Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama ümidimı yitirdim biraz :-(
Valla ne yalan söyleyeyim, kendi adıma bu aydan benim de pek ümidim kalmadı. Negatif çıkınca belirtileri gözlemez oldum regl günü üzülmemek adına. Ama yine de içimden bir ses acaba diyor. Erken test yaptın sen diyor , regldensonra öğrenen de var diyor ve beni bekletiyor. Hayırlısı diyoruz:)

Ne güzel de yazmışsin aynen beni anlatmışsin valla çok istiyorum bu ay hamile kalmayı ama tabi herseyden önce Rabbim hepimize hayırlısı neyse onu versin

ya benim 9 ocak'da adet olmam lazımdı ama hala olmadım ve hiç olacak gibide durmuyorum

bugün test yaptım negatif

adetim hiç şaşmazdı ilk defa oldu böyle

anlayamıyorum,geç döllenme vs den olabilir mi?

bari adet olsam da anlasam yani sonuç tam nedir diye...

Cnm kan testi yapsana bazen idrarda gec cikabiliyormus burda okumustum birisinin 10 yada 15 gun sonra idrarda gozylukmus kanda kesin cikar ins hamilesindir cnm

Ne güzel de yazmışsin aynen beni anlatmışsin valla çok istiyorum bu ay hamile kalmayı ama tabi herseyden önce Rabbim hepimize hayırlısı neyse onu versin
Ben bir hafta öncesine kadar çok istiyordum. Şimdi belki de gelecek ay gelecek benim meleğim diye düşünmeye başladım :) amin tatlım. Hamilelik süreci ilk andan itibaren bildiğin imtihan süreciymiş... İşin içinde olmayınca bilinmiyor...

İşte benim gelecek ay gibi bir şansım yok :-( üniversite okuduğum için aynı zamanda bu ay Son şansım öbür türlü tam dönem ortasına doğum denk gelir :-(

İşte benim gelecek ay gibi bir şansım yok :-( üniversite okuduğum için aynı zamanda bu ay Son şansım öbür türlü tam dönem ortasına doğum denk gelir :-(
Farklı bir durumun varmış. Kaçıncı sınıftasın, bölümün ne? Hakkında hayırlısı olsun canım

benim de 3 gün geçti reglim ama sancım o kadar çok ki test yapmaya korkuyorum

Son 2 gun kaldi bugun test yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum kendimi zor tutuyorum valla. Askerdekiler gibi safak bir safak iki muhabbetine dondum tirlatmaya az kaldi

merhaba ,

7 gün sonra kan testi yaptırcam çok heyecanlıyım ... bugun aşırı duygusal hissediyorum kendimi ve alıngan gögüslerimdede hassasieyt var umarım bu hissettiklerim pskolojık değildir :) haftaya sanırım bir çogumuzun adet tarihi umarım herkesin gönlüne göre olur :):)

benim daha 9 gunum var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet bariz bir şekilde var :) ilkinde hiç böyle dinlememiştim kendimi.
ama bu gibi ortamlarda aynı zamanda hamile kalıp birlikte doğuma ve bebek büyütmeye kadar bilgi alışverişinde olmak çok super bir duygu. hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hamile topiğine sonra anne topiğine.. ilk hamileliğimde o şekilde kurulmuş harika dostluklarım oldu. şimdi sosyal ağ üzerinden kurduğumuz grub ile görüşmeye bilgi alışverişiene devam ediyoruz. ve hepimizin karnı da birlikte büyüdü çocuklarıda büyüdü. inşallah bu kez de eylul anneleri topiğinde devam etmek nasip olur. :)

İnşAllah öyle olur. Henüz çocuğum yok olması için uğraşıyoruz. İnan bu şekilde sosyal annelere bayılıyorum. Çokta heves ediyorum.

benim 12 gün kala göğüslerim şişmeye ve midem bulanmaya başladı pek ihtimal vermemiştim ama bi yandan acabamı dedim kimyasal gebelik geçirdim çünkü ..adetime 3 gün kalada idrar testi yaptım silik çıktı bugün dayanamadım adetimin ilk günüydü ama hiç belirti yok gittim test yaptırdım ve sonuç 4 haftalık hamişim bende bu topikten çıkmam artık

İnşAllah öyle olur. Henüz çocuğum yok olması için uğraşıyoruz. İnan bu şekilde sosyal annelere bayılıyorum. Çokta heves ediyorum.
inşallah olucak hiç merak etme biz 9 yıl sonra karar verdik ilki kötü bir tecrübe oldu ama herşey psikolojiyle alakalı bunu öğrendim Allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…