Ay canm ya insallah olmayiz..haberdar et benide..benm asiri derecede bas agrim basladi sanrm sterdenAynı durumdayız. Benim de dün olmam lazımdı ve hala olmadım. Bugünkü Test de negatif...
Tamam canım. Sen de haber ver. Dün akşam da benim başım çatlıyordu resmen. Sanırım adet olacağız, vücut şu an sıkıntılarda... :|Ay canm ya insallah olmayiz..haberdar et benide..benm asiri derecede bas agrim basladi sanrm sterden((
Galiba olacagiz ondan agriyoTamam canım. Sen de haber ver. Dün akşam da benim başım çatlıyordu resmen. Sanırım adet olacağız, vücut şu an sıkıntılarda... :|
Bu arada yaşımız da yakınmış... Geç döllenme diye bir şey var ama hiç umutlanmıyorum...Galiba olacagiz ondan agriyotamam cnm haber veririm
Aa evet☺aslinda hic umudum yok benm.cikolata kistim var benm 2 cnm.tup bebege gtmeyi dusunuorz..hatta dun gelseydi bugun igne baslayacakti..artik ne olacak bilmem..biliorum olmayacagini ama insan bi umut diyor istebaska cocugun varmi?ilk mi?kac aydir deniyorsunuz?cok soru sordum☺Bu arada yaşımız da yakınmış... Geç döllenme diye bir şey var ama hiç umutlanmıyorum...
Estağfurullah canım :) 2 yıldır evliyiz ama 2 aydır korunmuyoruz. Hiç çocuğumuz yok yani. Bu ay baya belirti hisseder gibi oldum ama psikolojikmiş sanırım. Senin çocuğun var mı ve ne kadar zamandır deniyorsunuz?Aa evet☺aslinda hic umudum yok benm.cikolata kistim var benm 2 cnm.tup bebege gtmeyi dusunuorz..hatta dun gelseydi bugun igne baslayacakti..artik ne olacak bilmem..biliorum olmayacagini ama insan bi umut diyor istebaska cocugun varmi?ilk mi?kac aydir deniyorsunuz?cok soru sordum☺
2.5 senelik evliyiz 1.5 yildr filan ama esim ameliyat oldu arada denemeleri biraktk bende bisey yoktu.sonradan kist cikti..1.5 sene diyelm.biz ona.hic yom cocugmz ilk olacak insallah☺umarm sende tez zamanda kavusursn bebisine bende☺afedrrsn ama wd den cikmiorm resmen.1 saatte rahat 3 kere gidiorm..psikolojik veya usuttum galiba☺Estağfurullah canım :) 2 yıldır evliyiz ama 2 aydır korunmuyoruz. Hiç çocuğumuz yok yani. Bu ay baya belirti hisseder gibi oldum ama psikolojikmiş sanırım. Senin çocuğun var mı ve ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Ayy inşallah canım ya :) Geçmiş olsun. Tüp bebek denemeniz de ilk seferde tutar inşallah. Ay ne hamile kalabiliyorum ne adet oluyorum ne zormuş bu işler...2.5 senelik evliyiz 1.5 yildr filan ama esim ameliyat oldu arada denemeleri biraktk bende bisey yoktu.sonradan kist cikti..1.5 sene diyelm.biz ona.hic yom cocugmz ilk olacak insallah☺umarm sende tez zamanda kavusursn bebisine bende☺afedrrsn ama wd den cikmiorm resmen.1 saatte rahat 3 kere gidiorm..psikolojik veya usuttum galiba☺
Merhaba canım ovulosyon testini saat kaçta yapiyorsun? Hergün aynı saatte yapılıyor bilgi verebilirsen çok sevinirim ☺Akintiyi onemsemiyorum cnim benim genelde akinti yoğun oluyor. Kasik agrim var özellikle yoruldummu daha çok agriyor. Goguslerimde adetime yaklasmisim gobi hafif agriyo pek bi belirti yok daha ama ben iki buçuk aylik evliyim . . ilk ay adetime yakin evlenmistim yumurtlama dönemim çoktan gecmisti yani oyuzden tutmadi gecen ayda ben yumurtlama zamanimi farklı bigun saniyodum çizelge tutuyordum hatta bu ay ovu testiyle yumurtlamami takip ettim tahmin ettiğinden daha erken yumurtluyormusum dgecen ayki cizelgeme baktigimda da bi tek gerçek yumurtlama dönemimi es gecmisiz degerlendirmemisiztutmadi haliyle. Bu ay kullandim degerlendirdik bu ay çok önemli benim icin inşallah hamisimdir çok uzun oldu kusura bakmaa ya :)
canım hiç sıkıntı yapma benim bir tanıdığımda da çikolata kisti vardı o da tedavi ile çocuk sahibi oldu, 1 yaşına gelmeden arkasından kazara birdaha hamile kaldı hiç olmayacak diye beklerken 2 çocuğu oldu:)Aa evet☺aslinda hic umudum yok benm.cikolata kistim var benm 2 cnm.tup bebege gtmeyi dusunuorz..hatta dun gelseydi bugun igne baslayacakti..artik ne olacak bilmem..biliorum olmayacagini ama insan bi umut diyor istebaska cocugun varmi?ilk mi?kac aydir deniyorsunuz?cok soru sordum☺
