Kızlar ne olacak bu durumumuz? herseyı gebeliğe yormaya başladım bende..aynen benımde yüzümde sivilce çıktı..yıne adet olacağım diyorum..umutsuz dolu bır ay daha
ama o kadar olumsuz yorumlar varkı.artk psıkolojım bozulduuu
test yapsana canim 3 gunde gecikmis belki dedigin leke de yerlesme kanamasidir :)Kızlar ya adetim 3 gün geçti demin acik pembe gibi leke geldi daha sonra kahverengi leke gibi geldi kasiklarim belim cok agriyo ya
Cnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiBence bu psikolojiden kurtulmanın tek yolu var. Gidin bu gece kocanızla hamileliği düşünmeden sadece onu mutlu etmek için birlikte olun. O mutlu olunca siz de mutlu olacaksınız. Sonra şükredin iyi ki böyle bir kocam var diye, ve ikiniz için de hayırlısını dileyin... Rabbim en kısa zamanda mutlu çizgilerle buluşturur inşallah hepimizi...
Ben de bu sabah karşıladım o kırmızıları... Ama üzülmedim hazırlamıştım kendimi. Hatta rahatladım iyice sıkıntı basmıştı çünkü. Tüp bebeğii doktor mu önerdi tatlım?Cnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiyarin tedaviye basliyacagm insallah..sen naptin??
Aynen cnm ya nasil rahatladim anlatamam..acayip stresliydm bu sefer..evet cnm dr onerdi.asilama filan denemeye gerek yok ya ameliyat ya tup bebek dendi.ameliyat olmaadm buyuk konusmayim ama olmamda herhalde..cunku rezervler zarar goreblio ameliyatta.o yuzden tup bebek..hayirlisi olsun tek dilegim bu☺Ben de bu sabah karşıladım o kırmızıları... Ama üzülmedim hazırlamıştım kendimi. Hatta rahatladım iyice sıkıntı basmıştı çünkü. Tüp bebeğii doktor mu önerdi tatlım?
Cnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiyarin tedaviye basliyacagm insallah..sen naptin??
İnşallah tek seferde tutar canım ya. Hayırlı haberini alırım inşallah :)Aynen cnm ya nasil rahatladim anlatamam..acayip stresliydm bu sefer..evet cnm dr onerdi.asilama filan denemeye gerek yok ya ameliyat ya tup bebek dendi.ameliyat olmaadm buyuk konusmayim ama olmamda herhalde..cunku rezervler zarar goreblio ameliyatta.o yuzden tup bebek..hayirlisi olsun tek dilegim bu☺
Ayy insallah cnm benm tek seferde tutar sennde en kisa zaman da insllah☺yani bu son reglin olsun insallah☺İnşallah tek seferde tutar canım ya. Hayırlı haberini alırım inşallah :)
bende de çıktı sivilce adetime 3 gun var daha. yani bilemiyorum ki ne derece etkisi vardır. normalde adet öncesi sivilce adet olma belirtisidir bununla birlikte göğüs ve kasık ağrısıda adet belirtisidir. yani hamilelik öncesi de regli belirtilerinin hepsi görülüyorsa normal bence :)yüzümde sivilce çıktı kesın adet olacammmmmmmmmm
hakkında hayırlısı olsun canım. hamilelik belirtilerine benziyor ama biraz daha bekle adetin geçsin öyle test yaparsın. inş hamileliktir.Kizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var gogusleriminuclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?
hayırlısı olsunCnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiyarin tedaviye basliyacagm insallah..sen naptin??
sende miBen de bu sabah karşıladım o kırmızıları... Ama üzülmedim hazırlamıştım kendimi. Hatta rahatladım iyice sıkıntı basmıştı çünkü. Tüp bebeğii doktor mu önerdi tatlım?
Eşimde hazr zaten onun yaşı benden buyuk 6 yaş var aramzda o benm okulumu etkiler korkusuyla istemiyo.aynen bende o.diziyi takip ediyodum hatta arkadaşlara diyodum ayşem bu işi.kıvırırsa bende bebek ypcam diye şakalaşyodmİyi yaptın iyi yaptın :) Bence de bebek demek yeni enerji, neşe kaynağı demek. Tamam uykusuz bırakacak, yoracak ama hep kendini düşündürtecek sıpacık :) Eğer eşin de hazırsa ve istiyorsa neden olmasınBeni Böyle Sev dizisini hatırlattın sen bana :) bebek olunca sen okuldayken bakacak birileri var mı tatlım bu arada?
Kayınvalidem kalyo üst katmda o pek bakamaz ama çevremz epey kalabalık bakıcı sıkıntı olcagnı sanmyormİyi yaptın iyi yaptın :) Bence de bebek demek yeni enerji, neşe kaynağı demek. Tamam uykusuz bırakacak, yoracak ama hep kendini düşündürtecek sıpacık :) Eğer eşin de hazırsa ve istiyorsa neden olmasınBeni Böyle Sev dizisini hatırlattın sen bana :) bebek olunca sen okuldayken bakacak birileri var mı tatlım bu arada?
benim 10 gundür ağrıyor göğüs yanlarım, bugun kesildi. bu ne şimdi.... kafa buluyo bu belirtiler bizimle valla :)Kızlar sanırım kırmızı kart yiyeceğim. Benim en belirgin adet belirtim göguslerimin yanlarının agriması ve ağrı başladı
Benimde 10 gündür kasiklarim ağrıyor. Hiç Böyle olmazdı. Ama biraz jnce göguslerimin agridigini hissettim. Heralde üşüttüm de kasiklarim ağrıdı ..ay deli olcambenim 10 gundür ağrıyor göğüs yanlarım, bugun kesildi. bu ne şimdi.... kafa buluyo bu belirtiler bizimle valla :)
Bugünü saymazsak 4..aklımda deli sorular :)
herkeste farklı oluyor işte... bekleyip göreceğiz hayırlısıyla. kaç gün var regline
Ayyy inşallah canım ya çok sağ ol ❤Ayy insallah cnm benm tek seferde tutar sennde en kisa zaman da insllah☺yani bu son reglin olsun insallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?