- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
rica ederimcevap için teşekkür ederim
Aynen canım etkisinde kalıyoruz. ben artık umudumu her dakika kaybediyorum yoruldum bu süreçten artık.Allah hepimizin muradini versin cnm bende 3.4 gun once ruyamda 7aylik hamileyim ve komsum cinsiyetini soruyo esimde diyoki 2side erkekikizmis yani hep 2iz istiyorum ondan boyle bi ryya gordum galiba
aminnn canım allah razı olsun inşlaahhikinize de çok geçmiş olsun Allah bizlere de tez vakitte bebeklerimizi nasip etsin inşallah .
Adetine nekadar varKizlarr gunaydinn bu ovulasyon testin demin uyanir uyanmaz yaptim ilk idrarimla yani. Sizce degerlendireyimmi bugünü yoksa yanlis sonuç olabilirmi ? İlk idrarla yapilmazmis sanirim inşallah sonuç doğrudur ya
Adetine nekadar var
İlk idrarla yapilmamali tatlim 2side ayni koyulukta olmali yada ikinci ilkinden koyu olmali o zaman yumurtlamis oluyosun bence yumurtlama gunun yakin denemeye devam etBugün adet baslangicindan itibaren 14. Gün normalde döngüm 39. Tahminlerine göre ayin 14 ü yumurtlama günüm olmaliydi . Ama erken yumurtlamista olabilirim ilk defa demiyorum ovulasyonu cnm
Suyu azalt bide batma yumurtlamaya yakin oluyor yumurtan hangi taraftaysa o tarafda agri olusurTam canimm bide kasiklarimda batma var buda belirti olabkirmi yumurtlamaya bi dahaki idrarimla tekrar yapayim .. Kahvalti yapsam tatil yemeden etkisi olmaz dimi cnm suda icmem
Suyu azalt bide batma yumurtlamaya yakin oluyor yumurtan hangi taraftaysa o tarafda agri olusur
Desenize kk nin hamarat kızları buralardaymis hahaha
İnşallah vardır canim benimde bugün yumurtlama günüm degerlendirdik ama şuan cook kotu bi kasiklarima krampp giriyor hareket edemedim resmen batiyo neden olabilir acaba ya canin çok yandibugün adet olmam gerekiyordu ama gelen giden yok...
ve bi haftadır ciddi batmalarım var
psikolojik olarak mı hissediyorum dedim ama hayır,özellikle dünden itibaren arttı
akıntım var,ve gögüslerime de bir şeyler saplanıyor gibi
adetim hiç şaşmazdı
haftasonu bekliycem ptesi test yaparım inşallah
heyecanlandım yaaa
Kaldı 616 Ocak regl günüm:) geri sayım başlasın:kaldı 7
Ovulasyon testi gebelik testiylrmi yapılıyor kusura bakmayın bilmiyorm çünkü hiç yapmadım ben bu testi gebelik için kullanıyormda görün ce bisoruyum dedim şimdiden teşekürler :)Kizlarr gunaydinn bu ovulasyon testin demin uyanir uyanmaz yaptim ilk idrarimla yani. Sizce degerlendireyimmi bugünü yoksa yanlis sonuç olabilirmi ? İlk idrarla yapilmazmis sanirim inşallah sonuç doğrudur ya
Ovulasyon testi gebelik testiylrmi yapılıyor kusura bakmayın bilmiyorm çünkü hiç yapmadım ben bu testi gebelik için kullanıyormda görün ce bisoruyum dedim şimdiden teşekürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?