vardır her işte bir hayır :)ben de ayin 22 sini bekliyorum. muthis stres oldum. ;( ogrencim durduk yere hocam ben size bebek patigi yaptim. ben hissederim bebebginiz olacak dediginde. cok duygulandim . lutfen olsun ya
günaydın canımmmGunaydin kizlarr gün geçtikçe heyecandan artiyo dimi :) dun agir misafirlerin vardi cookk yoruldumm belin kasiklarim koptu . Kaynanam senin yüzün sararmis hastamisin kizim dedi agzimdan laf almaya calisiyo bebis varmi diyebende yoo dedimm her ay soruyor olsa keskede soylesemm :) bekliyoruz bakalim inşallah hepimiz halis kaliriz biran önce saglikli bebeklere :)
Kendini kötü hissettme. Bazen bir sürü belirti veriyor bir sürü kadında ama olmuyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor ama hamile kalıyor. Allah nasip ettiyse belirti olsun olmasın ne farkederki öyle değilmi. Üzme kendini. Benim eşimin kuzeni ikiz çocuklara hamile kaldı ama 4 ay hiç anlamadı. 4 ayın sonun karnı şişmeye başladı doktor ultrasona soktu hamilesin hemde ikiz dedi.Nasipten öteye gidemeyiz. Hep hayırlısını dile.günaydın canımmmvalla her gecen gun heyecan artıyor..ama her gecen gun ıyıce umutsuzluğa kapılıyorum..bende hiç hamilelikte olan göğüs ağrısı yok.en belirgin özellik bu değil mi? hıc agrı ve acı yok..sadece kasık ağrısı ve arada bel ağrısı var..akıntım ciddiye alınacak kadar değil bile..bat a 5gün var daha...yine olmadı sanırım
Desteğin için teşekkür ederim cnm..nasipten ötesi yok tabi..İnsan ister istemez etkileniyor. .buradaki yorumları okudukça etkilenmemek elde değil. .Rabbim büyük.insallah anneliği en yakın zamanda da bizede nasip eder canım.Kendini kötü hissettme. Bazen bir sürü belirti veriyor bir sürü kadında ama olmuyor. Kimisinde hiç belirti olmuyor ama hamile kalıyor. Allah nasip ettiyse belirti olsun olmasın ne farkederki öyle değilmi. Üzme kendini. Benim eşimin kuzeni ikiz çocuklara hamile kaldı ama 4 ay hiç anlamadı. 4 ayın sonun karnı şişmeye başladı doktor ultrasona soktu hamilesin hemde ikiz dedi.Nasipten öteye gidemeyiz. Hep hayırlısını dile.
günaydın canımmmvalla her gecen gun heyecan artıyor..ama her gecen gun ıyıce umutsuzluğa kapılıyorum..bende hiç hamilelikte olan göğüs ağrısı yok.en belirgin özellik bu değil mi? hıc agrı ve acı yok..sadece kasık ağrısı ve arada bel ağrısı var..akıntım ciddiye alınacak kadar değil bile..bat a 5gün var daha...yine olmadı sanırım
Ben bugün adet oldum canım. Hem de normalden çok daha ağrılı ve yoğun. 2 gün gecikmeli oldu. Hissediyorum vücudum kendini gebeliğe hazırlıyor ve Allah'ın izniyle meleğim gelecek bu ay. Sen adet oldun mu canım?Galiba olacagiz ondan agriyotamam cnm haber veririm
teşekkür ederim cnm bnmmmHayırlısı olsun tatlım. Kafanı dağıtmak istersen buralardayızmutlu çizgiyi bu ay görürsün inşallah...
bende senin gibi hissediyorum yaaa bu ay ağrılı ve çok yoğun geçiyor adetim bebeğim sanki tutunacakmışta sonradan vazgeçmiş gibi :)Ben bugün adet oldum canım. Hem de normalden çok daha ağrılı ve yoğun. 2 gün gecikmeli oldu. Hissediyorum vücudum kendini gebeliğe hazırlıyor ve Allah'ın izniyle meleğim gelecek bu ay. Sen adet oldun mu canım?
Benim tam da düşündüğümü yazmışsın :) belki de uygun olmayan bir spermle uygun olmayan bir yumurta birleşti ve Rabbim dedi ki vücuda hayır bu olmamış ve vücut şu an onu atıyor gidiyor. Ama vücut öğrendi bu ay ne yapması gerektiğini ve en güzel sperm için en kaliteli yumurtayı hazırlayacak. Rabbimin izniyle nur topu gibi evlatlarımız olacakbende senin gibi hissediyorum yaaa bu ay ağrılı ve çok yoğun geçiyor adetim bebeğim sanki tutunacakmışta sonradan vazgeçmiş gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?