Hayirlisi olsun canm rabbim gönlüne göre versin bende 6 aydır bir ümit bekliyorumUzun meselee benimki 39 gün döngümm normalde ortasında yani 20. Günde falan yumurtlama dönemim ama erken yumurtluyorum 8 gün geçti yumurtamsı catlayali 14. Günde kan tahlili yaptircam inş adetine çok var çünkü
Direk gidicem. İdrar testine yeteri kadar para verdim. Sürekli çocuk rüyası görüyorum. Hayırlara çıksın inşAllah.Çok heyecanlıııı :) son bi idrar testi yapacak mısın yoksa direk gidecek misin canım?
Ben çocuklara tek isim koyulması taraftarıyım. Erkek olursa yavuz yada fatih kız olursa bilge olur. Tek isim olması çocuğun kimlik çatışması yaşamamasını sağlıyor. Dikkat etmek gerek.Kizlarr hayallerimizz buyukk bebisinizee hamis kalirsaniz kiza ne isim dusunuyosunuz erkeğe ne dusunuyosunuzz :) heycanlii ya . Benim kiza net bi kararim yokta erkek ismi olarak Yusuf Kayra istiyorum insallahh Rabbim nasip eder
Çok erken henüz. Bekle bence adetin geçsin. Sonra negatif çıkınca çok üzülürsün. Hakkında hayırlısı ne ise o olsunBu arada ara ara sol kasık batmalarımda oluyo ama bugün daha cok miğde bulantım baş dönmem????? Vişneli tuttammm yardımmmm meraktan ölücem:))
Bende aksine çift isim seviyorum canim dinimizdede çift isim öneriliyor tabi tercih meselesi ..Ben çocuklara tek isim koyulması taraftarıyım. Erkek olursa yavuz yada fatih kız olursa bilge olur. Tek isim olması çocuğun kimlik çatışması yaşamamasını sağlıyor. Dikkat etmek gerek.
Hayırlısı olsun inşallah canımDirek gidicem. İdrar testine yeteri kadar para verdim. Sürekli çocuk rüyası görüyorum. Hayırlara çıksın inşAllah.
CANIM tebrik ederim hamilesin. .arkadaşlar günaydın adetime iki gün var gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı ?
gercekten mi ben çok heyecenlıyım ellerim titredi bu resmi yüklerken allahım inşallah öyledir çook teşekkür ederimCANIM tebrik ederim hamilesin. .
Evet canm. .inşallah bizde bu güzel haberleri alırız. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin .gercekten mi ben çok heyecenlıyım ellerim titredi bu resmi yüklerken allahım inşallah öyledir çook teşekkür ederim
silik çizgiler pozitif olarak sayılıyor cnm.arkadaşlar günaydın adetime iki gün var gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı ?
İnşallah cnm bizede nasip olurŞöyle hamis haberleri aldikca heyecan basiyo :) ne guzell bizde yukleriz inşallah çift çizgili cubuklarimizi saglik bebeklere hamile kalma duam ile
canım ya inanamıyorum hala yarın tekrarlıcam.allahım sana şükürler olsun isteyen herkese bu güzel heyecanı nasip etsin aminnnnEvet canm. .inşallah bizde bu güzel haberleri alırız. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin .
inşallah canım ya çok teşekkür ederimsilik çizgiler pozitif olarak sayılıyor cnm.
inşallah canım ya çok teşekkür ederim
Ben de hep bunu düşünüyorum. Ona nasıl söylerim diye ..bi sonuca ulaşsamda söylemesi kusur kalsaKocana supriz yapheycanlanip soyleme pat diyee :))
heyecandan gösterdim canım:) ama nedense tam emin olamıyorum yarın tekrar yapıcam korkuyorumKocana supriz yapheycanlanip soyleme pat diyee :))
Canım hamilelik belirtilerin nasıl ?heyecandan gösterdim canım:) ama nedense tam emin olamıyorum yarın tekrar yapıcam korkuyorum
aslında belirtim yoktu hiç sadece kasığımda gece ağrı gibi bişeyler oluyodu ben de adet olacağıma yoruyordum umutlanmak istemediğim için ha bi de göğüslerim şişti ve acıma vardıCanım hamilelik belirtilerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?