Allah hayırlısını versin hakkında. Bide beni düşün idrar testleri pozitif çıktı ama kan testi negatif dedi. O daha kötü sen en azından umut etmiyorsun.Test negatif çıktı ya iki gün var adetime kac gündür kasık agrim gecmiyo akıntı desen o hiç durmuyo niye negatif çıktı ya
inşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyoruz
Canım acele etme adet olmazsan sıkıntı yok pozitif düşünTest negatif çıktı ya iki gün var adetime kac gündür kasık agrim gecmiyo akıntı desen o hiç durmuyo niye negatif çıktı ya
İnşallah bu kasik agrilari hamileliinşallahttir
Allah hayırlısını versin hakkında. Bide beni düşün idrar testleri pozitif çıktı ama kan testi negatif dedi. O daha kötü sen en azından umut etmiyorsun.
İnşallah canım yaaa. Sağlıkla huzurla kucağına alacaksın inşallahGonlumden hep kiz bebis gecerdi ama ilk tecrubemden sonra tek dusundugum saglikli olsunda ne olursa olsun artik :)
Hadi inşallah. Eğer ikimiz de olmazsak minişlerimiz aynı zamanlarda doğacakAllahimm 1 gunins adet olmamm korkuyorummm
O nasıl oldu canım ya? Test mi bozukmuş?Allah hayırlısını versin hakkında. Bide beni düşün idrar testleri pozitif çıktı ama kan testi negatif dedi. O daha kötü sen en azından umut etmiyorsun.
Ewet sonucta daha adet olmadim :)[/QUOTE][QUOTam, post: 38869348, member: 493476"]Canım acele etme adet olmazsan sıkıntı yok pozitif düşün
Hayır eczacı bozuk değil dedi doğru çalışmış. Bugün yine idrar testi yaptım pozitif. Tıp merkezini basacam az kaldı.O nasıl oldu canım ya? Test mi bozukmuş?
çok ilginçmiş canım ya peki bat günün ne zamandıHayır eczacı bozuk değil dedi doğru çalışmış. Bugün yine idrar testi yaptım pozitif. Tıp merkezini basacam az kaldı.
Allah Allah çok ilginç ya. Markası ne testin? Bebetime'dan böyle bir şikayet duymuştum da.Hayır eczacı bozuk değil dedi doğru çalışmış. Bugün yine idrar testi yaptım pozitif. Tıp merkezini basacam az kaldı.
Testlerin hepsi farklı. Biri predictor biri oncomed biride fortest.Allah Allah çok ilginç ya. Markası ne testin? Bebetime'dan böyle bir şikayet duymuştum da.
Batım dündü bugünde bitti sayarsak 2gün geciktimçok ilginçmiş canım ya peki bat günün ne zamandı
Beklemelisin en erken adetten 2gün önce yapmalısınkızlar benim reglime daha 5-6 gün var. testte çıkar mı? hangi markayı alayım ?
Şaşkınım cidden. Hani idrar testlerinin sadece biri pozitif dese bozuk diyeceğim. Hgc değerin kaç çıktı kanda canım?Testlerin hepsi farklı. Biri predictor biri oncomed biride fortest.
Batım dündü bugünde bitti sayarsak 2gün geciktim
ay ne dicemi bilemedim ilk kez duydum böle bişi.inşallah vardır bebişTestlerin hepsi farklı. Biri predictor biri oncomed biride fortest.
Batım dündü bugünde bitti sayarsak 2gün geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?