- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Bir iki gün iyi oluyorum sonra yine stres yapmaya basıyorum. Üstüne bide sağdan Soldan hamile haberi gelince iyice beter oluyorum.Rabbim büyük. Zamanı gelince elbet bizimde bebislerimiz olur.Bi sene denedik olmadi. Ovulasyon testi kullandım hersey denedim olmadi cok takiyordum kafama abartisiz hergun onu dusunuodum hamile arkadaslarimi duydukca uzuluodum neler neler.. bi sene sonunda doktora gittik cok sukur sorun yokmus yanlis gunlerde denemisiz o yüzden olmamis. Oda ovulasyon testi yuzunden. Test yumurta catladikta snra pozitif gosterirmis bize lazim olan catlamadan öncesi. . Doktor sorun yyok ilac bile kullanmana gerek yok demesi cok mutlu etti beni. Bu zaman kadar kendimi bosuna kasmisim uzmusum aglamisim. Benden beterlerirde var yillardir bebek sahibi olamayanlar var. Brn sadece günunde deneyipolsun diye beklicem ama o insanlar oyle deil onlar dha caresiz. O yuzden dua ettim Allaha sen beni affet ben ne dusunmusum ne haddime diyerek.. verende alanda sensin.. en hayirlisini nasip et cumlemize diye.. hep dua ediorm kafami başka seylerle kurcaliyorm maneviyata yoğunlaştım kisacasi..inanin sizde yapablrsiniz insanlar nelerle ugrasiyor bizimki sabirsizliktan baska bisi degil..
Kirpikler nasıl birbirine dolaşıyor hala anlamış değilim. Sapık gbi her sabah kirpiklerime bakıyorum:) goz bebeginin buyumesini duymustum ama burun kasintisini duymamistim.haa bide kirpiklerin birbirne dolanmasida varmis...
Teşekkür ederim iltifatın için :) Bence de, bebek kısmetiyle gelir derler. Sen de vizeleri finalleri uça uça geçersin belki de. Ne de olsa 2 kişi sınava gireceksiniz, sen unutsan o hatırlatır sanayine ne güzel anlattın sen yaaaa :) ben bu ay hamile kalırsam okul işleri biraz terse girecek ama olsunnn ben razıyımmmm üstesinden gelrim bi şekilde :) bebeğim bana güç verir belki herşey daha güzel olur:)
Gunaydin kizlarr gün geçtikçe heyecanda artiyo dimi :) dun agir misafirlerim vardi cookk yoruldumm belim kasiklarim koptu . Kaynanam senin yüzün sararmis hastamisin kizim dedi agzimdan laf almaya calisiyo bebis varmi diyebende yoo dedimm her ay soruyor olsa keskede soylesemm :) bekliyoruz bakalim inşallah hepimiz hamis kaliriz biran önce saglikli bebeklere :)[/QUObilirim bilirim o sormaları. sırf bazen onlara müjdeli haberi vermek için stres oluyorum. p. tesi görüşcez ailemle her kafadan gene bi ses çıkacak biliyorum .
yapma ya . ben de aynen sen gibiyim . çok korkuyrm testi yapmaya yapmıyım demi. günü beklemek de ayrı stres tabi. napcaz biz yaAdetime 5 gün var. Dayanamadım evdeki son idrar testini kullandım tek çizgiyi gördüm aferin bana :)
Yapma boşver az daha sabret tek çizgi görünce insan üzülüyor :)yapma ya . ben de aynen sen gibiyim . çok korkuyrm testi yapmaya yapmıyım demi. günü beklemek de ayrı stres tabi. napcaz biz ya
aynen aynen çok mantıklııı :) hem okul hem bebek hayatım çok zorlaşacak eşimde sırf bu yüzden çok korkuyor ama benim içimde o kadar büyük bir inanç ve pozitif enerji var ki sanki bebeğim bana uğur getirecek ve herşey daha da yolunda gidecek gibi hissediyorum çünkü ben ilk hamileliğimde duyunca şok oldum çnkü gebelik için gitmemiştim doktora ağlamaya başladım doktorda şoka girdi ben ağlayınca hatta benim evli olmadıgımı falan düşündü kadın panikledi :) zaten 1 gece bile geçmedi ben bebeğimi düşürceğimi öğrendim ve kendime kızdım dedim ki ben ağladım ve Rabbim bana kızdı... ama isyan etmemiştim hiç