Bal tarçın çörek otu incir kürünü ve eşime keçiboynuzunu her ay yapıyorum ayriyetten ovi testi preseed jel doktorla yumurta takibi vs ama yinede olmadı. Eşimde tüp bebege fln karşı alalhın işine karışılmaz vercegi zaman verir diye geri kafalımı ne anlamadımkür falan hiç denedn mi canm
pazartesı baktır bence tekrarinş canm ya dün olmam lazmdı o yzden ümidi kesmsken yne umutlandm ya olsam ya belli olsa rahatlıcam
Bal tarçın çörek otu incir kürünü ve eşime keçiboynuzunu her ay yapıyorum ayriyetten ovi testi preseed jel doktorla yumurta takibi vs ama yinede olmadı. Eşimde tüp bebege fln karşı alalhın işine karışılmaz vercegi zaman verir diye geri kafalımı ne anlamadım
evet canm olmassam öyle yapcmpazartesı baktır bence tekrar
Allah sanada nasip etsin inşallah bebegin bedenindedir.hayrlısı olsn canm benm olur inş yaa
amn canm cok sagolAllah sanada nasip etsin inşallah bebegin bedenindedir.
olmucaksın kı benceevet canm olmassam öyle yapcm
çok saol canm benmmmm... Rabbim hayrlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin bize ve tüm isteyenlere :)Selam canım gönlünü ferah tut korkunun ecele faydası yok vardirelbet dusuk yapmanda bi hayır rabbimin bildigi vardir mutlaka . Derti veren rabbim dermansiz birakmaz kullarini umutlu olalim biz dua edelim hep) inşaallah kavusuruz hayirlisiyla evlatlarimiza
olmucaksın kı bence
Kaldı 5Kaldı 6
canım merhaba akşam yaptığında yine idrarını tutarak sıvı almayarak mı yaptın o etklilyormuş çünkü ben geçen cumartesi sabah akşam ve pazar sabah hep koyu gördüm inşallah tutar.rabbim aratmasın.kcağımızı boş bırakmasın.Sinir oldum ovu testi yaptim koyu cikti aksama doğru silik cikti ertesi sabah yine koyu cikti aksam yaptigimda silik cikti bu test dalgami geçiyo benle kizlar yaa 
Amiiiiiin. ben de 16 ocak... Hayırlısı...bat 18 ocak rabbim banada tüm bekleyenlerede nasip etsin inşallah
amin inşallah... benim de 14 ya da 15 ocak :)bat 18 ocak rabbim banada tüm bekleyenlerede nasip etsin inşallah
beklemek çok heyecanlı kızlar ya sizde benim gibi gününüz gelmeden test yapıyormusuuz yoksa bekliyormsunuzamin inşallah... benim de 14 ya da 15 ocak :)
bekliyorum canım, ilk iki ay erken yapıp hüsrana uğramıştım şimdi ayın 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorumbeklemek çok heyecanlı kızlar ya sizde benim gibi gününüz gelmeden test yapıyormusuuz yoksa bekliyormsunuz
hmm anladım canım benim haziran ayında bir düşüğüm oldu o zaman bata 4 gün kala silik çizgi görmüştüm 1 günkala kopkoyu olmuştu o yüzden sabırsızlık ediyorum belki yine çıkar diye yapıyorum ama en güzeli beklemek aslndabekliyorum canım, ilk iki ay erken yapıp hüsrana uğramıştım şimdi ayın 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorum
Ben dayanamayıp yaptım dün. Negatif çıktıbeklemek çok heyecanlı kızlar ya sizde benim gibi gününüz gelmeden test yapıyormusuuz yoksa bekliyormsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?