Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Test negatif çıktı ya iki gün var adetime kac gündür kasık agrim gecmiyo akıntı desen o hiç durmuyo niye negatif çıktı ya

Test negatif çıktı ya iki gün var adetime kac gündür kasık agrim gecmiyo akıntı desen o hiç durmuyo niye negatif çıktı ya
Allah hayırlısını versin hakkında. Bide beni düşün idrar testleri pozitif çıktı ama kan testi negatif dedi. O daha kötü sen en azından umut etmiyorsun.

inşallah hamilesindir canim hayirli haberlerini bekliyoruz

doktor adetime 5 gün var deyince yarın yapalım istersen ama çıkmayabilir dedi en sağlıklısı adetin 2-3 gün geçince yapılmasıdır dedi kan testi için ... ama tabi ki ben dayanamadığımı söyledim :) yarın sabah vercem allahım inşalah pozitif çıkar :)
birde hamileliği kesinleşenler neler hissettiğini bu süreçte yazsın ki forumu okuyanlara bizler gibi :) yol göstersin bir nebze ... allah hepimizin gönlüne göre versinnn

İnşallah bu kasik agrilari hamileliinşallahttir

Inşallah
Allah hayırlısını versin hakkında. Bide beni düşün idrar testleri pozitif çıktı ama kan testi negatif dedi. O daha kötü sen en azından umut etmiyorsun.

of valla bilmiyorum canim cok zormus ya iki daha beklicem adet gunu bidaha test yapicam insallah pozitif cikar yaa (

[QUOTam, post: 38869348, member: 493476"]Canım acele etme adet olmazsan sıkıntı yok pozitif düşün [/QUOTE]
Ewet sonucta daha adet olmadim :)

kızlar benim reglime daha 5-6 gün var. testte çıkar mı? hangi markayı alayım ?

Testlerin hepsi farklı. Biri predictor biri oncomed biride fortest.

Batım dündü bugünde bitti sayarsak 2gün geciktim
Şaşkınım cidden. Hani idrar testlerinin sadece biri pozitif dese bozuk diyeceğim. Hgc değerin kaç çıktı kanda canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…