Valla ne yalan söyleyeyim, kendi adıma bu aydan benim de pek ümidim kalmadı. Negatif çıkınca belirtileri gözlemez oldum regl günü üzülmemek adına. Ama yine de içimden bir ses acaba diyor. Erken test yaptın sen diyor , regldensonra öğrenen de var diyor ve beni bekletiyor. Hayırlısı diyoruz:)Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama ümidimı yitirdim biraz :-(
Ne güzel de yazmışsinValla ne yalan söyleyeyim, kendi adıma bu aydan benim de pek ümidim kalmadı. Negatif çıkınca belirtileri gözlemez oldum regl günü üzülmemek adına. Ama yine de içimden bir ses acaba diyor. Erken test yaptın sen diyor , regldensonra öğrenen de var diyor ve beni bekletiyor. Hayırlısı diyoruz:)
ya benim 9 ocak'da adet olmam lazımdı ama hala olmadım ve hiç olacak gibide durmuyorum
bugün test yaptım negatif
adetim hiç şaşmazdı ilk defa oldu böyle
anlayamıyorum,geç döllenme vs den olabilir mi?
bari adet olsam da anlasam yani sonuç tam nedir diye...
ya benim 9 ocak'da adet olmam lazımdı ama hala olmadım ve hiç olacak gibide durmuyorum
bugün test yaptım negatif
adetim hiç şaşmazdı ilk defa oldu böyle
anlayamıyorum,geç döllenme vs den olabilir mi?
bari adet olsam da anlasam yani sonuç tam nedir diye...
Ben bir hafta öncesine kadar çok istiyordum. Şimdi belki de gelecek ay gelecek benim meleğim diye düşünmeye başladım :) amin tatlım. Hamilelik süreci ilk andan itibaren bildiğin imtihan süreciymiş... İşin içinde olmayınca bilinmiyor...Ne güzel de yazmışsinaynen beni anlatmışsin valla çok istiyorum bu ay hamile kalmayı ama tabi herseyden önce Rabbim hepimize hayırlısı neyse onu versin
Farklı bir durumun varmış. Kaçıncı sınıftasın, bölümün ne? Hakkında hayırlısı olsun canımİşte benim gelecek ay gibi bir şansım yok :-( üniversite okuduğum için aynı zamanda bu ay Son şansım öbür türlü tam dönem ortasına doğum denk gelir :-(
Teşekkür ederim canım iç mimarlık 2. SınıftayimFarklı bir durumun varmış. Kaçıncı sınıftasın, bölümün ne? Hakkında hayırlısı olsun canım
Kaldı 3Kaldı 4 <3
bence test yapmalisinbenim de 3 gün geçti reglim ama sancım o kadar çok ki test yapmaya korkuyorum
İnşAllah öyle olur. Henüz çocuğum yok olması için uğraşıyoruz. İnan bu şekilde sosyal annelere bayılıyorum. Çokta heves ediyorum.benim daha 9 gunum var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet bariz bir şekilde var :) ilkinde hiç böyle dinlememiştim kendimi.
ama bu gibi ortamlarda aynı zamanda hamile kalıp birlikte doğuma ve bebek büyütmeye kadar bilgi alışverişinde olmak çok super bir duygu. hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hamile topiğine sonra anne topiğine.. ilk hamileliğimde o şekilde kurulmuş harika dostluklarım oldu. şimdi sosyal ağ üzerinden kurduğumuz grub ile görüşmeye bilgi alışverişiene devam ediyoruz. ve hepimizin karnı da birlikte büyüdü çocuklarıda büyüdü. inşallah bu kez de eylul anneleri topiğinde devam etmek nasip olur. :)
benim daha 9 gunum var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet bariz bir şekilde var :) ilkinde hiç böyle dinlememiştim kendimi.
ama bu gibi ortamlarda aynı zamanda hamile kalıp birlikte doğuma ve bebek büyütmeye kadar bilgi alışverişinde olmak çok super bir duygu. hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hamile topiğine sonra anne topiğine.. ilk hamileliğimde o şekilde kurulmuş harika dostluklarım oldu. şimdi sosyal ağ üzerinden kurduğumuz grub ile görüşmeye bilgi alışverişiene devam ediyoruz. ve hepimizin karnı da birlikte büyüdü çocuklarıda büyüdü. inşallah bu kez de eylul anneleri topiğinde devam etmek nasip olur. :)
inşallah olucak hiç merak etme biz 9 yıl sonra karar verdik ilki kötü bir tecrübe oldu ama herşey psikolojiyle alakalı bunu öğrendim Allah isteyen herkese versinİnşAllah öyle olur. Henüz çocuğum yok olması için uğraşıyoruz. İnan bu şekilde sosyal annelere bayılıyorum. Çokta heves ediyorum.
benim silik testim doğruymuş bugün dayanamadım canım gittim kan testi yaptım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcazKaldı 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?