Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benimde gelecekse eğer 21.de yada 22sinde gelmesi gerekiyor. ben ayın 23 de test yaparım diye düşünüyorum eğer gelmezse tabi

Kayınvalidem kalyo üst katmda o pek bakamaz ama çevremz epey kalabalık bakıcı sıkıntı olcagnı sanmyorm
Ayy ne güzel o zaman sorun yok, çalışmalara devam

Oyy beklemek ne kadar zor her ortamda bebek var mi sorulari .. Gerçi takmiyorum daha nerdeyse 3 aylik evliyim inşallah uzun sürmez bebisime kavusmam. Döllenmeden sonra 10 gün geçti 4 gün daha beklemeye karar verdim kan tahlili için inşallah hamisimdirr. Goguslerim sisti aciyo felaket kasiklarimda aksamlari yatinca agriyo özellikle. Beklemek zor. Bakalim bu topigin kacinci sayfasında mujdemizi vericez kizlarr. :)

ayın 20sinde sonra haberler gelmeye başlar
deryasarang benim içime doğuyor bence sen hamilesin. yaşında genç sanırım olasılığın çok yüksek kaç günün var daha

ayın 20sinde sonra haberler gelmeye başlar
deryasarang benim içime doğuyor bence sen hamilesin. yaşında genç sanırım olasılığın çok yüksek kaç günün var daha

Bak canim adet dongum 39. Ovulasyon testiyle yumurtlamami tesbit ettim 14. Gün catladi. Üzerinden 10 gün geçti bir haftadir klasik agrim ve göğüs agrim var canim.. Adetime çok var 15 gün falan yani. Adetim yakin olsa kasik agrisini falan anlicamda çok olduğu için bende umutluyum inşallah öyledir yaa nazil mutlu olurumm :) 23 oldu yasimda

çok gençsin daha maşallah, madem bu yola baş koymuşsun bu ay yada bir daha ki sefer nasip eder allah inşallah, allah gönlüne göre versin.
evlat sevgisi çok büyük bir aşk bunu sadece kucağına aldığında hissedebilir insan. daha önce kendinden daha çok sevebildiğin kimse olmadığını anlarsın. velhasıl evlat zordur, bencildir. evlat peygamber ağlatmıştır. rabbim herkese layıkıyla büyütmeyi, annelik yapabilmeyi nasip etsin.

Aminnn canim bebek diyince bile gozlerim doluyo agliyorum hemen evlenmeden öncede en büyük isteğim oydu Rabbim inşallah hayirli zamanda saglikli gebelikler nasip eder tüm isteyenlere .. Bir bir mujdeleri veririz inşallah canmm

Aminnn canim bebek diyince bile gozlerim doluyo agliyorum hemen evlenmeden öncede en büyük isteğim oydu Rabbim inşallah hayirli zamanda saglikli gebelikler nasip eder tüm isteyenlere .. Bir bir mujdeleri veririz inşallah canmm
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ilk hamileliğimde tv de ki reklamlara bile ağlıyordum ben insanın hormonları coşuyor resmen :) erken hamilelik belirtisi midir bişi diyemeyeceğim ama hamileliğimin sonuna kadar herşeyde duygulanıcak ve ağlayacak birşey bulmuştum.

son 5 gun yarin ilk idrarimla test yapicam bugun iliskiden sonra kasiklarimda baya agri ve goguslerimde aci hissettim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin cumlemize

bugun adet olmam gerekiyor henüz olmadım ... 2 gün önce idrar testi negatif çıktı ... bugun hastalanmazsam inşallaahhhh yarın sağlıuk ocağına randevu aldım kan testi için çarşamba günü öğrencem allahın izniyle... 2 gündür sol kasığımda ağrım var bazende regl ağrısı gibi oluyor ama çok yoğun değil ağrılarım gögüslerim şiş ve baya hassas hatta tartıda da kilo almış görünüyorum allahım inşallah hayırlısıysa bebeğim vardır allah isteyen herkese nasip etsin ....

hayırlı olsun canım ...belırtılerın nelerdı canım bızıde bılgılendır
Belirtilerim aslında klasik adet öncesi sendromuna benziyor. Göğüsler şişti ancak uc kısımları çok acıdı. Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyordu. Kasıklarımda batmalar vardı. En belirgin ve ayırt edici belirti uykumun çok gelmesi idi. Normalde uykuya düşkğn biri değilim sabah namazından sonra uyumam ben öyle bir tipim. Şimdi gündüz bile uyuyorum hemde saatlerce. Bildiğim anlayabildiğim tüm belirtiler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…