Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bu arada ara ara sol kasık batmalarımda oluyo ama bugün daha cok miğde bulantım baş dönmem????? Vişneli tuttammm yardımmmm meraktan ölücem:))

Muhtemelen yumurtlamanin üzerinden 6 gün geçmiş canim erken adet gününü bekle sen

Gebelik testinde cikmazz canim 4 gün daha bekle istersen kan tahlili yaptirr beklemek zorr biliyorum ayni durumdayimm

Allah sanada hayırlısını nasip etsin canım inşallah hamilesi dir sende :)23 ocakta adetim normalde 19 unda falan kan testi yaptırıyım diyosun o zman test te cıksa ne güzel olurdu:))almadım bilerek yaparım meraktan diye zaten :)) belirtiler acaba normal mi onu anlıyamadım suan bile diyorum ya com terliyorum ve baş dönmesi iç titremesi oluyo ellerime bile azcık vuruyo titreme:)))allah isteyen herkese nasip etsin canım

Aminn inşallah canimm çok heycanlisin belli kendini kaptirma ama tamammi belirtiler yanilabiliyo uzulmeni istemem bende aeni n gibiydim artik takmamaya calisiyormm

Aminn inşallah canimm çok heycanlisin belli kendini kaptirma ama tamammi belirtiler yanilabiliyo uzulmeni istemem bende aeni n gibiydim artik takmamaya calisiyormm

Yok cok kaptırmıyorum ama tabi istem dışı heycan basıyo insanı bide benim daha ilk ay deneme konusunda :)allah herseyin hayırlısını nasip etsin acelem yok bu ay içinbu ay olmassa diğer aylar denemeye devam :))ama tabi sabırsız bir insan oluşum dan heycanlanoyorum ama kafama com takmam bu ay olmassa diğer aylara maçlara bakarız:))) heycanım cok mu belli

İçin kipir kiprr belli cnmm tamam uzulmek yok devam edicez calismalara

Benim en büyük sorum belirtiler ve adetten kaç gün önce belli olabileceğiydi??4 gün önce bir kan tesyle
İçin kipir kiprr belli cnmm tamam uzulmek yok devam edicez calismalara

Aynen kalbim sürekli hızlı atıyo:))) allah büyük ne zman nasip ederse artıkama benim en büyük sorum belirtiler ve adetten kaç gün önce belli olacağıydı ??4 gün önceyse bir denerim col sağol canım allah sanada nasip etsin inşallah senin ne kadar var adetine?

14unde geldi kirmizi kart (15 inde gelecektin hani :)) Rabbim nasipse olmayan herkese subatda bebislerimizi hayirlisiyla nasip etsin bizlere :) telefonumun takvimide yaniltmaya basladi gecen aydA 20 sinde olcakken 21nde olmustum. Hadi hayirlisi hakkimizda

Şöyle düşün yumurtlama günün daha erken olacak ve bebiş çalışması daha çabuk başlayacak

Kizlarr hayallerimizz buyukk bebisinizee hamis kalirsaniz kiza ne isim dusunuyosunuz erkeğe ne dusunuyosunuzz :) heycanlii ya . Benim kiza net bi kararim yokta erkek ismi olarak Yusuf Kayra istiyorum insallahh Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…