- 30 Ocak 2014
- 461
- 273
- 333
Ayyy çok zor ama sonu güzel olur inşallah. Allahım yüzünüzü hep güldürsüninşallah olucak hiç merak etme biz 9 yıl sonra karar verdik ilki kötü bir tecrübe oldu ama herşey psikolojiyle alakalı bunu öğrendim Allah isteyen herkese versin
amin canım inşallah güzel olucakAyyy çok zor ama sonu güzel olur inşallah. Allahım yüzünüzü hep güldürsün
Kac gun var adetine canimHanımlar ne olur hamile olduğumu söyleyin
Eki Görüntüle 1371041
Amin canım inşallah :) Çok sevindim canım ya imza da pek yakışmışbenim silik testim doğruymuş bugün dayanamadım canım gittim kan testi yaptım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz
inşallah bir aksilik çıkmazsa buradaki hamişlere hep özenirdim bende bir gün imzamı atacakmıyım diyeAmin canım inşallah :) Çok sevindim canım ya imza da pek yakışmış23 Eylül'e geliyor inşallah miniş
İnşallah canım gönlünü ferah tut :) cinsiyeti ne olacak acabainşallah bir aksilik çıkmazsa buradaki hamişlere hep özenirdim bende bir gün imzamı atacakmıyım diye
Tezahürat gibi olmuşSon 2 :) bat 15 :)) dun ku test negatif ama olsun. Allahtan ümit kesilmez.olacak olacak olacak o bizim olacak inşallah :))
inşalllaah canıımmmm :) bende test yaptım 2 gündür negatifSon 2 :) bat 15 :)) dun ku test negatif ama olsun. Allahtan ümit kesilmez.olacak olacak olacak o bizim olacak inşallah :))
Tezahürat gibi olmuşHadi inşallah :)
inşalllaah canıımmmm :) bende test yaptım 2 gündür negatifümidim git gide azalıyor
Güzel olmuş amasorma valla oyle oldu dimi napalim stres yapmamaya calismaktan cikti bu tezahurat dilime dolandi canim hayirlisi ile insallah bi alsaydik kucagimiza evlatlarimi.RABBIM tez zamanda nasip etsin insallah
16 aylık evliyim canım aslında ben hiç düşünmüyordum okul okuduğumdam dolayı 3 ay önce kazara hamile kaldım. Sonra düşük oldu.insan bir kere hissedince o duyguyu ne okuldan korkuyo ne yorgunluktan o yüzden tekrar hamile kalmak istedim ama bu ay Son şansım eğer önümüzdeki aylarda kalırsam tam dönem ortasına denk geliyor doğum o da okulun uzaması demekAzalmasin canim bu ay olmassa subata ins ne kadardr evlisin bekliyosnCanım bende gogus agrim disinda pek belirti yok ama hayirlisi insallah olacak diyorum. Gerci ben adetimi de sadece sivilce gogus agrisi ve adet takvimden anliyorum. Belirtisiz geciyor aylik donemim :)) sanirim hamileligimide anlamicam :))
sanki var gibi canım kan testi yaptır inşallah hayırlı haberler olsun.Kac gun var adetine canim
İnşallah bebisin tutunmuştr canım hayırlı haberlerini bekliyoruzOncelikle herkese iyi geceler benimde yaklasik iki haftadir gecmeyen bel agrim var gogus hassasiyet bende de war hem agriyor hemde büyüdüler sanki . Bir de 10 gündür falan surekli sari akintim oluyordu dünden beri beyaz yumurta aki gibi akmaya basladi cok sık idrara cikiyorum yarin test yapicam inşallah bebis vardir dua edin kizlar rabbim her isteyene nasip etsin
İnşallah bebisin tutunmuştr canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?