Vişneli turtam nerdeyse bütün yazıları okudum hemen hemen bana yardımcı olurmusunuz lütfen...benim 4 cm kistim vardı 2 aya kadar ve doktorum CYCLO PROGYNOVA verdi ve iki ay kullandım sonra doktora gittim ve doktor hayırlı olsun tertemiz olmuşsun ilacı bırak dedi ve folikasit verdi bu aydan sonra cocuk yapabilirsin dedi ve adet tarihlerime baktı ben takvim yapmıştım ve soledi yumurtlama dönemimi ve bende o dönemde eşimle ilişki yaşadım benim 26 günde bir oluyo adetim ve şimdi 8 gün kaldı adetime ama miğde bulantım,ateş basması göğüs şişkinliği meme ucu acıması sık idrar,ışıga ve kokuyo hassasiyet,iç titremesi sürekli bu belirtiler var sizce test yapmalımıyım ne zman yapmalıyım ve sizce hamile olabilirmiyim????
Muhtemelen yumurtlamanin üzerinden 6 gün geçmiş canim erken adet gününü bekle sen
Gebelik testinde cikmazz canim 4 gün daha bekle istersen kan tahlili yaptirr beklemek zorr biliyorum ayni durumdayimmGebelik testi alsam mı almasammı bilemedim valla:)) cok meraktayım şuan bile terden ölücem iç titremesi falan değişik:)
Gebelik testinde cikmazz canim 4 gün daha bekle istersen kan tahlili yaptirr beklemek zorr biliyorum ayni durumdayimm
Aminn inşallah canimmAllah sanada hayırlısını nasip etsin canım inşallah hamilesi dir sende :)23 ocakta adetim normalde 19 unda falan kan testi yaptırıyım diyosun o zman test te cıksa ne güzel olurdu:))almadım bilerek yaparım meraktan diye zaten :)) belirtiler acaba normal mi onu anlıyamadım suan bile diyorum ya com terliyorum ve baş dönmesi iç titremesi oluyo ellerime bile azcık vuruyo titreme:)))allah isteyen herkese nasip etsin canım
Aminn inşallah canimmçok heycanlisin belli kendini kaptirma ama tamammi belirtiler yanilabiliyo uzulmeni istemem bende aeni n gibiydim artik takmamaya calisiyormm
İçin kipir kiprr belli cnmm tamam uzulmek yok devam edicez calismalaraYok cok kaptırmıyorum ama tabi istem dışı heycan basıyo insanı bide benim daha ilk ay deneme konusunda :)allah herseyin hayırlısını nasip etsin acelem yok bu ay içinbu ay olmassa diğer aylar denemeye devam :))ama tabi sabırsız bir insan oluşum dan heycanlanoyorum ama kafama com takmam bu ay olmassa diğer aylara maçlara bakarız:))) heycanım cok mu belli
İçin kipir kiprr belli cnmm tamam uzulmek yok devam edicez calismalara
Şöyle düşün yumurtlama günün daha erken olacak ve bebiş çalışması daha çabuk başlayacak14unde geldi kirmizi kart(15 inde gelecektin hani :)) Rabbim nasipse olmayan herkese subatda bebislerimizi hayirlisiyla nasip etsin bizlere :) telefonumun takvimide yaniltmaya basladi gecen aydA 20 sinde olcakken 21nde olmustum. Hadi hayirlisi hakkimizda
sagol canim hic almamistim bu ay ovulasyon testi alip baslicam calismalara :)Şöyle düşün yumurtlama günün daha erken olacak ve bebiş çalışması daha çabuk başlayacak
Hadi inşallah gelir bu ay minik :)sagol canim hic almamistim bu ay ovulasyon testi alip baslicam calismalara :)
Çok heyecanlıııı :) son bi idrar testi yapacak mısın yoksa direk gidecek misin canım?Benim adet gelmedi halen. Pazartesi kan vercem artık.4gün geciktim
Ne zaman bat canm?Bnde kesin sonuç için 5 gün beklicemm :)
Ne zaman bat canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?