- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 33
Ayni belirtiler bendede varr ay inşallah :)aslında belirtim yoktu hiç sadece kasığımda gece ağrı gibi bişeyler oluyodu ben de adet olacağıma yoruyordum umutlanmak istemediğim için ha bi de göğüslerim şişti ve acıma vardı
Benim kasıklarım da günlerdir ağrı var.memelerde hiç ağrı yok.ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.aslında belirtim yoktu hiç sadece kasığımda gece ağrı gibi bişeyler oluyodu ben de adet olacağıma yoruyordum umutlanmak istemediğim için ha bi de göğüslerim şişti ve acıma vardı
Herkesn belirtileri ayni olmayabiliyomus zaten canimBenim kasıklarım da günlerdir ağrı var.memelerde hiç ağrı yok.ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.
Hayırlısı canim.gerci hiç umudum yokHerkesn belirtileri ayni olmayabiliyomus zaten canim
Bence hamilesin tebrik ederimarkadaşlar günaydın adetime iki gün var gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı ?
inşallah canım teşekkür ederim :)Bence hamilesin tebrik ederim
Nureddin yıldız doğru olmadığını söylüyor. İstersen bak ama tercih meselesi dediğin gibi.Bende aksine çift isim seviyorum canim dinimizdede çift isim öneriliyor tabi tercih meselesi ..
ayy canım çok bariz çift çıkmışarkadaşlar günaydın adetime iki gün var gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı ?
canım ya çok mutluyum inşallah evet darısı bütün isteyenlere .kan testi yaptırmaya gttm haftasonu diye çıkmaz sonuç pazartesi gel dediler çok heyecanlıyımayy canım çok bariz çift çıkmışgözün aydı çook tebriklerr darısıda isteyenlere olsun inşallah
Canim mrb.oncelikle tebrik ederim.dun regl olmam gerekiyordu fakat olmadim..yaklask 5 gundr bazen kasikta tek tarafli batma oluyor bazrnde regl agrisi gbi agri.ama olamadm hala.agrim olurdu hep ve hemen gelirdi kirmizilar..sana sorum regl agrisi ile bu yasadagn agri arasnda ne fark vardi?canım ya çok mutluyum inşallah evet darısı bütün isteyenlere .kan testi yaptırmaya gttm haftasonu diye çıkmaz sonuç pazartesi gel dediler çok heyecanlıyım
Canm dun sabah adet gunu test yaptm negatif ciktiöncelikle teşekkür ederim canım.benim normalde de regl ağrım pek olmazdı o yüzden şimdi sana ne desem yalan söylemiş olurum.ama evet batmalar oldu özellikle geceleri ama ben bunu hep ümitlenmiyim diye adet yaklaştığına yordum.bi de göğüslerim şişti ve acımaya başladı.bunun dışında bir belirtim olmadı.adetin gectiyse test yapsana canım ben de merak ettim şimdi
Aynı durumdayız. Benim de dün olmam lazımdı ve hala olmadım. Bugünkü Test de negatif...Canim mrb.oncelikle tebrik ederim.dun regl olmam gerekiyordu fakat olmadim..yaklask 5 gundr bazen kasikta tek tarafli batma oluyor bazrnde regl agrisi gbi agri.ama olamadm hala.agrim olurdu hep ve hemen gelirdi kirmizilar..sana sorum regl agrisi ile bu yasadagn agri arasnda ne fark vardi?
canım özele gittik zaten ama yapsak bile pazartesi sonucu alırsınız dediler ben de yaptrmadm pazartesi gideceğizOzel hastanelerde yapiyolar.30tl filan eger cok merak ediosan yaptr bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?