kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
Hayırlısı olsun tatlım. Kafanı dağıtmak istersen buralardayızAn itibariyle kırmızı kart yedim :-( uzun bi süreliğine sahaları terk ediyorum :-(
DeryaAmin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.
Kızlar kasıklar regly olmaya 9 gün kala batmalar olan yorumları buldum, Chileck adlı kullanıcının tanımları bana uyuyor, onun hamilelikten olmuş.Umutlandım. Sizinle paylaşmak istedim.Amin, evet hep motive edelim birbirimizi, kadının halini kadın anlar değil mi? destek oluruz çok şükür :) Moral çok önemli.Moral bozmak yok.
testlerde çıkan silik çizgiler genellilkle pozitif olarak nitelendirilir. max 10 dk beklemelisin sonra testler çöpe, yoksa aldatıcı olabiliyormuş cnm.Kızlar adetime 5 gün var ,bugün erken gebelik testi Yaptım bariz silik çizgi çıktı(ama buna güvenmiyorum) normal ucuz testten yaptım ama daha yapmak için çok erken olduğunu bile bile Yaptım,çok çok hafif hayalet gibi zar zor ikinci çizgi görür gibi oldum.masaya bıraktım yarım saat sonra o çizgi resmen netleşmişti.bekledikten sonra çıkan sonuca güvenilmelimidir?
Derya
Kızlar kasıklar regly olmaya 9 gün kala batmalar olan yorumları buldum, Chileck adlı kullanıcının tanımları bana uyuyor, onun hamilelikten olmuş.Umutlandım. Sizinle paylaşmak istedim.
Chileck demiş ki;
benim adetimede 9 dün var daha belimde ve kasıklarımda sancı var adet sancısı gibi daha önce kimyasal ebelik geçirmiştim bel ağrım aynı ona benziyor o zaman göğüslerimde de inanılmaz hassasiyet vardı bu sefer göğüslerimde maalesef hiçbirşey yok ama belim ve kasıklarım inanılmaz sızlıyor acaba hamile olabilirmiyim tutunmaya çalışıyor olabilirm.
Ocak 2010 da da doğum yapmış. Meğer hamileymiş. Bana bir umut geldi, Rabbim büyük.
Bugün tekrar Yaptım ilk 5 dkda gözle zor Görülen ikinci çizgiyi gördüm,hergün sanki dahada netleşiyor,inş böyle devam edertestlerde çıkan silik çizgiler genellilkle pozitif olarak nitelendirilir. max 10 dk beklemelisin sonra testler çöpe, yoksa aldatıcı olabiliyormuş cnm.
Canım ben ce sen halen yumurtlama döneminde olabilirsin. Ovuslayon testi yaptın mı. İnşallah hamilesindir. Güzel haberlerini alırız. Gün sayıyoruz resmen :)Bende bu ay umutluyum kasiklarim agriyo erken yumurtluyorum 7. Günüm bugün döllenmeden sonra adetine 19 gün var adet belirtileri olması imkansiz ama yorulunca kasiklarim çok agriyo siddetleniyo inaallahh hamisimdir yaa sende bende hepimz mutlu olalmm ins
Canım ben ce sen halen yumurtlama döneminde olabilirsin. Ovuslayon testi yaptın mı. İnşallah hamilesindir. Güzel haberlerini alırız. Gün sayıyoruz resmen :)
Derya
Kızlar kasıklar regly olmaya 9 gün kala batmalar olan yorumları buldum, Chileck adlı kullanıcının tanımları bana uyuyor, onun hamilelikten olmuş.Umutlandım. Sizinle paylaşmak istedim.
Chileck demiş ki;
benim adetimede 9 dün var daha belimde ve kasıklarımda sancı var adet sancısı gibi daha önce kimyasal ebelik geçirmiştim bel ağrım aynı ona benziyor o zaman göğüslerimde de inanılmaz hassasiyet vardı bu sefer göğüslerimde maalesef hiçbirşey yok ama belim ve kasıklarım inanılmaz sızlıyor acaba hamile olabilirmiyim tutunmaya çalışıyor olabilirm.
Ocak 2010 da da doğum yapmış. Meğer hamileymiş. Bana bir umut geldi, Rabbim büyük.
Hadi hayırlısıKizz yaptim ovulasyon testi 7 gün önce çift çizgiyi gordumm emin olmasam dermiyim sonra siliklesti ertesi gunn. Erken yumurtluyomusum yani oyuzdenn supheliyimm
Süper..çok sevindim, her kesin yumurtlama günü ne kadar farklı değil mi, ben de 11. gün yumurtluyormusum meğer,...hadi hayırlısı hakkımızda.Kizz yaptim ovulasyon testi 7 gün önce çift çizgiyi gordumm emin olmasam dermiyim sonra siliklesti ertesi gunn. Erken yumurtluyomusum yani oyuzdenn supheliyimm
Süper..çok sevindim, her kesin yumurtlama günü ne kadar farklı değil mi, ben de 11. gün yumurtluyormusum meğer,...hadi hayırlısı hakkımızda.
İnşallahhhhh....hepimize nasip olsun, ben de kokuları alma konusunda hassasım bugünlerde, psikolojik mi bilemiyorum, belirtimi diye düşün dur, sonra gaza gelme diye kızıyorum kendime, ama engel olamıyorum.Hadi hayırlısıbugün öğleden sonra biraz baş dönmesi yaşadım. Ayyy bu belirti olabilir mi diye düşündüm hemen nerdeyse başım döndü diye sevinecegim.
Hehee :)) bende öyle ya arada bas dönmesi yasiyorumm iki gündür misafirim var yoruluyorum misafirler gidiyor basliyo kasiklarim agrimaya inşallah güzel belirtilerdirHadi hayırlısıbugün öğleden sonra biraz baş dönmesi yaşadım. Ayyy bu belirti olabilir mi diye düşündüm hemen nerdeyse başım döndü diye sevinecegim.
Bugün yine ağzından bal damlıyor, inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin.Aynen öyle bende haliyle 20. Gün falan saniyodumm o değil telimdeki yumurtlama programi bile yanlis tarihi gösteriyordu ovuslasyonla ogrendimm inşallah tutar da bu ayy çok mutlu oluruz hepimiz sonrada hamileyken bebeğimizin gelişimi hakkında yazisiriZZ İNŞALLAH canimm :)
Net olarak günlerdir kasık ağrım var.ondan eminim. .Ya hamilelik belirtisi ya da adetim gümbür gümbür geliyorHehee :)) bende öyle ya arada bas dönmesi yasiyorumm iki gündür misafirim var yoruluyorum misafirler gidiyor basliyo kasiklarim agrimaya inşallah güzel belirtilerdir
İnşallahhhhh....hepimize nasip olsun, ben de kokuları alma konusunda hassasım bugünlerde, psikolojik mi bilemiyorum, belirtimi diye düşün dur, sonra gaza gelme diye kızıyorum kendime, ama engel olamıyorum.
İnşallah bebisin kendine yer aciyodurr :) olmazsa ümidi kesmek yokk hep teselli vercez birbirimize zira zira mutlu haberlerimizi alicaz inşallahNet olarak günlerdir kasık ağrım var.ondan eminim. .Ya hamilelik belirtisi ya da adetim gümbür gümbür geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?