- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
Bende aynısını yaptım. Benimde 5 gün var.bi yarım saat önce yaptım sonuç aynı ..aferin bize :)Adetime 5 gün var. Dayanamadım evdeki son idrar testini kullandım tek çizgiyi gördüm aferin bana :)
yine ne güzel anlattın sen yaaaa :) ben bu ay hamile kalırsam okul işleri biraz terse girecek ama olsunnn ben razıyımmmm üstesinden gelrim bi şekilde :) bebeğim bana güç verir belki herşey daha güzel olur:)Benim tam da düşündüğümü yazmışsın :) belki de uygun olmayan bir spermle uygun olmayan bir yumurta birleşti ve Rabbim dedi ki vücuda hayır bu olmamış ve vücut şu an onu atıyor gidiyor. Ama vücut öğrendi bu ay ne yapması gerektiğini ve en güzel sperm için en kaliteli yumurtayı hazırlayacak. Rabbimin izniyle nur topu gibi evlatlarımız olacakve ben bu ay daha bi hazırım sanki. Hayırlısıyla bu ay hamile kalacağız inşallah canım :)
ay inşallah beş gün sonra ikinci çizgiyi görürüz hala umutluyum ☺Bende aynısını yaptım. Benimde 5 gün var.bi yarım saat önce yaptım sonuç aynı ..aferin bize :)
İnşallah cnm..benim artık umudum da kalmadı ..H
ay inşallah beş gün sonra ikinci çizgiyi görürüz hala umutluyum ☺
Göğüs ağrısını tam tersi diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.hamilelikte göğüslerde şişlik ve acıma olurmuş. .gerçi herkesin hamilelik süreci farklı olur.belkide senin yam tersidir cnm.Banada yardim edin....
Son 3 4 aydir bir hafta 10 gun öncesinden baslayan gögus agrilarim oluyodu simdi adetime 1 hafta kaldi ne gögus agrisi ne bisey. Sadece akintim var sari krem gibi bide bel agrim cok oluyo. Göguslerimin agrimamasi acaba hamilelikmiki cunku gecen aylar cok agriyodu aha kesin hamileyim diyodum sonu husranla bitiyodu. Bilgisi olan yeni hamile kalmis böyle belirti yasamis yasamamis olan bana bi akil verirmi
Göğüs ağrısını tam tersi diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.hamilelikte göğüslerde şişlik ve acıma olurmuş. .gerçi herkesin hamilelik süreci farklı olur.belkide senin yam tersidir cnm.
Alma canım. .Sonuç hüsran oluyor.ben dayanamadım yaptım. Gerçi sonucun hemen hemen böyle olacağını biliyordum.adetten 1 gün önce bile negatif cikabiliyormus. Bizimkide umut dünyası :)5 günde benden, test alsam mı almasam mı kararsızım.
umutsuzluk yokAlma canım. .Sonuç hüsran oluyor.ben dayanamadım yaptım. Gerçi sonucun hemen hemen böyle olacağını biliyordum.adetten 1 gün önce bile negatif cikabiliyormus. Bizimkide umut dünyası :)
geçen ay yine oldu canm ama sonuna doğru kaydı bi 15 20dkka sonra bozuktu sanırım inş rabbim isteyen herkeze verir bizleredeCanm benimde ikinci silik cikmista ama adet olmustum inanmiyorm o testlere kullanmiyormda. Ama ins srn hamissindir..
Okadar çok stres yapıyorum ki anlatamam.ne olur bi yolunu gösterin. Kafaya takmamaya, stres yapmamayı nasıl basarabiliyorsunuz. .Vücudunuzu dinlemeyi bırakın takmayin cocuk icin iliskiye girmeyin aklinizda o olmasin rahat bırakın kendinizi eminim Allah im zamaninda nasip edecektir..
Okadar çok stres yapıyorum ki anlatamam.ne olur bi yolunu gösterin. Kafaya takmamaya, stres yapmamayı nasıl basarabiliyorsunuz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?