Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ay canm ya insallah olmayiz..haberdar et benide..benm asiri derecede bas agrim basladi sanrm sterden((
Tamam canım. Sen de haber ver. Dün akşam da benim başım çatlıyordu resmen. Sanırım adet olacağız, vücut şu an sıkıntılarda... :|

Bu arada yaşımız da yakınmış... Geç döllenme diye bir şey var ama hiç umutlanmıyorum...
Aa evet☺aslinda hic umudum yok benm.cikolata kistim var benm 2 cnm.tup bebege gtmeyi dusunuorz..hatta dun gelseydi bugun igne baslayacakti..artik ne olacak bilmem..biliorum olmayacagini ama insan bi umut diyor istebaska cocugun varmi?ilk mi?kac aydir deniyorsunuz?cok soru sordum☺

Estağfurullah canım :) 2 yıldır evliyiz ama 2 aydır korunmuyoruz. Hiç çocuğumuz yok yani. Bu ay baya belirti hisseder gibi oldum ama psikolojikmiş sanırım. Senin çocuğun var mı ve ne kadar zamandır deniyorsunuz?

2.5 senelik evliyiz 1.5 yildr filan ama esim ameliyat oldu arada denemeleri biraktk bende bisey yoktu.sonradan kist cikti..1.5 sene diyelm.biz ona.hic yom cocugmz ilk olacak insallah☺umarm sende tez zamanda kavusursn bebisine bende☺afedrrsn ama wd den cikmiorm resmen.1 saatte rahat 3 kere gidiorm..psikolojik veya usuttum galiba☺

Ayy inşallah canım ya :) Geçmiş olsun. Tüp bebek denemeniz de ilk seferde tutar inşallah. Ay ne hamile kalabiliyorum ne adet oluyorum ne zormuş bu işler...

Merhaba canım ovulosyon testini saat kaçta yapiyorsun? Hergün aynı saatte yapılıyor bilgi verebilirsen çok sevinirim ☺

ben de ayin 22 sini bekliyorum. muthis stres oldum. ;( ogrencim durduk yere hocam ben size bebek patigi yaptim. ben hissederim bebebginiz olacak dediginde. cok duygulandim . lutfen olsun ya

canım hiç sıkıntı yapma benim bir tanıdığımda da çikolata kisti vardı o da tedavi ile çocuk sahibi oldu, 1 yaşına gelmeden arkasından kazara birdaha hamile kaldı hiç olmayacak diye beklerken 2 çocuğu oldu:)
ilk doğumumdan sonra dr kontrolunde ben de de kist buldu dr çikolata kisti olabilir dedi. üzerinden 3 sene geçti bu ay 2.cocuk için niyetine girdik bakalım ayın 22 sini bekliyorum . inşallah çikolata kisti değilmiştir. allah hayırlısını nasip etsin.

ben de ayin 22 sini bekliyorum. muthis stres oldum. ;( ogrencim durduk yere hocam ben size bebek patigi yaptim. ben hissederim bebebginiz olacak dediginde. cok duygulandim . lutfen olsun ya
vardır her işte bir hayır :)
bende ayın 22sini bekliyorum gelmedi gelemedi bi türlü

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr gün geçtikçe heyecanda artiyo dimi :) dun agir misafirlerim vardi cookk yoruldumm belim kasiklarim koptu . Kaynanam senin yüzün sararmis hastamisin kizim dedi agzimdan laf almaya calisiyo bebis varmi diye bende yoo dedimm her ay soruyor olsa keskede soylesemm :) bekliyoruz bakalim inşallah hepimiz hamis kaliriz biran önce saglikli bebeklere :)

günaydın canımmm valla her gecen gun heyecan artıyor..ama her gecen gun ıyıce umutsuzluğa kapılıyorum..bende hiç hamilelikte olan göğüs ağrısı yok.en belirgin özellik bu değil mi? hıc agrı ve acı yok..sadece kasık ağrısı ve arada bel ağrısı var..akıntım ciddiye alınacak kadar değil bile..bat a 5gün var daha...yine olmadı sanırım

Kendini kötü hissettme. Bazen bir sürü belirti veriyor bir sürü kadında ama olmuyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor ama hamile kalıyor. Allah nasip ettiyse belirti olsun olmasın ne farkederki öyle değilmi. Üzme kendini. Benim eşimin kuzeni ikiz çocuklara hamile kaldı ama 4 ay hiç anlamadı. 4 ayın sonun karnı şişmeye başladı doktor ultrasona soktu hamilesin hemde ikiz dedi.Nasipten öteye gidemeyiz. Hep hayırlısını dile.

Desteğin için teşekkür ederim cnm..nasipten ötesi yok tabi..İnsan ister istemez etkileniyor. .buradaki yorumları okudukça etkilenmemek elde değil. .Rabbim büyük.insallah anneliği en yakın zamanda da bizede nasip eder canım.

Herkes bir değil canim. Bende kasik agrisi var. Goguslerim büyümüş farkettimde. Agriyo çok dokunamiyorum üstüne yatamiyorum. Damarlar cikti harita gibi. Akintim yoğun . Ama yinede kendimi kaptirmak istemiyorum canim sonradan uzulmemek için.. İnşallah hamileyizdirr

Galiba olacagiz ondan agriyotamam cnm haber veririm
Ben bugün adet oldum canım. Hem de normalden çok daha ağrılı ve yoğun. 2 gün gecikmeli oldu. Hissediyorum vücudum kendini gebeliğe hazırlıyor ve Allah'ın izniyle meleğim gelecek bu ay. Sen adet oldun mu canım?

bende senin gibi hissediyorum yaaa bu ay ağrılı ve çok yoğun geçiyor adetim bebeğim sanki tutunacakmışta sonradan vazgeçmiş gibi :)

bende senin gibi hissediyorum yaaa bu ay ağrılı ve çok yoğun geçiyor adetim bebeğim sanki tutunacakmışta sonradan vazgeçmiş gibi :)
Benim tam da düşündüğümü yazmışsın :) belki de uygun olmayan bir spermle uygun olmayan bir yumurta birleşti ve Rabbim dedi ki vücuda hayır bu olmamış ve vücut şu an onu atıyor gidiyor. Ama vücut öğrendi bu ay ne yapması gerektiğini ve en güzel sperm için en kaliteli yumurtayı hazırlayacak. Rabbimin izniyle nur topu gibi evlatlarımız olacak ve ben bu ay daha bi hazırım sanki. Hayırlısıyla bu ay hamile kalacağız inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…