Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

evet senelerce bekleyenler var allahım aratmasın kimseye ... ne güzel araştırmışsınız sizde çok yeni evlisiniz 2.5 ay hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bir bebeğiniz olur ... benim okadar çok belirtim var ki ama ben herşeyden çok kolay etkilenebilen bir insanım yatıp kalkıp internette yazılanları makaleleri okuyorum bu yüzden de etkilenmiş ve böyle hiiseediyor olabilirim ... açıkçası kendime de güvenemiyorum bazen evet ben hamileyim diyip bazen de yok değilim diyebiliyorum :) inşallah hayırlısıysa herkese istediği zamanda nasip olsun .. yukardaki yorumlarda meryem süresinden bahsediliyordu onu okumaya başlıycam ...

Sende bnm gibisin hevesli oldugumuzda n herşeyi düşünüyoruz ben ilk ay sanki hemen hamile kalinmasi şart gibi kendimi hamile sandim habire kan vermeye gittim karnimi seviyodum :) baktim tutmadi en iyisi kendimi dinlememek ovu testi aldim ilk defa bu ay kullandim gordumki sandigimdan 1 hafta erken yumurtluyormusum iyikide almisim bakalim ise yariyacakmi heyecanla bekliyorum onumde 12 gün var :)

Merhaba kızlar nasılsınız, Benim batım bugün ama henüz gelen giden yok, gebelik belirtisi de yok Sadece adetime 2 gün kala sağ kasığımda şiş batar gibi ağrı oldu belli aralıklarla off böyle beklemek çok kötü

süpermiş hemen hemen bekleme tarihleirmiz aynı gibi :) bende aslında düşündüm o testlerden almayı doktora gittiğimde hiç testlere gerek yok adet tarihin geçince gel dedi ... aslında bana kalsa bu idrar testlerinden falan hergün yaparım yani o derece :) şu 1 hafta zor geçicek ama inşallah sonunda mutlu haberleri alırız hep beraber :) beklediğimize değer

senin yerinde olsam hemen bir test yapardım bekleemeee :) hayırlı haberlerle gel inşallah

senin yerinde olsam hemen bir test yapardım bekleemeee :) hayırlı haberlerle gel inşallah

Ya bilemiyorum ki sürekli belirti arıyorum ama yok Adetim bazı aylar bi kaç gün geçikirdi yine öyle olur diye tahmin ediyorum. Amin, hepimiz en kısa zamanda beklediğimiz hayırlı haberleri alalım İnşAllah.

Bat 3 kun kaldi yavas yavas belirtiler artiyo ins cift cizgiyi gormeyi rabbim hepimize nasip ader

Ya bilemiyorum ki sürekli belirti arıyorum ama yok Adetim bazı aylar bi kaç gün geçikirdi yine öyle olur diye tahmin ediyorum. Amin, hepimiz en kısa zamanda beklediğimiz hayırlı haberleri alalım İnşAllah.

için içini yiyeceğine bence test yaptır inşallah canım hayırlısıyla gebesindir... herşeyden en önemlisi allah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebek nasip etmesi

Bugünü degerlendir mutlaka canim bide yarin tekrar yap bakalim siliklescekmi siliklesirse catladi demektir yarinida degerlendirirsin cnm

Bende dun pozitifi gördum dunu degerlendirdik bugunde bakalim ay insanin hergun yapasi gelmiyorki ne zormus.ben ilk hamileligimde korunmayi biraktigimiz ilk ayda kalmistim yeni evliydik cahildim yumrtlamaymis ov. Testi hic birini bilmiyodum sadece olsun dedik ve oldurduk yaradanda aratmadi sukur ama evliligin ilk aylariydi esimde hep yanimdaydi nasil solesem gunde 2 kez hergun oluyodu bide cocuk istiyodukya cahillik iste cok yapinca olacak gibi ama olmustu. Bundada sadece yumurtlama gunlerini degerlendirebiliyoruz 10 gun desek gun asiri yapiyoruz 5 sadece acaba diyorum hergun sik yapincami oluyoki benimki ayyy kizlar inanin artik sacmaliyorum ama bende ilki ilk ayda tutturup bilmeden bunu okuyarak arastirarak tutturamayinca acaba bi sorunmu varki diyorum kusura bakmayin kafanizi agrittim

Anliyorm seni canim yok günde bi sefer yeterli çünkü ikincisinin bi faydasi olmaz sperm toplanmaz . en iyisi gün asiri yapmakmis çocuk için .. Sen gün asiri denemeye calis gerisi rabbime kalmis bende 2 buçuk aylik evliyim hic korunmadigimiz halde olmadi daha :/ inşallah Rabbim aratmaz

Kızlaaaar :-( adetime 4 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı :-( :-(
Henüz idrara geçmemiş olabilir. Benim de 4 gün var :) 2 gün önce yaptığımda negatif çıktı. Ben de regl gününü beklemeye karar verdim.

Kizlar yumurtlamadan sonra ilişkiye devam edilmesinin bebek gelisimi ne veya olusmasina zarari varmi ? Siz ne yaptiniz yumurtlama gününden sonra biraktinizmi ?

Benimde 7 gun kaldi 6 aydir deniyoruz olmadi bu ay yumurtlamadan hemen sonra sol kasigim ve sol bacagimda cok agri oldu 5 gun falan devam etti simdi sol kasigim ve belimde agri var goguslerim batiyor gibi oluyor arada beklemek cok zor gercrkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…