Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yine ne güzel anlattın sen yaaaa :) ben bu ay hamile kalırsam okul işleri biraz terse girecek ama olsunnn ben razıyımmmm üstesinden gelrim bi şekilde :) bebeğim bana güç verir belki herşey daha güzel olur:)

Banada yardim edin....
Son 3 4 aydir bir hafta 10 gun öncesinden baslayan gögus agrilarim oluyodu simdi adetime 1 hafta kaldi ne gögus agrisi ne bisey. Sadece akintim var sari krem gibi bide bel agrim cok oluyo. Göguslerimin agrimamasi acaba hamilelikmiki cunku gecen aylar cok agriyodu aha kesin hamileyim diyodum sonu husranla bitiyodu. Bilgisi olan yeni hamile kalmis böyle belirti yasamis yasamamis olan bana bi akil verirmi

Göğüs ağrısını tam tersi diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.hamilelikte göğüslerde şişlik ve acıma olurmuş. .gerçi herkesin hamilelik süreci farklı olur.belkide senin yam tersidir cnm.

Göğüs ağrısını tam tersi diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.hamilelikte göğüslerde şişlik ve acıma olurmuş. .gerçi herkesin hamilelik süreci farklı olur.belkide senin yam tersidir cnm.

Evet canim bende öyle biliyorum burda okuduklarimdan ama gectigimiz aylar cok asiri agri aci sislik oluyodu bu sefer tik yok acabamiki dedim

5 günde benden, test alsam mı almasam mı kararsızım.

Kızlar guldurdunuz beni ya :-D adet gecmeden idrarda cikmaz genelde. Çıkanlar da erken gebe kalanlardir ben artk ne ovulasyon ne idrar testi hicbisi takip etmiyorm sekiz gunum kaldi adrte hayırlısı Allahtan cumlemiz icin.

Canm benimde ikinci silik cikmista ama adet olmustum inanmiyorm o testlere kullanmiyormda. Ama ins srn hamissindir..

Benim ilk deneyisim ve tam ovulasyon gunumde de olmadi. Insallah bi mucize olur. Bayagi bi belirti var ama, su anda vucudumu taniyamiyorum.

Vücudunuzu dinlemeyi bırakın takmayin cocuk icin iliskiye girmeyin aklinizda o olmasin rahat bırakın kendinizi eminim Allah im zamaninda nasip edecektir..

Vücudunuzu dinlemeyi bırakın takmayin cocuk icin iliskiye girmeyin aklinizda o olmasin rahat bırakın kendinizi eminim Allah im zamaninda nasip edecektir..
Okadar çok stres yapıyorum ki anlatamam.ne olur bi yolunu gösterin. Kafaya takmamaya, stres yapmamayı nasıl basarabiliyorsunuz. .

Okadar çok stres yapıyorum ki anlatamam.ne olur bi yolunu gösterin. Kafaya takmamaya, stres yapmamayı nasıl basarabiliyorsunuz. .

Bi sene denedik olmadi. Ovulasyon testi kullandım hersey denedim olmadi cok takiyordum kafama abartisiz hergun onu dusunuodum hamile arkadaslarimi duydukca uzuluodum neler neler.. bi sene sonunda doktora gittik cok sukur sorun yokmus yanlis gunlerde denemisiz o yüzden olmamis. Oda ovulasyon testi yuzunden. Test yumurta catladikta snra pozitif gosterirmis bize lazim olan catlamadan öncesi. . Doktor sorun yyok ilac bile kullanmana gerek yok demesi cok mutlu etti beni. Bu zaman kadar kendimi bosuna kasmisim uzmusum aglamisim. Benden beterlerirde var yillardir bebek sahibi olamayanlar var. Brn sadece günunde deneyipolsun diye beklicem ama o insanlar oyle deil onlar dha caresiz. O yuzden dua ettim Allaha sen beni affet ben ne dusunmusum ne haddime diyerek.. verende alanda sensin.. en hayirlisini nasip et cumlemize diye.. hep dua ediorm kafami başka seylerle kurcaliyorm maneviyata yoğunlaştım kisacasi..inanin sizde yapablrsiniz insanlar nelerle ugrasiyor bizimki sabirsizliktan baska bisi degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…