Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen

kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Amin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.
Derya
Amin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.
Kızlar kasıklar regly olmaya 9 gün kala batmalar olan yorumları buldum, Chileck adlı kullanıcının tanımları bana uyuyor, onun hamilelikten olmuş.Umutlandım. Sizinle paylaşmak istedim.
Chileck demiş ki;
benim adetimede 9 dün var daha belimde ve kasıklarımda sancı var adet sancısı gibi daha önce kimyasal ebelik geçirmiştim bel ağrım aynı ona benziyor o zaman göğüslerimde de inanılmaz hassasiyet vardı bu sefer göğüslerimde maalesef hiçbirşey yok ama belim ve kasıklarım inanılmaz sızlıyor acaba hamile olabilirmiyim tutunmaya çalışıyor olabilirm.

Ocak 2010 da da doğum yapmış. Meğer hamileymiş. Bana bir umut geldi, Rabbim büyük.

testlerde çıkan silik çizgiler genellilkle pozitif olarak nitelendirilir. max 10 dk beklemelisin sonra testler çöpe, yoksa aldatıcı olabiliyormuş cnm.

Bende bu ay umutluyum kasiklarim agriyo erken yumurtluyorum 7. Günüm bugün döllenmeden sonra adetine 19 gün var adet belirtileri olması imkansiz ama yorulunca kasiklarim çok agriyo siddetleniyo inaallahh hamisimdir yaa sende bende hepimz mutlu olalmm ins

Canım ben ce sen halen yumurtlama döneminde olabilirsin. Ovuslayon testi yaptın mı. İnşallah hamilesindir. Güzel haberlerini alırız. Gün sayıyoruz resmen :)

Canım ben ce sen halen yumurtlama döneminde olabilirsin. Ovuslayon testi yaptın mı. İnşallah hamilesindir. Güzel haberlerini alırız. Gün sayıyoruz resmen :)

Kizz yaptim ovulasyon testi 7 gün önce çift çizgiyi gordumm emin olmasam dermiyim sonra siliklesti ertesi gunn. Erken yumurtluyomusum yani oyuzdenn supheliyimm

Olabilirsin tabi canım. İnşallah yeni yeni belirtilerin olur ve nihayetinde çift çizgiyi görürsün :)

Kizz yaptim ovulasyon testi 7 gün önce çift çizgiyi gordumm emin olmasam dermiyim sonra siliklesti ertesi gunn. Erken yumurtluyomusum yani oyuzdenn supheliyimm
Hadi hayırlısı bugün öğleden sonra biraz baş dönmesi yaşadım. Ayyy bu belirti olabilir mi diye düşündüm hemen nerdeyse başım döndü diye sevinecegim.

Süper..çok sevindim, her kesin yumurtlama günü ne kadar farklı değil mi, ben de 11. gün yumurtluyormusum meğer,...hadi hayırlısı hakkımızda.

Süper..çok sevindim, her kesin yumurtlama günü ne kadar farklı değil mi, ben de 11. gün yumurtluyormusum meğer,...hadi hayırlısı hakkımızda.

Aynen öyle bende haliyle 20. Gün falan saniyodumm o değil telimdeki yumurtlama programi bile yanlis tarihi gösteriyordu ovuslasyonla ogrendimm inşallah tutar da bu ayy çok mutlu oluruz hepimiz sonrada hamileyken bebeğimizin gelişimi hakkında yazisiriZZ İNŞALLAH canimm :)

Hadi hayırlısı bugün öğleden sonra biraz baş dönmesi yaşadım. Ayyy bu belirti olabilir mi diye düşündüm hemen nerdeyse başım döndü diye sevinecegim.
İnşallahhhhh....hepimize nasip olsun, ben de kokuları alma konusunda hassasım bugünlerde, psikolojik mi bilemiyorum, belirtimi diye düşün dur, sonra gaza gelme diye kızıyorum kendime, ama engel olamıyorum.

Hehee :)) bende öyle ya arada bas dönmesi yasiyorumm iki gündür misafirim var yoruluyorum misafirler gidiyor basliyo kasiklarim agrimaya inşallah güzel belirtilerdir

Bugün yine ağzından bal damlıyor, inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin.

İnşallahhhhh....hepimize nasip olsun, ben de kokuları alma konusunda hassasım bugünlerde, psikolojik mi bilemiyorum, belirtimi diye düşün dur, sonra gaza gelme diye kızıyorum kendime, ama engel olamıyorum.

Bende koku hassasiyetini hep varr :)) goguslerim aciyo çok yaa benim dokunamiyorumm :/ neden acaba :) inşallah Rabbim bizi mutlu eder topigii mutlu haberlerle dolduruuruzz

Net olarak günlerdir kasık ağrım var.ondan eminim. .Ya hamilelik belirtisi ya da adetim gümbür gümbür geliyor
İnşallah bebisin kendine yer aciyodurr :) olmazsa ümidi kesmek yokk hep teselli vercez birbirimize zira zira mutlu haberlerimizi alicaz inşallah ya bu ay ya diğer ay elbet olacak Rabbimm dualarimizi kabul edecek inanıyorum Benn

Vişneli turtam nerdeyse bütün yazıları okudum hemen hemen bana yardımcı olurmusunuz lütfen...benim 4 cm kistim vardı 2 aya kadar ve doktorum CYCLO PROGYNOVA verdi ve iki ay kullandım sonra doktora gittim ve doktor hayırlı olsun tertemiz olmuşsun ilacı bırak dedi ve folikasit verdi bu aydan sonra cocuk yapabilirsin dedi ve adet tarihlerime baktı ben takvim yapmıştım ve soledi yumurtlama dönemimi ve bende o dönemde eşimle ilişki yaşadım benim 26 günde bir oluyo adetim ve şimdi 8 gün kaldı adetime ama miğde bulantım,ateş basması göğüs şişkinliği meme ucu acıması sık idrar,ışıga ve kokuyo hassasiyet,iç titremesi sürekli bu belirtiler var sizce test yapmalımıyım ne zman yapmalıyım ve sizce hamile olabilirmiyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…