- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Kac Gündür bulantı var cnmbenimde BAT a 3 gün var.. Ve mide bulantısı sebepsiz.. hadi hayırlısı
Kac Gündür bulantı var cnm
İşin özeti kafanda deli sorularmide bulantım bu sabah başladı.. yatınca geçiyor. bulantıda değil bir değişik yanma ama çıkarasın var çıkmıyor gibi ilk defa böyle bir bulantıya şahitlik ediyorum :)
bitanem ocak 1 ve 2 de birliktelik oldu. 4-5 ocak yumurta çatlama tarihimdi. ve ayın 19nda regl olmam gerekiyor.
erken gebelik testi vs de yaptım negatif .. ama kendimi normal hissetmiyorum. yani içim dışıma çıkacak kadar yorgun bitkin halsiz hissediyorum. ölecek gibi..
yani hamile olsam erken gebelik testinde çıkardı diyorum kendi kendime .. sonra diyorum ya çıkmadıysa vs vs değişik duygular içerisindeyim
İşin özeti kafanda deli sorular..Hayırlı sonuçlar alırız inşallah cnm.bende de bir haftadır kasık ağrısı var.
Üzüldüm cnm.hayirlisi diyelim.An itibariyle kırmızı kart yedim :-( uzun bi süreliğine sahaları terk ediyorum :-(
mide bulantım bu sabah başladı.. yatınca geçiyor. bulantıda değil bir değişik yanma ama çıkarasın var çıkmıyor gibi ilk defa böyle bir bulantıya şahitlik ediyorum :)
bitanem ocak 1 ve 2 de birliktelik oldu. 4-5 ocak yumurta çatlama tarihimdi. ve ayın 19nda regl olmam gerekiyor.
erken gebelik testi vs de yaptım negatif .. ama kendimi normal hissetmiyorum. yani içim dışıma çıkacak kadar yorgun bitkin halsiz hissediyorum. ölecek gibi..
yani hamile olsam erken gebelik testinde çıkardı diyorum kendi kendime .. sonra diyorum ya çıkmadıysa vs vs değişik duygular içerisindeyim
Yaaaaa bende aynı duygulardayummm benımde 2 gn kaldı aff rabbım ıcımızdekını gonlumuze nasıp etsın bende erken test yapdım negatıf ama sureklı neden mıdem bulansın neden uyuyum neden gogsum agrısın dıyorum bılmıyorummm
bir şey sorucam kızlar ya ben progesteron kullandım.3. kutu 17 aralıkta bitti 19 aralıkta pembe pembe geldi 21-23 arası yoğun ağrılı dönemine girdi 25-26 gibi bitti. şimdi ben adetimin birinci gününü 19 aralık mı almalıydım yoksa 21 aralık mı?bu ayda son progestreron kutusunu kullandım.2-12 ocak arası(19 aralığı baz aldım bi karar vermem gerekiyordu)bugün ayın 16 sı ve pembe bir akıntı yok.geçen aylarda adetimin birinci günleri direk pembe gelmeden normal geliyordı. örneğin 24 ekimse 21 kasım filan birbirine yakın tarihlerde başlıyorlardı.bir ara acaip sigara dumanına tiksintim vardı hatta bulantım hafiften sonra birden yokoldu. kasımda aralıkta filan ara ara bulantım oldu ama adette olmuştum idrar testlerinde hep 0 çıkmıştı. bu ay olmazsam kaç gün sonra test yapayım.
Adet mi olmuşsun belki lekelenmedir canım inşallah hamişizdir canım, test felan yapmıcm artık gun gecene kdr
ilaçla bu 4 ay çok kilo aldım ama birinci günlerini baz alırsak 29-28 gündebir.19 aralık pembe gelenlere göre bu gün başlaması lazım 21 aralık yoğun gelen günü 1. gün alırsak 18 ocak bir ayolursa 19 ocak olacakKacgunde adet oldugunu kontrol et cnm . 30 gunde mı alıyorsun belkı kullandıgın ılac ılerıye cekıyordur senı
Canım khvr ve pembe gelmesı lekelenmede yerlesme anlamına gelırmıs ınternettn bakısdım banada 6 gun kala lekelenme oldum ama ınsan bılemıyor ıste rabbım bu cuma gunun hurmetıne hayırlısını nasıp etsınyani bilmiyorum adet gibi değil ama havalar filan etkiliyor ya belki ondan pembedir fln diye düşünüyorum bilemedim işte.. ümitlenmek istemiyorum
ilaçla bu 4 ay çok kilo aldım ama birinci günlerini baz alırsak 29-28 gündebir.19 aralık pembe gelenlere göre bu gün başlaması lazım 21 aralık yoğun gelen günü 1. gün alırsak 18 ocak bir ayolursa 19 ocak olacak
Canım khvr ve pembe gelmesı lekelenmede yerlesme anlamına gelırmıs ınternettn bakısdım banada 6 gun kala lekelenme oldum ama ınsan bılemıyor ıste rabbım bu cuma gunun hurmetıne hayırlısını nasıp etsın
yani şuan bu yazdıklarınıza dualarınıza gözlerim doluyorsa ya gerçekten hamileyim ya gerçekten deliriyorum.. ya gerçekten insanlık hala var..
belki bu kadar destek ailemizden eşimizden dahi gelmiyor ama sabahtan beri çırpınıyoruz birbirimiz için.. menfaat var mı yok.hepinize sevgiyle sarılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?