Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayirlisi olsun canm rabbim gönlüne göre versin bende 6 aydır bir ümit bekliyorum

Kizlarr hayallerimizz buyukk bebisinizee hamis kalirsaniz kiza ne isim dusunuyosunuz erkeğe ne dusunuyosunuzz :) heycanlii ya . Benim kiza net bi kararim yokta erkek ismi olarak Yusuf Kayra istiyorum insallahh Rabbim nasip eder
Ben çocuklara tek isim koyulması taraftarıyım. Erkek olursa yavuz yada fatih kız olursa bilge olur. Tek isim olması çocuğun kimlik çatışması yaşamamasını sağlıyor. Dikkat etmek gerek.

Bu arada ara ara sol kasık batmalarımda oluyo ama bugün daha cok miğde bulantım baş dönmem????? Vişneli tuttammm yardımmmm meraktan ölücem:))
Çok erken henüz. Bekle bence adetin geçsin. Sonra negatif çıkınca çok üzülürsün. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Ben çocuklara tek isim koyulması taraftarıyım. Erkek olursa yavuz yada fatih kız olursa bilge olur. Tek isim olması çocuğun kimlik çatışması yaşamamasını sağlıyor. Dikkat etmek gerek.
Bende aksine çift isim seviyorum canim dinimizdede çift isim öneriliyor tabi tercih meselesi ..

arkadaşlar günaydın adetime iki gün var gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_5837.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 97
Şöyle hamis haberleri aldikca heyecan basiyo :) ne guzell bizde yukleriz inşallah çift çizgili cubuklarimizi saglik bebeklere hamile kalma duam ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…