Anladıgım şuki ezzsneden istermen ovulasyon testi diyoruz gebelik ayrı oluyor öyle demi (;Ovu testi ayri gebelik testi ayri canim ovu testi yumurtlama döneminde koyu çizgi oluyor ertesi gün siliklestiyse yumurtanin catladigi anlamına geliyor bi dahaki adet gününe kadar hep silik cikiyor ama adet günü falan eğer koyu cizgi cikarsa gebelik olduğu anlamina geliyo caniminşallah anlatabilmisimdir
Anladım çok teşekr ederim cnmAynen canim ikisininde ölçtüğü değerler farkli idrarda
kzlar adetten 5 gün önce kan testim 1.20 cıktı.gecen ayın 10unda regl oldum dün olmam lazmdı 30güne 1 oluyorum çünkü olmadım.sabah gebelik testi yaptım negatif cıktı ama hala bir belirtim yok acaba gec döllenme olduysa çıkmaz mı
Geç döllenme olduysa idrarda cikmaz kanda cikar canjm
inşallah canıııım bende aynı heycanı yaşıyorum :) ama bi yandan da korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu içinson 5 kaldi :) hadi inşaallah olucak olucak olucak inşallah :)))
Veeeeeee yine kırmızı kart!!! Bu ayda es geçti
çatlatma iğnesi vurunmadıysan hamile olabilirsinkzlar adetten 5 gün önce kan testim 1.20 cıktı.gecen ayın 10unda regl oldum dün olmam lazmdı 30güne 1 oluyorum çünkü olmadım.sabah gebelik testi yaptım negatif cıktı ama hala bir belirtim yok acaba gec döllenme olduysa çıkmaz mı
çatlatma iğnesi vurunmadıysan hamile olabilirsin
Yok cnm 2 senedr olmuyo bidahaki ayda olmaz ondan sonrada sebepsiz ama olmuyo ne yazıkki.gelece aya nasip olur inş canm
İnşallahhhyok canm vurunmadm 1 kac gün daha beklcem bakalm inş vardr
heveslendırmıyım ama var gıbı iğneden dolayı 1 2 falan cıkıo ama vurunmadıgına gore bır ıkı gunluk bır bebıs var orda testı tekrarla tutunabılmısse artmıstır cnm cunku o hormon sadece gebelıkte cıkaryok canm vurunmadm 1 kac gün daha beklcem bakalm inş vardr
Yok cnm 2 senedr olmuyo bidahaki ayda olmaz ondan sonrada sebepsiz ama olmuyo ne yazıkki.
inşallah canıııım bende aynı heycanı yaşıyorum :) ama bi yandan da korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu
için
heveslendırmıyım ama var gıbı iğneden dolayı 1 2 falan cıkıo ama vurunmadıgına gore bır ıkı gunluk bır bebıs var orda testı tekrarla tutunabılmısse artmıstır cnm cunku o hormon sadece gebelıkte cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?