Bugün 8gün geciktim
Belirtilerim aslında klasik adet öncesi sendromuna benziyor. Göğüsler şişti ancak uc kısımları çok acıdı. Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyordu. Kasıklarımda batmalar vardı. En belirgin ve ayırt edici belirti uykumun çok gelmesi idi. Normalde uykuya düşkğn biri değilim sabah namazından sonra uyumam ben öyle bir tipim. Şimdi gündüz bile uyuyorum hemde saatlerce. Bildiğim anlayabildiğim tüm belirtiler bunlar.
İnşallah isteyen herkese nasip ılur. Ben geçen haftada test yapmıştım. Silik çizgim vardı ama kan testim negatif çıktı. Üstelik üç farklı markada yaptım. Eczacı pozitif sonucun dedi. Bekle tekrar yap testi dedi bekledim. Bu sabah bu iki testi yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm. Kan verdim şimdi bekliyorum. Pozitif çıkmaz ise burada ne yaparım bilmiyorum.8 gün gecikme baya var neredeyse 5 haftalık hamilesin allah hayırlı uğurlu etsin darısı bekleyenlerin başına :) inşallah bizde böyle mutluluğumuzu paylaşırız
Ayni belirtileri yasiyorum ama ben test yapmadim umarim guzel haberi aliriz ikimiz debugun adet olmam gerekiyor henüz olmadım ... 2 gün önce idrar testi negatif çıktı ... bugun hastalanmazsam inşallaahhhh yarın sağlıuk ocağına randevu aldım kan testi için çarşamba günü öğrencem allahın izniyle... 2 gündür sol kasığımda ağrım var bazende regl ağrısı gibi oluyor ama çok yoğun değil ağrılarım gögüslerim şiş ve baya hassas hatta tartıda da kilo almış görünüyorum allahım inşallah hayırlısıysa bebeğim vardır allah isteyen herkese nasip etsin ....
İnşallah isteyen herkese nasip ılur. Ben geçen haftada test yapmıştım. Silik çizgim vardı ama kan testim negatif çıktı. Üstelik üç farklı markada yaptım. Eczacı pozitif sonucun dedi. Bekle tekrar yap testi dedi bekledim. Bu sabah bu iki testi yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm. Kan verdim şimdi bekliyorum. Pozitif çıkmaz ise burada ne yaparım bilmiyorum.
Ayni belirtileri yasiyorum ama ben test yapmadim umarim guzel haberi aliriz ikimiz de
Amin inşallah. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim her isteyene versin. Hepiniz yaşayın bu mutluluğu.içini ferah tut idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canım merak etme ... hem 8 gün geçmişsin adetini değerin bile yüksek çıkar ... merak etme şurda 1 hafta sonra inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın sağlıklı sıhhatli inşallah ... her zaman iyi düşün iyi olsun ... burda hamilelik haberlerini duyunca içim içime sığmıyor sevinçten :) ben daha bu ay denemeye başladım 2.5 senelik evliyim inşallah hayırlı zamanda nasip olur hepimize ....
Ayni belirtileri yasiyorum ama ben test yapmadim umarim guzel haberi aliriz ikimiz de
Amin inşallah. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim her isteyene versin. Hepiniz yaşayın bu mutluluğu.
Evet yazalim tabi.valla ben de cok merakliyim bi de ilk ay olmasinin verdigi heyecan da var :)inşallah canım ya beklemek çok zor gerçekten sıkıntılı yani ne kadar meraklı olduğumu anladım bir kez daha içim içime sığmıyor :) inşallah hasta olmayız ya inşallah hayırlı zaman şimdidir de gebeyizdir ... sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa yazalım buraya .... takip edelim birbirimizi ...
Bildiğin hamilesin canım yaaaEvet hanımlar tıp merkezine tekrar gidiyorum sabahki idrar testlerim bu şekilde
Eki Görüntüle 1379978
Oo masallahh ayy ne güzel yaa puff bizde boyle degerler gorebilsek keskee canim dua et bizede olirmuu hayirli olsun :)Beta HCG değerim 1433,54 yani hamileyim evet
Ovulasyn testi kullanmismiydin canim senBeta HCG değerim 1433,54 yani hamileyim evet
Allah her isteyene versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok şükür rabbime.Bildiğin hamilesin canım yaaa
Oooo maşallah maşallah çoooook sevindimBeta HCG değerim 1433,54 yani hamileyim evet
Beta HCG değerim 1433,54 yani hamileyim evet
Hayırlı ve sağlıklı şekilde hayırlı vaktinde nasip etsin Rabbim.Oo masallahh ayy ne güzel yaa puff bizde boyle degerler gorebilsek keskee canim dua et bizede olirmuu hayirli olsun :)
Hiç ovulasyon testi yapmadım. Adetlerim düzenlidir. Kendimi kolladım diyeyim. Akıntım çok olduğu vakitler belli idi. 14. veya 15. gün denemeler yaptık. Çok şükür oldu. Bu ay denememizin 4 ayı idi bu arada.Ovulasyn testi kullanmismiydin canim sen
Amin canım benim amin. Önceki kan testinde değerin düşuük diye negatif demişler demek ki hiç değer olmadığı için değilAllah her isteyene versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok şükür rabbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?