Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aslında belirtim yoktu hiç sadece kasığımda gece ağrı gibi bişeyler oluyodu ben de adet olacağıma yoruyordum umutlanmak istemediğim için ha bi de göğüslerim şişti ve acıma vardı
Benim kasıklarım da günlerdir ağrı var.memelerde hiç ağrı yok.ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.

zaten belirtiler hemen olmuyormuş o yüzden ben de bunları hep adete yordum.allah inşallah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır amin

slm kızlar benimde adetime 4-5 gün var halsizlik var sabahları kalkmak bilmiyorum gögüslerim hassaslaştı canım hiç tatlı istemiyor tuzlu bişeyler istiyor regl olmadan önce canım hep çikolata isterdi hafif de midem karışıyor

ayy canım çok bariz çift çıkmış gözün aydı çook tebriklerrdarısıda isteyenlere olsun inşallah
canım ya çok mutluyum inşallah evet darısı bütün isteyenlere .kan testi yaptırmaya gttm haftasonu diye çıkmaz sonuç pazartesi gel dediler çok heyecanlıyım

canım ya çok mutluyum inşallah evet darısı bütün isteyenlere .kan testi yaptırmaya gttm haftasonu diye çıkmaz sonuç pazartesi gel dediler çok heyecanlıyım
Canim mrb.oncelikle tebrik ederim.dun regl olmam gerekiyordu fakat olmadim..yaklask 5 gundr bazen kasikta tek tarafli batma oluyor bazrnde regl agrisi gbi agri.ama olamadm hala.agrim olurdu hep ve hemen gelirdi kirmizilar..sana sorum regl agrisi ile bu yasadagn agri arasnda ne fark vardi?

öncelikle teşekkür ederim canım.benim normalde de regl ağrım pek olmazdı o yüzden şimdi sana ne desem yalan söylemiş olurum.ama evet batmalar oldu özellikle geceleri ama ben bunu hep ümitlenmiyim diye adet yaklaştığına yordum.bi de göğüslerim şişti ve acımaya başladı.bunun dışında bir belirtim olmadı.adetin gectiyse test yapsana canım ben de merak ettim şimdi

Canm dun sabah adet gunu test yaptm negatif ciktibugunde nobetci eczane yok yakinlardaaksam esim gelnce kan vermeye devlet hastanesine gideriz belki..acikcasi test yapmayada korkuyorum uzun zamamdr hep negatif gormekten yoruldum

anladım canım ama ümitsiz olma adetin düzenli ise belki geç döllenme olmuştur ve idrarda hemen belli olmayabilir.ben de bugün kan vermeye gttm ama yapmadılar haftasonu diye

Ozel hastanelerde yapiyolar.30tl filan eger cok merak ediosan yaptr bence

Aynı durumdayız. Benim de dün olmam lazımdı ve hala olmadım. Bugünkü Test de negatif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…