- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
Kızlar benim bat 23 ocak. Salı günü belli olmaz kiKizlarr ucumuzde sali günü kan testi yaptiralimm heycanli olur :)
Olur hadi bakalım, Allahh gönlümüze göre versin hepimize, umutlanmayayım sonra hüsran olmasın diyorum ama, belirtiler aynı..Kizlarr ucumuzde sali günü kan testi yaptiralimm heycanli olur :)
AYYYYYYY YAAAAAAA..bak ağzından bal damlıyor, ne güzel olur..Amin inşallahhh..yüreği pır pır oluyor insanın, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ..İnşallah..İnşallah canım, Salıyı beklerim.Test kaç günde çıkar acaba?Aynı gün belli olur mu?
Benim de bat 22 Ocak, belli olmaz mı, yumurtlama günümden 10 gün geçti ama.Kızlar benim bat 23 ocak. Salı günü belli olmaz ki
Ayyy benKızlar benim bat 23 ocak. Salı günü belli olmaz ki
14 gün geçmesi lazımmışBenim de bat 22 Ocak, belli olmaz mı, yumurtlama günümden 10 gün geçti ama.
Kızlar benim bat 23 ocak. Salı günü belli olmaz ki
Benim de bat 22 Ocak, belli olmaz mı, yumurtlama günümden 10 gün geçti ama.
Rabbim büyük canım. Yumurta falan hikaye aslında. Nasip ettikten sonra her türlü olur.insallah hayırlı haberleri alırız kızlar.Sen yumurtlama gününü biliyomusun canim bnde senin gibi acemiydim ilişkiden sonra çocuk olacak saniyodum meğer o ilişki yumurtlama dönemine denk gelirse tutuyomus .. Yumurtlama gününe denk geldiyse cikar ama sen bilmedigin için cikmasa bile ihtimalin hala devam eder sikmazsin canini tamammi
Ayyy ben
14 gün geçmesi lazımmış
Rabbim büyük canım. Yumurta falan hikaye aslında. Nasip ettikten sonra her türlü olur.insallah hayırlı haberleri alırız kızlar.
Sali günü 15. Günün olacak kesin cikar varsa inşallah yerleşmiştir bebisin canim bnm
Cnm ben ankaradayim..Ben salı gidiyorum ve yaptırıyorum arkadaşlar, bakalım sonuç ne olacak..Çok teşekkür ederim, kasıkağrılarımız unutturdu sohbetiniz ve desteğiniz.Yaşasın kadın dayanışması :)
Burada ben İzmir de oturuyorum. sizler neredesiniz ?
Rabbim büyük, benim arkadaşımın mandalin büyüklüğünde tehlikeli bir kisti vardı, kaç dr a gitti, dr lar ameliyat olmazsan imkansız dediler, o bir yıl boyunca denedi ve sabretti, hep dua etti, rabbim dularını duydu, bebişi defne bu ay doğacak, o yüzden hep bana diyor ki ,Rabbim en iyi zamanda veriyor merak etme diyor..Siz de stress yapmayın olur mu.İçinizi rahat tutun, 1 gün regly olan kadınlar varmış, dr um söyledi, bir kadın 1 gün regly bile olsa hamile kalabilir dedi.Hayatta her şey mümkün.Tabiki canim ona ne suphe inşallah hayirli haberler alirizz :)
Ne güzel, havalar ısınınca Ankaraya geleceğim, kuzeninim bebeiği oldu, onu ziyaret edeceğim.Cnm ben ankaradayim..
Aynen öyle canım. Rabbim büyük .O en iyi zamanı biliyor da biz biraz sabırsızız. Buda bizim sınavımız. Ama en çok neye sinir oluyorum biliyormusunuz? Herkes diyo ki stres yapmazsan olur.ben stres yaptığım için olmuyor değil,olmadığı için stres yapıyorum. Bi türlü anlamıyorlar yahuRabbim büyük, benim arkadaşımın mandalin büyüklüğünde tehlikeli bir kisti vardı, kaç dr a gitti, dr lar ameliyat olmazsan imkansız dediler, o bir yıl boyunca denedi ve sabretti, hep dua etti, rabbim dularını duydu, bebişi defne bu ay doğacak, o yüzden hep bana diyor ki ,Rabbim en iyi zamanda veriyor merak etme diyor..Siz de stress yapmayın olur mu.İçinizi rahat tutun, 1 gün regly olan kadınlar varmış, dr um söyledi, bir kadın 1 gün regly bile olsa hamile kalabilir dedi.Hayatta her şey mümkün.
Bende kocaeli izmitteyim kozlar burasi bana çok samimi geliyor herkesin ortak derdi olduğu için birbirimize yardimci oluyoruz teselli ediyoruz ne güzel çok şükür boyle imkanlarimiz var. Bende sali yaptiriyorum nasipte varsa olur zaten stres en büyük dusman takmamaya calisalimm :)Ben salı gidiyorum ve yaptırıyorum arkadaşlar, bakalım sonuç ne olacak..Çok teşekkür ederim, kasıkağrılarımız unutturdu sohbetiniz ve desteğiniz.Yaşasın kadın dayanışması :)
Burada ben İzmir de oturuyorum. sizler neredesiniz ?
Gel cnm.beklerizNe güzel, havalar ısınınca Ankaraya geleceğim, kuzeninim bebeiği oldu, onu ziyaret edeceğim.
Geçen adete 9 gün kala test yaptım. Formları okuya okuya gaza geldim.sonuc tabiki negatifBende kocaeli izmitteyim kozlar burasi bana çok samimi geliyor herkesin ortak derdi olduğu için birbirimize yardimci oluyoruz teselli ediyoruz ne güzel çok şükür boyle imkanlarimiz var. Bende sali yaptiriyorum nasipte varsa olur zaten stres en büyük dusman takmamaya calisalimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?