akıntılar herkeste bende 4 gundur var bıde yumurtanın catladıgını nasıl anlayabılırım bılgısı olan varsa yazabılır mı

merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum, ovülasyon dönemi başladığında gün aşırı birlikte olmamız gerekiyor bu şekilde şansı arttırmış oluyoruz.Peki o bir haftalık süreç bitince bir sonraki bat a kadr ilişki olmasında bir sakınca olur mu olmaz mı?

inşallahhhh ca7 anşallahhhhh. rüyalarıma girer oldu.
daha iki gün önce eşimle doktorumda ult bakıyorduk bir erkek bebek gördüm ve doktor bir bebek daha geliyor dedi bana. ahh ahhh hayırlısı
Allah hepimizin muradini versin cnm bende 3.4 gun once ruyamda 7aylik hamileyim ve komsum cinsiyetini soruyo esimde diyoki 2side erkek ikizmis yani hep 2iz istiyorum ondan boyle bi ryya gordum galiba

Allah hepimizin muradini versin cnm bende 3.4 gun once ruyamda 7aylik hamileyim ve komsum cinsiyetini soruyo esimde diyoki 2side erkek ikizmis yani hep 2iz istiyorum ondan boyle bi ryya gordum galiba
ben rüyamda hamile olduğumu gördüğüm ay gerçekten de hamile olduğumu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…