Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ili tane yumoşla biri 22.2 biri 19.8 hamile kalınır mı yeterli midir bu boyut

Slm benim bugun yada yarin adet gunum az once leke gordum once pembe simdi kahverengi...ve hala mide bulantim bacak agrim halsizlik uyku hali devam ediyo...umitlenmek istemiyorum umudumun mutluluga donusmesini istiyorum dua edin lutfen...

Kac gun var adetine canim
Kan testim negatif idi ama hata olduğunu düşünüyorum. İdrar testini yaptığımda adetime 1gün vardı. Şu anda 1 gün gecikmem var. Moralim çok bozuk 2ayrı idrar testi yaptım ve ikiside pozitif çıktı. Dün eczacıya sordum oda hamilesin dedi ama emin olmak için 1hafta daha bekle dedi. Anlayacağınız tvsiyeye uydum bekliyorum.

adetime 5 yada 6 gün var ama ben dayanamıycam ve birazdan sağlık ocağında kan testi yaptırcam :) çok merak ediyorum hemde inanılmaz heyecanlıyımmmm ... beklemenin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ....

inşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar, bir buçuk senelik evliyim korunmayı bırakalı iki ay oldu. Adetim bittikten sonra doktora muayeneye gittim. Yumurtan var dedi ama ben ozaman yumurtanın bir hafta yaşadığını sanıyordum :) ogün ilişkiye girmedin yumurtlamamdan birgün önce ve doktor kontrolünden birgün sonra ilişkiye girdim:) bakalım 10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…