Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah canım bende oyle istiyorum ama silikte olsa bi çizgi çıkmadı daha :-( belirti bolca var ama sonuç negatif :-(
Adeti gecikince idrar testinde silik çıkanlar da var. Onlardan olursun inşallah...

ayyy kızlar topiği ilk açtıkları zamanları okudum da çoğu kişi hamile kalmış gerçi sonrada pek yazan olmamış ama

Saol canım sende durum nedir
Ben de 7 gün kala test yapmıştım negatif çıktı tabi ama 2.çizginin yeri bembeyaz çıkınca baya moralim bozuldu. Ben de regl gününe kadar test yapmamaya karar verdim. Yarını bekliyorum bakalım :)

bütün belirtileri yaşamak ( batma,gögüs ağrısı,kasıkta ağrı,adet gecikmesi) ama sonuç : negatif

6.nüm gecikeli kan sonucum <0,5 gebelik yok

adet olsam da çalışmalara devam etsek

önümüzdeki aylara bkcz artıkk

sizce bende yazan sonuç normal değer mi? biraz netten bir şeyler okudum da gebe olmayan kadındakı beta hcg değeri ne olmalıdır bnmkınde anormallık var mı sizce

Ayyy inşallah canım yaaa Sen de görürsün inşallah. Niyeyse bir an ikizin olsun inşallah diye dua edesim geldi sana :) Hayırlısı artık
İşte orda dur cnm içine doğmş olabilir biz dört kardeşiz 3 kardeş evliyiz abim ve ablamın çocukları ikiz :) bu aile 3. İkizi kaldıramaz :-D

sizce bende yazan sonuç normal değer mi? biraz netten bir şeyler okudum da gebe olmayan kadındakı beta hcg değeri ne olmalıdır bnmkınde anormallık var mı sizce
Gecikip de bebiş olmaması hayal kırıklığı olmuş ama evet değerin normal. Daha önce düzensiz olduğu oluyor muydu?

hayır canım ilk defa bu ay oldu,adetlerim çok düzenlidir...

yarın 1 hafta olacak...

inşallah başka bir şey yoktur...

sonuç kağıdında <0,5 gebelik yok yazıyor

hayır kabullendim adet oluyım onu istiyorum zaman geçiyor boşuna

yumurtlma dönemi de geçti yani...

kan testi kesindir yaw birdaha yaptırmam herhalde artık kırmızıları bkliycem:)))

ıyyy görmek istemiyorum :))

geçen ay bende öyleydim ilkdefa 8 gün geciktim kan testi 0,100 dü ne kötü bi histi bu ayda bıraktım zaten kırmızışları bekliyorum

ben beklemiyorum kırmızılarıııııı ıyyy git git gelmeeeeeeeeeeee :) :) :) ilk defa adet olcam diye bu kadar korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…