- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
ozaman kış kışşşşş gitisn snein kırmızılarben beklemiyorum kırmızılarıııııı ıyyy git git gelmeeeeeeeeeeee :) :) :) ilk defa adet olcam diye bu kadar korkuyorummmm
İyi tutturmuşumİşte orda dur cnmiçine doğmş olabilir biz dört kardeşiz 3 kardeş evliyiz abim ve ablamın çocukları ikiz :) bu aile 3. İkizi kaldıramaz :-D
adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı olurmuş ayrıca kişiye göre de değişebilirmiş.daha önce yaşadığın adet belirtilerimi ?yarın adet günüm çok korkuyorummmidem bulanıyo belimin sol tarafı ağrıyooo sivilceler coşmuşşşş akıntı var az buçukkkk göğüs hassasiyeti full ama adet olcam gibi geliyo yinede ühhhüüüüüüüüüüüüü
aynen aynen ben her türlü fikre alıştırdım kendimide annem ikisine patlamadı garanti bana patlar tek korkum o ama olsun değer yavruceklerimeİyi tutturmuşumKısmet bu belli olmaz. Hayırlısı ile gelsin de tek de olur çift de
adetimde bu kadar coşmuş bir şekilde sivilce çkmyodu bi de midem bulanmyodu tek fark buadet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı olurmuş ayrıca kişiye göre de değişebilirmiş.daha önce yaşadığın adet belirtilerimi ?
Yumurtlama dönemin geçmedi canım, adet olduktan sonra yeniden hesaplayacaksın onusonuç kağıdında <0,5 gebelik yok yazıyor
hayır kabullendim adet oluyım onu istiyorum zaman geçiyor boşuna
yumurtlma dönemi de geçti yani...
kan testi kesindir yaw birdaha yaptırmam herhalde artık kırmızıları bkliycem:)))
ıyyy görmek istemiyorum :))
kırmızıları görmeden sakın umudunu kaybetmeadetimde bu kadar coşmuş bir şekilde sivilce çkmyodu bi de midem bulanmyodu tek fark bu
öyle yapıyorum inşallah görmem amin :)kırmızıları görmeden sakın umudunu kaybetme
Canim ben bir hafta sonra cikiyo diye biliyorum.. Erken gebelik testi yapsana varsa silik falan cikarKizlarr acill yumurtlama gunumun üzerinden 6 gün geçti adetimede 20 gün var ama kasiklarim agriyo neden olabilir tutmusmudur acaba bu ayy insallahh kanda ne zaman cikar döllenmeden sonraa ?
hayırlı haberlerini bekliyoruz canm :)Bendede yumurtlama gününden sonra bel agrisi gecmek bilmedi bugün adet olmam gerekirdi olmadim hala cok şükür . Yarin test yapicam bakalim
hayırlı haberlerini bekliyoruz canm :)
Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun? 20 gün varsa adetine bana hala yumurtlama günlerindesin gibi geldi.Peki kizlar adetten 20 gün önce kasik agrisi olmaz yaklasinca olur acaba yumurtlamadan 6 gün sonra yerleşme agrisi olabilirmi bu inşallah öyledir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?