benim ikinci olacak allah nasip ederse ilkinde süpriz olmuştu şimdi planlı olunca gün geçmiyor yaw. hem hamileyim hemde değilim sanki.Beklemelisin en erken adetten 2gün önce yapmalısın
Benim cani sol kasigim ve sol bacagimdamcok agri oldu 4 5 gunDöllenmeden sonra kasik agrisi olan varmi kizlar
Değer söylemediler sadece negatif yazdılar. Haftasonuna kadar bekler pazartesi test yaparım.Şaşkınım cidden. Hani idrar testlerinin sadece biri pozitif dese bozuk diyeceğim. Hgc değerin kaç çıktı kanda canım?
Normal idrar testlerinde silik de olsa çıkması için en az 20-25 hgc olmalı kanda. Acaba değerini düşük görüp mü negatif dediler yoksa 0,1'lerde yani gerçekten olmadığı için mi negatif dediler... Valla merak ettim:) İnşallah kanda yoksa da çıkar, varsa da katlar da görür onlar negatifi :)Değer söylemediler sadece negatif yazdılar. Haftasonuna kadar bekler pazartesi test yaparım.
Aha kaldı 1... Bi hamileyim gibi geliyor, bi yok ya alakası yok hamilelikle diyorum... Bakalım bu ay kısmetimizde ne var... Sol kasığım yazdıklarıma inat batmaya devam ediyor :| Görelim bakalım Mevla'm ne eyler, N'eylerse güzel eyler...Kaldı 2
İnşallah canım. Hala adet görmedim. Umarım 9 ay 10 gün boyunca görmem ve bebişim olur. Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlısı ile versin.Normal idrar testlerinde silik de olsa çıkması için en az 20-25 hgc olmalı kanda. Acaba değerini düşük görüp mü negatif dediler yoksa 0,1'lerde yani gerçekten olmadığı için mi negatif dediler... Valla merak ettim:) İnşallah kanda yoksa da çıkar, varsa da katlar da görür onlar negatifi :)
Günaydın canım herseyin hayırlısını versin Rabbim önümüzdeki ay inşallah bebeğine kavuşursunGünaydın kızlar bata 3 gün kala geldi benim kırmızılar
inşallah canım ya haziranda düşük yaptım tekrar kalmak istiyorum olmadıkça strese giriyorum biçoğu düşükten snra hemen hamiş kalıyo yinede rabbim sağlıkla hayırlısı ne zamansa o zaman versin tekrar yaşatmasınGünaydın canım herseyin hayırlısını versin Rabbim önümüzdeki ay inşallah bebeğine kavuşursun
Slm canim senin prilaktin kac cikti?Günaydın kızlar
benimde prolaktinim yüksek çıktı bu ay ilaç kullanmaya başladım benim de bat a 2 gün kaldı tabi bu aydan umutlu değilim bekliyoruz kırmızıları
Seni çok iyi anlıyorum canım stres yapma senin bebisin seni bekliyo en kisa zamanda da gelecek inşallahinşallah canım ya haziranda düşük yaptım tekrar kalmak istiyorum olmadıkça strese giriyorum biçoğu düşükten snra hemen hamiş kalıyo yinede rabbim sağlıkla hayırlısı ne zamansa o zaman versin tekrar yaşatmasın
daha yeni gördüm tatlımSlm canim senin prilaktin kac cikti?
Ah ah inşallah :)İnşallah canım. Hala adet görmedim. Umarım 9 ay 10 gün boyunca görmem ve bebişim olur. Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlısı ile versin.
benim 12 gün kala göğüslerim şişmeye ve midem bulanmaya başladı pek ihtimal vermemiştim ama bi yandan acabamı dedim kimyasal gebelik geçirdim çünkü ..adetime 3 gün kalada idrar testi yaptım silik çıktı bugün dayanamadım adetimin ilk günüydü ama hiç belirti yok gittim test yaptırdım ve sonuç 4 haftalık hamişim bende bu topikten çıkmam artık
inşallah bir aksilik çıkmazsa buradaki hamişlere hep özenirdim bende bir gün imzamı atacakmıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?