- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
inşallah olumlu sonuç alırsınız,sizden haber gelsin hele ben de kullanmayı düşünüyorum...
Sunu düşün zaten negatifmis canim adet olmussunGeçen adete 9 gün kala test yaptım. Formları okuya okuya gaza geldim.sonuc tabiki negatif
Amin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.Kızlar inşallah rabbim bu 2015 senesinde meleklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.saglikli meleklerimiz olur inşallah. Bu süreçte rabbim bize sabır eylesin.veren de o alan da..umudumuzu yitirmeyelim.
Amin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.
canım benim ilk hamileliğimde mide bulantıları 7.haftadan sonra başlamıştı psikolojik olabilir mi acaba?adetimde bu kadar coşmuş bir şekilde sivilce çkmyodu bi de midem bulanmyodu tek fark bu
hadi inşallah tutmuştur.Kizlarr acill yumurtlama gunumun üzerinden 6 gün geçti adetimede 20 gün var ama kasiklarim agriyo neden olabilir tutmusmudur acaba bu ayy insallahh kanda ne zaman cikar döllenmeden sonraa ?
ilk hamileliğimde planlı değildi benim o yüzden hiç anlaamadım ben, hep regli oldum olucam sanki hissi vardı sadece.Merhaba az evvel ben kasık ağrılarımdan dolayı forumu geziyordum, adetime 10 gün kala başladı ağrılar, ilk bebiş te erken başlıyormuş. Bi çok anne kasık, yumurtlama ağrısı gibi ağrı çekmiş. Dikkat: reglye 7-10 gün kala bu ağrılar olabiliyor. Benim reglyime bir hafta var, eğer güzel haberler alırsam haber veiririm, çok umutla bekliyorum.
bende merak ediyorum bunu regli gününden önce oluyor mu?Kan testi ne zaman yaptırılabilir. Benim reglyime 1 hafta var, yaptırsam olur mu?
Burada ben de bu ay çok ümitliyim, inşallah...Allah izin verir..
benimde bat 21 ocak hai bigünde rotar versek 22 ocak :)Benim de bat 22 Ocak, belli olmaz mı, yumurtlama günümden 10 gün geçti ama.
öyle öyle gerçekten ol derse oluveriyor cidden. ben yeni evliyken eşimin kızkardeşi demişti allah herkese nasip etmiyor diye. ozamanlar çok üzerime alınmış ve kırılmıştım. insan etrafına biraz bakınca gerçekten bu sözün ne kadar doğru olduğunu görebiliyor. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Rabbim büyük canım. Yumurta falan hikaye aslında. Nasip ettikten sonra her türlü olur.insallah hayırlı haberleri alırız kızlar.
2012 nisan anneler grubumuz vardı bizimde hamileliğimizde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak çok güzel dostluklar kurduk. sonra sosyal paylaşım sitesinde devam ettik bebelerimizi büyüttük şimdi 3 yaşına geldiler. gerçekten aynı duyguları hisseden inların aynı platform üzerinden birbirini anlayarak gerek sohbeti gerek bilgi alışverişi olsun gerçekten çok değerli.Ben salı gidiyorum ve yaptırıyorum arkadaşlar, bakalım sonuç ne olacak..Çok teşekkür ederim, kasıkağrılarımız unutturdu sohbetiniz ve desteğiniz.Yaşasın kadın dayanışması :)
Burada ben İzmir de oturuyorum. sizler neredesiniz ?
ahh ahhh sorma valla bende psikolijik gebelik oluştu kesin :)Geçen adete 9 gün kala test yaptım. Formları okuya okuya gaza geldim.sonuc tabiki negatif
amin inşallahKızlar inşallah rabbim bu 2015 senesinde meleklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.saglikli meleklerimiz olur inşallah. Bu süreçte rabbim bize sabır eylesin.veren de o alan da..umudumuzu yitirmeyelim.
hadi yaa tüh 6 gün gecikmeyle ne yapmaya gelmiş utanmamış mı gelmeye allam yaa6 gün gecikme ile bnm kırmızılar geldii....
Sizi gördüğüme hiiç memnun olmadım
Evet hemen birdahaki çalışmalar için planlarımı yapıyorum,durmak yok :)))
Evet sayı mayı kalmadı... Bugün o gün... Ne olursa olsun hayırlı olan olacak biliyorum... Ne zaman bulursun beni bilmiyorum ama iyi geceler meleğim... Ve huzurlu uykular tüm bekleyenlere...Aha kaldı 1... Bi hamileyim gibi geliyor, bi yok ya alakası yok hamilelikle diyorum... Bakalım bu ay kısmetimizde ne var... Sol kasığım yazdıklarıma inat batmaya devam ediyor :| Görelim bakalım Mevla'm ne eyler, N'eylerse güzel eyler...
hadi yaa tüh 6 gün gecikmeyle ne yapmaya gelmiş utanmamış mı gelmeye allam yaa
hayırlısı artık birdaha ki ay olur inşallah
ümidini kırmak istemem ama bence güvnme canım bnm geçen ay aynı olay başıma geldi sonra hastalanınca çok üzüldüm çok merak ediyosan yarn git bi kan testi yap rahatlaKızlar adetime 5 gün var ,bugün erken gebelik testi Yaptım bariz silik çizgi çıktı(ama buna güvenmiyorum) normal ucuz testten yaptım ama daha yapmak için çok erken olduğunu bile bile Yaptım,çok çok hafif hayalet gibi zar zor ikinci çizgi görür gibi oldum.masaya bıraktım yarım saat sonra o çizgi resmen netleşmişti.bekledikten sonra çıkan sonuca güvenilmelimidir?
hatta dur resmini silmediysem atayımümidini kırmak istemem ama bence güvnme canım bnm geçen ay aynı olay başıma geldi sonra hastalanınca çok üzüldüm çok merak ediyosan yarn git bi kan testi yap rahatla
Atarsan sevinirim canm çok ii bilirim o sevinip hevesin kursakta kalmalarınıhatta dur resmini silmediysem atayım
Öyle deme cnm.hayirlisi diyelim.umudumuzu kaybetmek yok.bugün adet günüm az önce test yaptım ama sonuç yine negatif bu gün kırmızı kartı yiyip uzun bi süre saha dışına çekilcem gibi geliyo bana
tabi ki herşeyin hayırlısı ama benm uzun süre için son şansımdı bu ay.okulum olduğundan dolayıÖyle deme cnm.hayirlisi diyelim.umudumuzu kaybetmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?