Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ne olacak bu durumumuz? herseyı gebeliğe yormaya başladım bende..aynen benımde yüzümde sivilce çıktı..yıne adet olacağım diyorum..umutsuz dolu bır ay daha

ama o kadar olumsuz yorumlar varkı.artk psıkolojım bozulduuu

Bence bu psikolojiden kurtulmanın tek yolu var. Gidin bu gece kocanızla hamileliği düşünmeden sadece onu mutlu etmek için birlikte olun. O mutlu olunca siz de mutlu olacaksınız. Sonra şükredin iyi ki böyle bir kocam var diye, ve ikiniz için de hayırlısını dileyin... Rabbim en kısa zamanda mutlu çizgilerle buluşturur inşallah hepimizi...

Kızlar ya adetim 3 gün geçti demin acik pembe gibi leke geldi daha sonra kahverengi leke gibi geldi kasiklarim belim cok agriyo ya

Kizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var gogusleriminuclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?

Cnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiyarin tedaviye basliyacagm insallah..sen naptin??

Cnm naptin?benm sabah kirmizilar geldiyarin tedaviye basliyacagm insallah..sen naptin??
Ben de bu sabah karşıladım o kırmızıları... Ama üzülmedim hazırlamıştım kendimi. Hatta rahatladım iyice sıkıntı basmıştı çünkü. Tüp bebeğii doktor mu önerdi tatlım?

Ben de test yapmayacagım. Hayırlısı bakalım artık.

Ben de bu sabah karşıladım o kırmızıları... Ama üzülmedim hazırlamıştım kendimi. Hatta rahatladım iyice sıkıntı basmıştı çünkü. Tüp bebeğii doktor mu önerdi tatlım?
Aynen cnm ya nasil rahatladim anlatamam..acayip stresliydm bu sefer..evet cnm dr onerdi.asilama filan denemeye gerek yok ya ameliyat ya tup bebek dendi.ameliyat olmaadm buyuk konusmayim ama olmamda herhalde..cunku rezervler zarar goreblio ameliyatta.o yuzden tup bebek..hayirlisi olsun tek dilegim bu☺

İnşallah tek seferde tutar canım ya. Hayırlı haberini alırım inşallah :)

yüzümde sivilce çıktı kesın adet olacammmmmmmmmm
bende de çıktı sivilce adetime 3 gun var daha. yani bilemiyorum ki ne derece etkisi vardır. normalde adet öncesi sivilce adet olma belirtisidir bununla birlikte göğüs ve kasık ağrısıda adet belirtisidir. yani hamilelik öncesi de regli belirtilerinin hepsi görülüyorsa normal bence :)
hakkında hayırlısı olsun canım. hamilelik belirtilerine benziyor ama biraz daha bekle adetin geçsin öyle test yaparsın. inş hamileliktir.

hayırlısı olsun

sende mi yavaş yavaş sıra bana geliyor sanki bende yicem kırmızı kartı gibi geliyor.. hayırlısı

Kızlar sanırım kırmızı kart yiyeceğim. Benim en belirgin adet belirtim göguslerimin yanlarının agriması ve ağrı başladı

Eşimde hazr zaten onun yaşı benden buyuk 6 yaş var aramzda o benm okulumu etkiler korkusuyla istemiyo.aynen bende o.diziyi takip ediyodum hatta arkadaşlara diyodum ayşem bu işi.kıvırırsa bende bebek ypcam diye şakalaşyodm

Kayınvalidem kalyo üst katmda o pek bakamaz ama çevremz epey kalabalık bakıcı sıkıntı olcagnı sanmyorm

Kızlar sanırım kırmızı kart yiyeceğim. Benim en belirgin adet belirtim göguslerimin yanlarının agriması ve ağrı başladı
benim 10 gundür ağrıyor göğüs yanlarım, bugun kesildi. bu ne şimdi.... kafa buluyo bu belirtiler bizimle valla :)

benim 10 gundür ağrıyor göğüs yanlarım, bugun kesildi. bu ne şimdi.... kafa buluyo bu belirtiler bizimle valla :)
Benimde 10 gündür kasiklarim ağrıyor. Hiç Böyle olmazdı. Ama biraz jnce göguslerimin agridigini hissettim. Heralde üşüttüm de kasiklarim ağrıdı ..ay deli olcam

aklımda deli sorular :)
herkeste farklı oluyor işte... bekleyip göreceğiz hayırlısıyla. kaç gün var regline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…