Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aykristali hayırlı olsun sağlıkla kucağına alın inş
Ben regl oldum malesef inş gelecek ay müjdeli haberler veririm

benim silik testim doğruymuş bugün dayanamadım canım gittim kan testi yaptım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz
Amin canım inşallah :) Çok sevindim canım ya imza da pek yakışmış 23 Eylül'e geliyor inşallah miniş

sorma valla oyle oldu dimi napalim stres yapmamaya calismaktan cikti bu tezahurat dilime dolandi canim hayirlisi ile insallah bi alsaydik kucagimiza evlatlarimi.RABBIM tez zamanda nasip etsin insallah

Tezahürat gibi olmuş Hadi inşallah :)

inşalllaah canıımmmm :) bende test yaptım 2 gündür negatif ümidim git gide azalıyor

Azalmasin canim bu ay olmassa subata ins ne kadardr evlisin bekliyosn Canım bende gogus agrim disinda pek belirti yok ama hayirlisi insallah olacak diyorum. Gerci ben adetimi de sadece sivilce gogus agrisi ve adet takvimden anliyorum. Belirtisiz geciyor aylik donemim :)) sanirim hamileligimide anlamicam :))

sorma valla oyle oldu dimi napalim stres yapmamaya calismaktan cikti bu tezahurat dilime dolandi canim hayirlisi ile insallah bi alsaydik kucagimiza evlatlarimi.RABBIM tez zamanda nasip etsin insallah
Güzel olmuş ama
İnşallah tatlım inşallah...

16 aylık evliyim canım aslında ben hiç düşünmüyordum okul okuduğumdam dolayı 3 ay önce kazara hamile kaldım. Sonra düşük oldu.insan bir kere hissedince o duyguyu ne okuldan korkuyo ne yorgunluktan o yüzden tekrar hamile kalmak istedim ama bu ay Son şansım eğer önümüzdeki aylarda kalırsam tam dönem ortasına denk geliyor doğum o da okulun uzaması demek

Bu arada benimde belirtiler söyle belim ağrıyo ama dedim ki belki çok fazla çizim yapıyorum sürekli masadayim ondan olabilir sivilce gogus hassasiyeti adette de oluyo ama bu ay sivilceler epey coştu ama ümitlenmekte istemiyorum belki o da Final dönemi stresindendir diye :-(

Oncelikle herkese iyi geceler benimde yaklasik iki haftadir gecmeyen bel agrim var gogus hassasiyet bende de war hem agriyor hemde büyüdüler sanki . Bir de 10 gündür falan surekli sari akintim oluyordu dünden beri beyaz yumurta aki gibi akmaya basladi cok sık idrara cikiyorum yarin test yapicam inşallah bebis vardir dua edin kizlar rabbim her isteyene nasip etsin

İnşallah bebisin tutunmuştr canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…