Eşimde hazr zaten onun yaşı benden buyuk 6 yaş var aramzda o benm okulumu etkiler korkusuyla istemiyo.aynen bende o.diziyi takip ediyodum hatta arkadaşlara diyodum ayşem bu işi.kıvırırsa bende bebek ypcam diye şakalaşyodm
Ayy ne güzel o zaman sorun yok, çalışmalara devamKayınvalidem kalyo üst katmda o pek bakamaz ama çevremz epey kalabalık bakıcı sıkıntı olcagnı sanmyorm
Tek sorun bu aadetten sonra hamile kalırsam bebek tam dönem ortasnda dogacak ve okul yne terse düşecekAyy ne güzel o zaman sorun yok, çalışmalara devam
ayın 20sinde sonra haberler gelmeye başlar
deryasarang benim içime doğuyor bence sen hamilesin. yaşında genç sanırım olasılığın çok yüksek kaç günün var daha
Agzindan bal damliyoo vallaa gözlerim doldu :))ayın 20sinde sonra haberler gelmeye başlar
deryasarang benim içime doğuyor bence sen hamilesin. yaşında genç sanırım olasılığın çok yüksek kaç günün var daha
çok gençsin daha maşallah, madem bu yola baş koymuşsun bu ay yada bir daha ki sefer nasip eder allah inşallah, allah gönlüne göre versin.Bak canim adet dongum 39. Ovulasyon testiyle yumurtlamami tesbit ettim 14. Gün catladi. Üzerinden 10 gün geçti bir haftadir klasik agrim ve göğüs agrim var canim.. Adetime çok var 15 gün falan yani. Adetim yakin olsa kasik agrisini falan anlicamda çok olduğu için bende umutluyum inşallah öyledir yaa nazil mutlu olurumm :) 23 oldu yasimda
Aminnn canim bebek diyince bile gozlerim doluyo agliyorum hemen evlenmeden öncede en büyük isteğim oydu Rabbim inşallah hayirli zamanda saglikli gebelikler nasip eder tüm isteyenlere .. Bir bir mujdeleri veririz inşallah canmmçok gençsin daha maşallah, madem bu yola baş koymuşsun bu ay yada bir daha ki sefer nasip eder allah inşallah, allah gönlüne göre versin.
evlat sevgisi çok büyük bir aşk bunu sadece kucağına aldığında hissedebilir insan. daha önce kendinden daha çok sevebildiğin kimse olmadığını anlarsın. velhasıl evlat zordur, bencildir. evlat peygamber ağlatmıştır. rabbim herkese layıkıyla büyütmeyi, annelik yapabilmeyi nasip etsin.
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aminnn canim bebek diyince bile gozlerim doluyo agliyorum hemen evlenmeden öncede en büyük isteğim oydu Rabbim inşallah hayirli zamanda saglikli gebelikler nasip eder tüm isteyenlere .. Bir bir mujdeleri veririz inşallah canmm
Bebek olduktan sonra Rabbim bir kolaylık gösterecektir canımTek sorun bu aadetten sonra hamile kalırsam bebek tam dönem ortasnda dogacak ve okul yne terse düşecek
İnşallah cnm benmmmm :)Bebek olduktan sonra Rabbim bir kolaylık gösterecektir canım
Hayırlı olsun canımEvet hanımlar tıp merkezine tekrar gidiyorum sabahki idrar testlerim bu şekilde
Eki Görüntüle 1379978
Evet hanımlar tıp merkezine tekrar gidiyorum sabahki idrar testlerim bu şekilde
Eki Görüntüle 1379978
Evet hanımlar tıp merkezine tekrar gidiyorum sabahki idrar testlerim bu şekilde
Eki Görüntüle 1379978
Bugün 8gün geciktimhayırlı olsun canım kaç gün gecikti adetin
Belirtilerim aslında klasik adet öncesi sendromuna benziyor. Göğüsler şişti ancak uc kısımları çok acıdı. Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyordu. Kasıklarımda batmalar vardı. En belirgin ve ayırt edici belirti uykumun çok gelmesi idi. Normalde uykuya düşkğn biri değilim sabah namazından sonra uyumam ben öyle bir tipim. Şimdi gündüz bile uyuyorum hemde saatlerce. Bildiğim anlayabildiğim tüm belirtiler bunlar.hayırlı olsun canım ...belırtılerın nelerdı canım bızıde bılgılendır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?