Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun? 20 gün varsa adetine bana hala yumurtlama günlerindesin gibi geldi.
39 gün adette içinde. Dongum 39 yani canim 20. Gün yumurtlarim zannediyodum hep ona gore calisma yapmistik iki ay tutmadi. Bu ay ovu testi aldim 14. Gün yumurtladigimi gördüm belki de oyuzden geçtiğimiz aylarda tutmadi tabi Rabbim bilir. Test yapmak için adet günümü beklemicem baya zaman var
 
Ben adet gününden 14-15 gün önce yumurtlama olur, bu faz değişmez diye biliyordum (erken ya da geç yumurtlama hariç). Yani seninki 39 ya 25.gün falan yumurtlarsın normalde. Demek ki erken yumurtlamışsın. Kasık ağrılarının sebebi hala yumurtlama dönemi hormonlarından kaynaklanıyor canım. Belirti için baya erken çünkü. Ama inşallah tutunacak yavrucak :)
 

İnşallah cnim yaaa :)
 
İnşallah cnim yaaa :)
Merhaba az evvel ben kasık ağrılarımdan dolayı forumu geziyordum, adetime 10 gün kala başladı ağrılar, ilk bebiş te erken başlıyormuş. Bi çok anne kasık, yumurtlama ağrısı gibi ağrı çekmiş. Dikkat: reglye 7-10 gün kala bu ağrılar olabiliyor. Benim reglyime bir hafta var, eğer güzel haberler alırsam haber veiririm, çok umutla bekliyorum.
 

Reglime 20 gün varr yumurtam catlayali 6 gün oldu bende umutluyum bu ay inşallah burada basbas bagiririm anne oluyorum diyee :)
 
Deryacım sen ovulasyon testi kullanmışsın hangi marka ve nasıl kullanılıyor detaylı anlatıp bana mesajlar mısın?
 
Deryacım sen ovulasyon testi kullanmışsın hangi marka ve nasıl kullanılıyor detaylı anlatıp bana mesajlar mısın?
Ben ovulasyon testi certain marka kullandım arkadaşlar. Çok memnunum,diğer markalar çk güvensiz.
Bir paketde 2 adet var, her akşam aynı saat de testi yapıyorsun.Testi yapmadan önce 2 saat önce birşeyler içmemelisin. Bu testler idrardaki LH seviyesini ölçüyor, yumurtlama olduğunda LH seviyesi artıyor. Eğer çok su içersen LH seviyesini etkiliyor ve test yanlış çıkıyor.
Ovuslayon testi için tavsiyem şudur.Mümkünse 15-20 adet kadar alın, adet bitince hemen testleri yapmaya başlayın, herkesin yumurtlama günü farklı olabilir. Çift kalın çizgi görene kadar yapmalısınız. Benim ablamın arkadaşı 22.gün yumurtlama oluyormuş. Kızcağız maleesef hep yanlış hesaplamış. Çift çizgi gördüğünüz günleri mutlaka değerlendirin.
 
Reglime 20 gün varr yumurtam catlayali 6 gün oldu bende umutluyum bu ay inşallah burada basbas bagiririm anne oluyorum diyee :)
Aminn inşallah Allah tüm isteyen arkadaşlarımı da nasip etsin, ben de gün sayıyorum, son günlerde kasık ağrısı da oldu, Allah hayırlısını vers,n hakkımızda.
 

Aynen arkadaş anlatmis ben hep takip ediyordum ilk defa bu ay kulandim. Bende dongum uzun olduğu için geç yumurtladigimi düşünüyordum ama yanilmisim ovu testi tahminimden 5 gün önce yumurtluyormusum iyiki almisim kullanmisim. Faydasi olup olmadigini bu ay gorcem inşallah bi hafta sonra kan testi yaptircam
 
Aminn inşallah Allah tüm isteyen arkadaşlarımı da nasip etsin, ben de gün sayıyorum, son günlerde kasık ağrısı da oldu, Allah hayırlısını vers,n hakkımızda.
Kan testi ne zaman yaptırılabilir. Benim reglyime 1 hafta var, yaptırsam olur mu?
Burada ben de bu ay çok ümitliyim, inşallah...Allah izin verir..
 
Meraba cnm. Benim yumurtlama günümden beri kasık ağrım var.birazda akıntım. Senin durum nedir.

Akintiyi onemsemiyorum cnim benim genelde akinti yoğun oluyor. Kasik agrim var özellikle yoruldummu daha çok agriyor. Goguslerimde adetime yaklasmisim gobi hafif agriyo pek bi belirti yok daha ama ben iki buçuk aylik evliyim . . ilk ay adetime yakin evlenmistim yumurtlama dönemim çoktan gecmisti yani oyuzden tutmadi gecen ayda ben yumurtlama zamanimi farklı bigun saniyodum çizelge tutuyordum hatta bu ay ovu testiyle yumurtlamami takip ettim tahmin ettiğinden daha erken yumurtluyormusum dgecen ayki cizelgeme baktigimda da bi tek gerçek yumurtlama dönemimi es gecmisiz degerlendirmemisiz tutmadi haliyle. Bu ay kullandim degerlendirdik bu ay çok önemli benim icin inşallah hamisimdir çok uzun oldu kusura bakmaa ya :)
 
Cnm inşallah hayırlı haberleri alırız. Benim ilişkiden sonra kasik ağrılarım başladı. İlk iki gün kasıkta batma vardı. Sonra kesildi.sin 3 4 gündür kasiklarim ağrıyor. Dün de adet olacakmışım gibi belim ağrıdı. Akıntım devam etmekte.normalde adetten 2 3 gün önce başlardı akıntım. Göğüslerde hiçbi belirti yok.pofffff geçmiyor günler
 
Canım aynı belirtileri yaşıyorum, sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var, yumurtlamadan sonraki günler başladıağrılar, önceleri hafif batmalar vardı, şimdi resmen özellikle kasığıma kramp giriyor.
 
Pazartesi test yaptir canim kesin belli olur :) bende sali yaptircam sende saliyi bekle istersen hep birlikte ayni gün müjde verelim insallahh
AYYYYYYY YAAAAAAA..bak ağzından bal damlıyor, ne güzel olur..Amin inşallahhh..yüreği pır pır oluyor insanın, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ..İnşallah..İnşallah canım, Salıyı beklerim.Test kaç günde çıkar acaba?Aynı gün belli olur mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…