Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

1. Anladıgım şuki ezzsneden istermen ovulasyon testi diyoruz gebelik ayrı oluyor öyle demi (;

kzlar adetten 5 gün önce kan testim 1.20 cıktı.gecen ayın 10unda regl oldum dün olmam lazmdı 30güne 1 oluyorum çünkü olmadım.sabah gebelik testi yaptım negatif cıktı ama hala bir belirtim yok acaba gec döllenme olduysa çıkmaz mı

Geç döllenme olduysa idrarda cikmaz kanda cikar canjm

adetime daha 14 gün var ama ben yinede heycanlıyım ve de umutluyum bu ay hadi inşallah

Veeeeeee yine kırmızı kart!!! Bu ayda es geçti

çatlatma iğnesi vurunmadıysan hamile olabilirsin

yok canm vurunmadm 1 kac gün daha beklcem bakalm inş vardr
heveslendırmıyım ama var gıbı iğneden dolayı 1 2 falan cıkıo ama vurunmadıgına gore bır ıkı gunluk bır bebıs var orda testı tekrarla tutunabılmısse artmıstır cnm cunku o hormon sadece gebelıkte cıkar

inşallah canıııım bende aynı heycanı yaşıyorum :) ama bi yandan da korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu
için

Selam canım gönlünü ferah tut korkunun ecele faydası yok vardirelbet dusuk yapmanda bi hayır rabbimin bildigi vardir mutlaka . Derti veren rabbim dermansiz birakmaz kullarini umutlu olalim biz dua edelim hep ) inşaallah kavusuruz hayirlisiyla evlatlarimiza

inş canm ya dün olmam lazmdı o yzden ümidi kesmsken yne umutlandm ya olsam ya belli olsa rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…