erken canım daha işte testin kötü yanı bu bende 4 gün öncesi çıktı ama yakın arkadaşımda günü geçtiği halde çıkmadı.1 hafta sonra çıktı.o yüzden umut hala var.inşallah güzel haberler gelicek bu ay olmasa bile birgün olcak rabbimin izniyle...Ben
Ben dayanamayıp yaptım dün. Negatif çıktı
benim bu ay geç çatladı yumrtam canım, o yüzden adet günü test yaparsam çıkmayabilirhmm anladım canım benim haziran ayında bir düşüğüm oldu o zaman bata 4 gün kala silik çizgi görmüştüm 1 günkala kopkoyu olmuştu o yüzden sabırsızlık ediyorum belki yine çıkar diye yapıyorum ama en güzeli beklemek aslnda
anladım canım benim 3-4 ocakta koyu çıktı yumurtlama testi.bakalım artık kısmet hayırlısı neyse o olsunbenim bu ay geç çatladı yumrtam canım, o yüzden adet günü test yaparsam çıkmayabilir
benim de o günler de çatladı, düşün ne kadar geç...anladım canım benim 3-4 ocakta koyu çıktı yumurtlama testi.bakalım artık kısmet hayırlısı neyse o olsun
olsun canım en azından çatlamış ya elbet birgün nasip olacak allahın izniyle ben inanıyorım sende inan kaçıncı denemeniz.benim de o günler de çatladı, düşün ne kadar geç...
benim 4. ayım ocakolsun canım en azından çatlamış ya elbet birgün nasip olacak allahın izniyle ben inanıyorım sende inan kaçıncı denemeniz.
benim 4. ayım ocak
senin kaçıncı?olsun canım en azından çatlamış ya elbet birgün nasip olacak allahın izniyle ben inanıyorım sende inan kaçıncı denemeniz.
benimde ocak 5. canım düşükten sonra 2 adet korundum sonra bıraktım.ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandık.inşallah olur.senin kaçıncı?
amin canım inş tüm isteyenlere...benimde ocak 5. canım düşükten sonra 2 adet korundum sonra bıraktım.ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandık.inşallah olur.
Ayy inşallah canım ya. Eşimi bebişle mutlu etmeyi öyle çok istiyorum ki...erken canım daha işte testin kötü yanı bu bende 4 gün öncesi çıktı ama yakın arkadaşımda günü geçtiği halde çıkmadı.1 hafta sonra çıktı.o yüzden umut hala var.inşallah güzel haberler gelicek bu ay olmasa bile birgün olcak rabbimin izniyle...
Slm bayanlar şimdi herkez gününü bekliyor ya bişey sorcam akıntısı oln varmı benimde ya 13 yada 24 ocak çok az kaldı günüme az az ara ara ıslaklık oluyo hiç olmazdı böyle bişy ıslaklık oldugu an adet oldugum an oluyodu genelde hayırlısı bakalım bekliyorz inşllh hepimizde bardır bebiş
Benimde 4gunum var bendede tam tersi normalde hep adete yakin akintim cok olurdu yumurtlama gunu gubi nerdeyse simdi ise hemen hemen kupkuru baska bur belirti yok hamilelik belirtisimi onuda bilmiyorum
yanlış yazmışım ya 13 ya 14 ocak yani 2 günüm kaldı bende adetten önce kuru oluyorm herkezde farklı işte hayırlısı artıkBenimde 4gunum var bendede tam tersi normalde hep adete yakin akintim cok olurdu yumurtlama gunu gubi nerdeyse simdi ise hemen hemen kupkuru baska bur belirti yok hamilelik belirtisimi onuda bilmiyorum
Oyleymis cnm biran once gunum gelse adet olacaksamda olayim beklemek cok yoruyo beniyanlış yazmışım ya 13 ya 14 ocak yani 2 günüm kaldı bende adetten önce kuru oluyorm herkezde farklı işte hayırlısı artık
Bu prediktör sanırım değil mi?Hanımlar merhaba az önce yaptığım test böyle çıktı. Sabah kan testi yaptırcam. Sizce hamilemiyim? Bat 14 ocak.Eki Görüntüle 1370411 Eki Görüntüle 1370412
Evet predictor.Bu prediktör sanırım değil mi?
O bazen yanıltıcı olabiliyor. Bir de şu normal ucuz gebelik testlerinden yap. Onda da silik de olsa 2.çizgiyi gorebilirsen hamilesin demektir.Evet predictor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?