- 15 Ağustos 2014
- 239
- 55
- 43
- 37
kızlar bısey sorabılır mıyım ben 2 aydır doktor kontrolundeyım bu ayda klomen kullandım cumartesı doktora gıttım 10 gun boyunca 2 gune 1 ılıskı verdı bu cumartesı yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacak kan testınde ona gore ıgne verecek benım sorum su benım pazartesı gununden berı cok afedersınız sumuksu beyaz bı akıntım var halen bu kadar uzun surmesı normal mı burda okudugum kadarıyla yumurtlama zamanında 2 falan oluyor bu akıntılar herkeste bende 4 gundur var bıde yumurtanın catladıgını nasıl anlayabılırım bılgısı olan varsa yazabılır mı
Cnm bende bu aralikta catlatma ignesi oldum ama hep hamilelik belirtisi yasadim ama olmadi adet oldum sana tavsiyem adet gununu bekle gecikirse test yaptir bn 2 kere test yaptim hep husranbana cvp verecek kımse yok mu
Cnm bende bu aralikta catlatma ignesi oldum ama hep hamilelik belirtisi yasadim ama olmadi adet oldum sana tavsiyem adet gununu bekle gecikirse test yaptir bn 2 kere test yaptim hep husran
Cnm bende bu aralikta catlatma ignesi oldum ama hep hamilelik belirtisi yasadim ama olmadi adet oldum sana tavsiyem adet gununu bekle gecikirse test yaptir bn 2 kere test yaptim hep husran
Cnm bende 19 aralık ta catlatma ignesi oldum ve 3 hfta boyunca kasiklarim agridi kramplar girdi demen gibi akintim cok oldu bugunde adetimi 4gunu ama hic kan gelmiyo dun kan testi yptirdim doktora birazdan sonuclarimi almaya g8tcem ustune gormemi olduki die kafam karisik dogrusu hyrlisi bakalım rabbim hepimize bebis versin inşallahbu arada çatladıgı zaman nasıl anlasılır catladıgı bı bılgın var mı bende catlama sorunu var gecen ayda klomen kullandım ve ıgne oldum ama olmadı
kızlar bedne 29 unda çatlatma iğnemi oldum . bat tarihim 3 gün sonra ama doktor bana ayın 19 unda kan testi yaptır dediçok var yani bat geçince hemen kan testi yaptırsam mı bilemedim . bir kaç yerde iğneden sonra beta hcg hormonu yüksek olur testler yanıltıcı olur diye çok karışık kaldım .
yaparım o kesin de yanıltıcı olup sevinip sonra üzülmekten korkuyorum . bir kimyasal gebelik yaşadım zaten bu sefer yıkılrıım .arada 8 gün var yaa, ben dayanamazdım muhtemelen en azından bat günü idrar testi yapardım yani.
Bende aralikta catlatma ignesi oldum ve ignedrn 9gun sonra degerim 2.45ti yani gerckten yaniltici oluyo adetim suan igne ise yaramadikızlar bedne 29 unda çatlatma iğnemi oldum . bat tarihim 3 gün sonra ama doktor bana ayın 19 unda kan testi yaptır dediçok var yani bat geçince hemen kan testi yaptırsam mı bilemedim . bir kaç yerde iğneden sonra beta hcg hormonu yüksek olur testler yanıltıcı olur diye çok karışık kaldım .
yaparım o kesin de yanıltıcı olup sevinip sonra üzülmekten korkuyorum . bir kimyasal gebelik yaşadım zaten bu sefer yıkılrıım .
Bende aralikta catlatma ignesi oldum ve ignedrn 9gun sonra degerim 2.45ti yani gerckten yaniltici oluyo adetim suan igne ise yaramadi
Olacak olan her türlü oluyor zaten anlıyorum seni geçen ay ben de kimyasal geçirdim çünkü, geçmiş olsun.
Geçmiştirİnşallah canım 27 araklıkta iğne vuruldum 29 aralukta aşılama yapıldı ilacın etkisi geçmiştir demi
gözün aydın canım.lütfen bizlere de dua et. belirtilerin nelerdi?beta hcg 19.64 çıktı hamileyim canım darısı tüm isteyenlerin başına
beta hcg 19.64 çıktı hamileyim canım darısı tüm isteyenlerin başına
merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum, ovülasyon dönemi başladığında gün aşırı birlikte olmamız gerekiyor bu şekilde şansı arttırmış oluyoruz.Peki o bir haftalık süreç bitince bir sonraki bat a kadr ilişki olmasında bir sakınca olur mu olmaz mı?
saol canım hep ediyorum herkese dua... sol kasığımda ağrı vardı belim çok ağrıyordu bide göğüslerim sızlıyordu bu kadar başka bi belirtim olmadıgözün aydın canım.lütfen bizlere de dua et. belirtilerin nelerdi?
Gözün aydn canm inan çok sevindim darısı bizim başımıza inşallhbeta hcg 19.64 çıktı hamileyim canım darısı tüm isteyenlerin başına
bişey olmaz devam edebilirsinBana cevap verebilecek kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?