Ayy olmayız umarım...:|bugün ki testte negatifbu gidişle yarın adet olcamm
inşallah canımmSeni çok iyi anlıyorum canım stres yapma senin bebisin seni bekliyo en kisa zamanda da gelecek inşallah
İnşallah canım bende oyle istiyorum ama silikte olsa bi çizgi çıkmadı daha :-( belirti bolca var ama sonuç negatif :-(Ayy olmayız umarım...:|
Adeti gecikince idrar testinde silik çıkanlar da var. Onlardan olursun inşallah...İnşallah canım bende oyle istiyorum ama silikte olsa bi çizgi çıkmadı daha :-( belirti bolca var ama sonuç negatif :-(
Saol canım sende durum nedirAdeti gecikince idrar testinde silik çıkanlar da var. Onlardan olursun inşallah...
Cok tesekkur ederim canim sagol seninde 3.minisin hayırlı olsun :))cok sevindim hayirli olsun
Ben de 7 gün kala test yapmıştım negatif çıktı tabi ama 2.çizginin yeri bembeyaz çıkınca baya moralim bozuldu. Ben de regl gününe kadar test yapmamaya karar verdim. Yarını bekliyorum bakalım :)Saol canım sende durum nedir
İnşallah kıpkırmızı çift çizgi görürsün cnmBen de 7 gün kala test yapmıştım negatif çıktı tabi ama 2.çizginin yeri bembeyaz çıkınca baya moralim bozuldu. Ben de regl gününe kadar test yapmamaya karar verdim. Yarını bekliyorum bakalım :)
Ayyy inşallah canım yaaaİnşallah kıpkırmızı çift çizgi görürsün cnm
İşte orda dur cnmAyyy inşallah canım yaaaSen de görürsün inşallah. Niyeyse bir an ikizin olsun inşallah diye dua edesim geldi sana :) Hayırlısı artık
Gecikip de bebiş olmaması hayal kırıklığı olmuş ama evet değerin normal. Daha önce düzensiz olduğu oluyor muydu?sizce bende yazan sonuç normal değer mi? biraz netten bir şeyler okudum da gebe olmayan kadındakı beta hcg değeri ne olmalıdır bnmkınde anormallık var mı sizce
degerin kac ki??Gecikip de bebiş olmaması hayal kırıklığı olmuş ama evet değerin normal. Daha önce düzensiz olduğu oluyor muydu?
Bi daha mı kan testi yaptrsan acabahayır canım ilk defa bu ay oldu,adetlerim çok düzenlidir...
yarın 1 hafta olacak...
inşallah başka bir şey yoktur...
geçen ay bende öyleydim ilkdefa 8 gün geciktim kan testi 0,100 dü ne kötü bi histi bu ayda bıraktım zaten kırmızışları bekliyorumsonuç kağıdında <0,5 gebelik yok yazıyor
hayır kabullendim adet oluyım onu istiyorum zaman geçiyor boşuna
yumurtlma dönemi de geçti yani...
kan testi kesindir yaw birdaha yaptırmam herhalde artık kırmızıları bkliycem:)))
ıyyy görmek istemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?