Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bnm testim de negatif çıktı ama adetim gecikeli yarın 6.günüm
Batmalarım ve gögüs agrım var
Yarın boş zamanm bar kan testi yaptırcam ama olumsuz sonç görcem diye korkuyorum..

aman öğreneyim de ne oldugunu bileyim
Adetim hiç şaşmazdı ilk bu.
Hayırlısı olsun hepmZ için

Değer söylemediler sadece negatif yazdılar. Haftasonuna kadar bekler pazartesi test yaparım.
Normal idrar testlerinde silik de olsa çıkması için en az 20-25 hgc olmalı kanda. Acaba değerini düşük görüp mü negatif dediler yoksa 0,1'lerde yani gerçekten olmadığı için mi negatif dediler... Valla merak ettim:) İnşallah kanda yoksa da çıkar, varsa da katlar da görür onlar negatifi :)

Aha kaldı 1... Bi hamileyim gibi geliyor, bi yok ya alakası yok hamilelikle diyorum... Bakalım bu ay kısmetimizde ne var... Sol kasığım yazdıklarıma inat batmaya devam ediyor :| Görelim bakalım Mevla'm ne eyler, N'eylerse güzel eyler...

Son düzenleme:
İnşallah canım. Hala adet görmedim. Umarım 9 ay 10 gün boyunca görmem ve bebişim olur. Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlısı ile versin.

Günaydın canım herseyin hayırlısını versin Rabbim önümüzdeki ay inşallah bebeğine kavuşursun
inşallah canım ya haziranda düşük yaptım tekrar kalmak istiyorum olmadıkça strese giriyorum biçoğu düşükten snra hemen hamiş kalıyo yinede rabbim sağlıkla hayırlısı ne zamansa o zaman versin tekrar yaşatmasın

Günaydın kızlar
benimde prolaktinim yüksek çıktı bu ay ilaç kullanmaya başladım benim de bat a 2 gün kaldı tabi bu aydan umutlu değilim bekliyoruz kırmızıları

Seni çok iyi anlıyorum canım stres yapma senin bebisin seni bekliyo en kisa zamanda da gelecek inşallah

sağlık ocağıyla papaz olcaz sonunda :S kan testi verdim gebelik bakılcak dedim kanı alan doktorunuz gebelik yazmamış dedi ya çok moralim bozuldu ... benim gitmemin sebebi zaten gebelikti 10 kerede söyledim gebelik bakmak için geldim diye offfffffff
bende günümün geçmesini bekliycem ... sağlık ocaklarında çalışanlar gerçekten kendi bildiklerini okuyorlar... bu benim hakkımsa ben hakkımı kullanmak istiyorum

cok sevindim hayirli olsun
inşallah bir aksilik çıkmazsa buradaki hamişlere hep özenirdim bende bir gün imzamı atacakmıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…