Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bana cvp verecek kımse yok mu

Cnm bende bu aralikta catlatma ignesi oldum ama hep hamilelik belirtisi yasadim ama olmadi adet oldum sana tavsiyem adet gununu bekle gecikirse test yaptir bn 2 kere test yaptim hep husran

ben çatlatma ıgnemı olmadım daha cumartesı olacam bu hafta yumurtlama donemım ama bende akıntılar uzun suruyor normalde burda herkes 2 dıye yazıyor bende 4-5 gun suruyor yumurtlama akıntısı nedenını anlamadım

Cnm bende bu aralikta catlatma ignesi oldum ama hep hamilelik belirtisi yasadim ama olmadi adet oldum sana tavsiyem adet gununu bekle gecikirse test yaptir bn 2 kere test yaptim hep husran

bu arada çatladıgı zaman nasıl anlasılır catladıgı bı bılgın var mı bende catlama sorunu var gecen ayda klomen kullandım ve ıgne oldum ama olmadı

bu arada çatladıgı zaman nasıl anlasılır catladıgı bı bılgın var mı bende catlama sorunu var gecen ayda klomen kullandım ve ıgne oldum ama olmadı
Cnm bende 19 aralık ta catlatma ignesi oldum ve 3 hfta boyunca kasiklarim agridi kramplar girdi demen gibi akintim cok oldu bugunde adetimi 4gunu ama hic kan gelmiyo dun kan testi yptirdim doktora birazdan sonuclarimi almaya g8tcem ustune gormemi olduki die kafam karisik dogrusu hyrlisi bakalım rabbim hepimize bebis versin inşallah

kızlar bedne 29 unda çatlatma iğnemi oldum . bat tarihim 3 gün sonra ama doktor bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi çok var yani bat geçince hemen kan testi yaptırsam mı bilemedim . bir kaç yerde iğneden sonra beta hcg hormonu yüksek olur testler yanıltıcı olur diye çok karışık kaldım .

arada 8 gün var yaa, ben dayanamazdım muhtemelen en azından bat günü idrar testi yapardım yani.

arada 8 gün var yaa, ben dayanamazdım muhtemelen en azından bat günü idrar testi yapardım yani.
yaparım o kesin de yanıltıcı olup sevinip sonra üzülmekten korkuyorum . bir kimyasal gebelik yaşadım zaten bu sefer yıkılrıım .

Bende aralikta catlatma ignesi oldum ve ignedrn 9gun sonra degerim 2.45ti yani gerckten yaniltici oluyo adetim suan igne ise yaramadi

yaparım o kesin de yanıltıcı olup sevinip sonra üzülmekten korkuyorum . bir kimyasal gebelik yaşadım zaten bu sefer yıkılrıım .

Olacak olan her türlü oluyor zaten anlıyorum seni geçen ay ben de kimyasal geçirdim çünkü, geçmiş olsun.

Bende aralikta catlatma ignesi oldum ve ignedrn 9gun sonra degerim 2.45ti yani gerckten yaniltici oluyo adetim suan igne ise yaramadi
Olacak olan her türlü oluyor zaten anlıyorum seni geçen ay ben de kimyasal geçirdim çünkü, geçmiş olsun.

ikinize de çok geçmiş olsun Allah bizlere de tez vakitte bebeklerimizi nasip etsin inşallah .

Bana cevap verebilecek kimse yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…