Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben
Ben dayanamayıp yaptım dün. Negatif çıktı
erken canım daha işte testin kötü yanı bu bende 4 gün öncesi çıktı ama yakın arkadaşımda günü geçtiği halde çıkmadı.1 hafta sonra çıktı.o yüzden umut hala var.inşallah güzel haberler gelicek bu ay olmasa bile birgün olcak rabbimin izniyle...

benim bu ay geç çatladı yumrtam canım, o yüzden adet günü test yaparsam çıkmayabilir

Simdi sabah 7 de ilk idrarimi yapptim kizlar bi dahakine ovu testi yapicam bakalim ne cikacak aslında yumuurtlamama daha 3 gün var ama erken çift çizgiyi görünce bende tereddutte kalsim gerçi garantiye almak için calismalari aksatmiyoruz bende 2 buçuk aylik evliyim baasindan beri korunmuyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse dedik bakalim hayirlisi inşallah bi sefer tutar

Ayyyy inşallah canım ya inşallah... Eşimi bebişle mutlu etmeyi öyle çok istiyorum ki...

Ayy inşallah canım ya. Eşimi bebişle mutlu etmeyi öyle çok istiyorum ki...

Slm bayanlar şimdi herkez gününü bekliyor ya bişey sorcam akıntısı oln varmı benimde ya 13 yada 24 ocak çok az kaldı günüme az az ara ara ıslaklık oluyo hiç olmazdı böyle bişy ıslaklık oldugu an adet oldugum an oluyodu genelde hayırlısı bakalım bekliyorz inşllh hepimizde bardır bebiş

Benimde 4gunum var bendede tam tersi normalde hep adete yakin akintim cok olurdu yumurtlama gunu gubi nerdeyse simdi ise hemen hemen kupkuru baska bur belirti yok hamilelik belirtisimi onuda bilmiyorum

Benimde 4gunum var bendede tam tersi normalde hep adete yakin akintim cok olurdu yumurtlama gunu gubi nerdeyse simdi ise hemen hemen kupkuru baska bur belirti yok hamilelik belirtisimi onuda bilmiyorum
yanlış yazmışım ya 13 ya 14 ocak yani 2 günüm kaldı bende adetten önce kuru oluyorm herkezde farklı işte hayırlısı artık

yanlış yazmışım ya 13 ya 14 ocak yani 2 günüm kaldı bende adetten önce kuru oluyorm herkezde farklı işte hayırlısı artık
Oyleymis cnm biran once gunum gelse adet olacaksamda olayim beklemek cok yoruyo beni

Hanımlar merhaba az önce yaptığım test böyle çıktı. Sabah kan testi yaptırcam. Sizce hamilemiyim? Bat 14 ocak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…