Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bir iki gün iyi oluyorum sonra yine stres yapmaya basıyorum. Üstüne bide sağdan Soldan hamile haberi gelince iyice beter oluyorum.Rabbim büyük. Zamanı gelince elbet bizimde bebislerimiz olur.

Şöyle düşünün hamilr kaldiniz ama devamı gelmedi bi zman snra dusuk yaptiniz nolcak ozaman ? Daha mi iyi olcak. Onemli olan hamile kalmak değil. Hamileliginde bebeginde hayirlisini dilemek..

:) goz bebeginin buyumesini duymustum ama burun kasintisini duymamistim.haa bide kirpiklerin birbirne dolanmasida varmis...

yine ne güzel anlattın sen yaaaa :) ben bu ay hamile kalırsam okul işleri biraz terse girecek ama olsunnn ben razıyımmmm üstesinden gelrim bi şekilde :) bebeğim bana güç verir belki herşey daha güzel olur:)
Teşekkür ederim iltifatın için :) Bence de, bebek kısmetiyle gelir derler. Sen de vizeleri finalleri uça uça geçersin belki de. Ne de olsa 2 kişi sınava gireceksiniz, sen unutsan o hatırlatır sana

Adetime 5 gün var. Dayanamadım evdeki son idrar testini kullandım tek çizgiyi gördüm aferin bana :)
yapma ya . ben de aynen sen gibiyim . çok korkuyrm testi yapmaya yapmıyım demi. günü beklemek de ayrı stres tabi. napcaz biz ya

tamam . seni dinleyip yapmıcam . bu forumları okuyunca gaza geliyor insan :d

Teşekkür ederim iltifatın için :) Bence de, bebek kısmetiyle gelir derler. Sen de vizeleri finalleri uça uça geçersin belki de. Ne de olsa 2 kişi sınava gireceksiniz, sen unutsan o hatırlatır sana
aynen aynen çok mantıklııı :) hem okul hem bebek hayatım çok zorlaşacak eşimde sırf bu yüzden çok korkuyor ama benim içimde o kadar büyük bir inanç ve pozitif enerji var ki sanki bebeğim bana uğur getirecek ve herşey daha da yolunda gidecek gibi hissediyorum çünkü ben ilk hamileliğimde duyunca şok oldum çnkü gebelik için gitmemiştim doktora ağlamaya başladım doktorda şoka girdi ben ağlayınca hatta benim evli olmadıgımı falan düşündü kadın panikledi :) zaten 1 gece bile geçmedi ben bebeğimi düşürceğimi öğrendim ve kendime kızdım dedim ki ben ağladım ve Rabbim bana kızdı... ama isyan etmemiştim hiç bi şekilde ama korkmştum okulu ne yapcam dersler falan diye.. ama bebek gidince daha fazla karıştı herşey tam vize haftamda düşük yaptım rapor aldım kabul edilmedi ve vizelerim 0 olarak girildi o yüzden şimdi hamile kalmayı çok istiyorum ve inanıyorum ki bebeğim bana eski şansımı uğurumu neşemi geri getircek ve çok güzel 3 kişilik bir aile olcaz :) amma da yazdım kusura bakmayın içimi döküverdimmmm gayriihtiyari

İyi yaptın iyi yaptın :) Bence de bebek demek yeni enerji, neşe kaynağı demek. Tamam uykusuz bırakacak, yoracak ama hep kendini düşündürtecek sıpacık :) Eğer eşin de hazırsa ve istiyorsa neden olmasın Beni Böyle Sev dizisini hatırlattın sen bana :) bebek olunca sen okuldayken bakacak birileri var mı tatlım bu arada?

yüzümde sivilce çıktı kesın adet olacammmmmmmmmm

Kızlar ne olacak bu durumumuz? herseyı gebeliğe yormaya başladım bende..aynen benımde yüzümde sivilce çıktı..yıne adet olacağım diyorum..umutsuz dolu bır ay daha
Kaç günün var adete? Sivilce çıktı diye insan hemen yıkılır mı :) ayrıca kimileri için de sivilce hamilelik belirtisidir

bu ay çok umutluydum ya

Kızlar ne olacak bu durumumuz? herseyı gebeliğe yormaya başladım bende..aynen benımde yüzümde sivilce çıktı..yıne adet olacağım diyorum..umutsuz dolu bır ay daha
ya yüzünde sivilce olunca hamılelık suya mıı düşüyorrrrrrrrrrr

ama o kadar olumsuz yorumlar varkı.artk psıkolojım bozulduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…