Belirtilere hic bakma üzülürsün cnm bende ilk ay bi suru belirtim vardi kasiklarim kopuyodu hic yasamadigim agrilari yasadim ama bisey cikmadi ikinci ayda gogus uclarima dokunamoyordum asidi aciyodu oda belirti ama bisey cikmadi ayrıca kirpikleri kasirir diyorlar karmakarisikti tırt ciktibelirtilere bakma canim sende varsa zaten günü geldiğinde ogrenicez ilk çocukta acemi olcaz ikincide belirtilere önem verebilcez deneyimli olduğumuz için
Bugünü degerlendir mutlaka canim bide yarin tekrar yap bakalim siliklescekmi siliklesirse catladi demektirEki Görüntüle 1371252 Kizlar beklenen gun bugunmu ovulasyon testime bi bakarmisiniz
evet senelerce bekleyenler var allahım aratmasın kimseye ... ne güzel araştırmışsınız sizde çok yeni evlisiniz 2.5 ay hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bir bebeğiniz olur ... benim okadar çok belirtim var ki ama ben herşeyden çok kolay etkilenebilen bir insanım yatıp kalkıp internette yazılanları makaleleri okuyorum bu yüzden de etkilenmiş ve böyle hiiseediyor olabilirim ... açıkçası kendime de güvenemiyorum bazen evet ben hamileyim diyip bazen de yok değilim diyebiliyorum :) inşallah hayırlısıysa herkese istediği zamanda nasip olsun .. yukardaki yorumlarda meryem süresinden bahsediliyordu onu okumaya başlıycam ...
Sende bnm gibisin hevesli oldugumuzda n herşeyi düşünüyoruz ben ilk ay sanki hemen hamile kalinmasi şart gibi kendimi hamile sandim habire kan vermeye gittim karnimi seviyodum :) baktim tutmadi en iyisi kendimi dinlememek ovu testi aldim ilk defa bu ay kullandim gordumki sandigimdan 1 hafta erken yumurtluyormusum iyikide almisim bakalim ise yariyacakmi heyecanla bekliyorum onumde 12 gün var :)
Merhaba kızlar nasılsınız, Benim batım bugün ama henüz gelen giden yok, gebelik belirtisi de yokSadece adetime 2 gün kala sağ kasığımda şiş batar gibi ağrı oldu belli aralıklarla off böyle beklemek çok kötü
senin yerinde olsam hemen bir test yapardım bekleemeee :) hayırlı haberlerle gel inşallah
Ya bilemiyorum ki sürekli belirti arıyorum ama yokAdetim bazı aylar bi kaç gün geçikirdi yine öyle olur diye tahmin ediyorum. Amin, hepimiz en kısa zamanda beklediğimiz hayırlı haberleri alalım İnşAllah.
için içini yiyeceğine bence test yaptır inşallah canım hayırlısıyla gebesindir... herşeyden en önemlisi allah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebek nasip etmesi
Bugünü degerlendir mutlaka canim bide yarin tekrar yap bakalim siliklescekmi siliklesirse catladi demektiryarinida degerlendirirsin cnm
Bende dun pozitifi gördum dunu degerlendirdik bugunde bakalim ay insanin hergun yapasi gelmiyorki ne zormus.ben ilk hamileligimde korunmayi biraktigimiz ilk ayda kalmistim yeni evliydik cahildim yumrtlamaymis ov. Testi hic birini bilmiyodum sadece olsun dedik ve oldurduk yaradanda aratmadi sukur ama evliligin ilk aylariydi esimde hep yanimdaydi nasil solesem gunde 2 kez hergun oluyodu bide cocuk istiyodukya cahillik iste cok yapinca olacak gibi ama olmustu. Bundada sadece yumurtlama gunlerini degerlendirebiliyoruz 10 gun desek gun asiri yapiyoruz 5 sadece acaba diyorum hergun sik yapincami oluyoki benimki ayyy kizlar inanin artik sacmaliyorum ama bende ilki ilk ayda tutturup bilmeden bunu okuyarak arastirarak tutturamayinca acaba bi sorunmu varki diyorum kusura bakmayin kafanizi agrittim
Henüz idrara geçmemiş olabilir. Benim de 4 gün var :) 2 gün önce yaptığımda negatif çıktı. Ben de regl gününü beklemeye karar verdim.Kızlaaaar :-( adetime 4 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı :-( :-(
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama ümidimı yitirdim biraz :-(Henüz idrara geçmemiş olabilir. Benim de 4 gün var :) 2 gün önce yaptığımda negatif çıktı. Ben de regl gününü beklemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?