bi şekilde ama korkmştum okulu ne yapcam dersler falan diye.. ama bebek gidince daha fazla karıştı herşey tam vize haftamda düşük yaptım rapor aldım kabul edilmedi ve vizelerim 0 olarak girildi o yüzden şimdi hamile kalmayı çok istiyorum ve inanıyorum ki bebeğim bana eski şansımı uğurumu neşemi geri getircek ve çok güzel 3 kişilik bir aile olcaz :) amma da yazdım kusura bakmayın içimi döküverdimmmm gayriihtiyariTeşekkür ederim iltifatın için :) Bence de, bebek kısmetiyle gelir derler. Sen de vizeleri finalleri uça uça geçersin belki de. Ne de olsa 2 kişi sınava gireceksiniz, sen unutsan o hatırlatır sana
İyi yaptın iyi yaptın :) Bence de bebek demek yeni enerji, neşe kaynağı demek. Tamam uykusuz bırakacak, yoracak ama hep kendini düşündürtecek sıpacık :) Eğer eşin de hazırsa ve istiyorsa neden olmasınaynen aynen çok mantıklııı :) hem okul hem bebek hayatım çok zorlaşacak eşimde sırf bu yüzden çok korkuyor ama benim içimde o kadar büyük bir inanç ve pozitif enerji var ki sanki bebeğim bana uğur getirecek ve herşey daha da yolunda gidecek gibi hissediyorum çünkü ben ilk hamileliğimde duyunca şok oldum çnkü gebelik için gitmemiştim doktora ağlamaya başladım doktorda şoka girdi ben ağlayınca hatta benim evli olmadıgımı falan düşündü kadın panikledi :) zaten 1 gece bile geçmedi ben bebeğimi düşürceğimi öğrendim ve kendime kızdım dedim ki ben ağladım ve Rabbim bana kızdı... ama isyan etmemiştim hiç bi şekilde ama korkmştum okulu ne yapcam dersler falan diye.. ama bebek gidince daha fazla karıştı herşey tam vize haftamda düşük yaptım rapor aldım kabul edilmedi ve vizelerim 0 olarak girildi o yüzden şimdi hamile kalmayı çok istiyorum ve inanıyorum ki bebeğim bana eski şansımı uğurumu neşemi geri getircek ve çok güzel 3 kişilik bir aile olcaz :) amma da yazdım kusura bakmayın içimi döküverdimmmm gayriihtiyari
yüzümde sivilce çıktı kesın adet olacammmmmmmmmmİyi yaptın iyi yaptın :) Bence de bebek demek yeni enerji, neşe kaynağı demek. Tamam uykusuz bırakacak, yoracak ama hep kendini düşündürtecek sıpacık :) Eğer eşin de hazırsa ve istiyorsa neden olmasınBeni Böyle Sev dizisini hatırlattın sen bana :) bebek olunca sen okuldayken bakacak birileri var mı tatlım bu arada?
Kaç günün var adete? Sivilce çıktı diye insan hemen yıkılır mı :) ayrıca kimileri için de sivilce hamilelik belirtisidiryüzümde sivilce çıktı kesın adet olacammmmmmmmmm
6 gün var adeteKaç günün var adete? Sivilce çıktı diye insan hemen yıkılır mı :) ayrıca kimileri için de sivilce hamilelik belirtisidir
bu ay çok umutluydum ya6 gün var adete
Kaç günün var adete? Sivilce çıktı diye insan hemen yıkılır mı :) ayrıca kimileri için de sivilce hamilelik belirtisidir
bu ay çok umutluydum ya
ya yüzünde sivilce olunca hamılelık suya mıı düşüyorrrrrrrrrrrKızlar ne olacak bu durumumuz? herseyı gebeliğe yormaya başladım bende..aynen benımde yüzümde sivilce çıktı..yıne adet olacağım diyorum..umutsuz dolu bır ay daha
6 gün var adete
Aaa kızacağım ama bir sivilceye mi bağlıydı tüm uumudun? Bence duygusallığın üstünde :) adetine az kalmış, hayırlısı olması için dua et. Eğer hamileysen şu an bebişi üzüyorsun bak.bu ay çok umutluydum ya
ama o kadar olumsuz yorumlar varkı.artk psıkolojım bozulduuuAaa kızacağım ama bir sivilceye mi bağlıydı tüm uumudun? Bence duygusallığın üstünde :) adetine az kalmış, hayırlısı olması için dua et. Eğer hamileysen şu an bebişi üzüyorsun bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?