Amin aminInşallah canim seninki de insallah tutunmustur
Adetime kaç gun kaldi senin canimAmin amininşallah canım benim
Kan testim negatif idi ama hata olduğunu düşünüyorum. İdrar testini yaptığımda adetime 1gün vardı. Şu anda 1 gün gecikmem var. Moralim çok bozuk 2ayrı idrar testi yaptım ve ikiside pozitif çıktı. Dün eczacıya sordum oda hamilesin dedi ama emin olmak için 1hafta daha bekle dedi. Anlayacağınız tvsiyeye uydum bekliyorum.Kac gun var adetine canim
İnşallah olur. Bende pozitif çıkan 2idrar testi var ama kan testi negatifAykristali hayırlı olsun sağlıkla kucağına alın inş
Ben regl oldum malesef inş gelecek ay müjdeli haberler veririm
2 gün kaldı canım senin?Amin amininşallah canım benim
Aynen iki gun kaldi benimde canim2 gün kaldı canım senin?
adetime 5 yada 6 gün var ama ben dayanamıycam ve birazdan sağlık ocağında kan testi yaptırcam :) çok merak ediyorum hemde inanılmaz heyecanlıyımmmm ... beklemenin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ....
Hadi bakalım inşallah birlikte veririz hayırlı haberi :-DAynen iki gun kaldi benimde canim
Hadi bakalım inşallah birlikte veririz hayırlı haberi :-D
Kaldı 2Kaldı 3
Beeen:) ilişkiden sonra 3-4 gün kasığım ağrıdı. Sonra kesildi. Dun (adete 3 gün kala) yine başladı...Döllenmeden sonra kasik agrisi olan varmi kizlar
Gonlumden hep kiz bebis gecerdi ama ilk tecrubemden sonra tek dusundugum saglikli olsunda ne olursa olsun artik :)İnşallah canım gönlünü ferah tut :) cinsiyeti ne olacak acaba
Benimde 2 gun sonra basladiDöllenmeden sonra kasik agrisi olan varmi kizlar
Bendede 3-4 gub agri devam etti hatta korktum birseymi ildu diye akintim kesilince oda kesildiDöllenmeden sonra kasik agrisi olan varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?