Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tesekkur ederım canım hayırlı olsun tekrar

8 gün gecikme baya var neredeyse 5 haftalık hamilesin allah hayırlı uğurlu etsin darısı bekleyenlerin başına :) inşallah bizde böyle mutluluğumuzu paylaşırız
İnşallah isteyen herkese nasip ılur. Ben geçen haftada test yapmıştım. Silik çizgim vardı ama kan testim negatif çıktı. Üstelik üç farklı markada yaptım. Eczacı pozitif sonucun dedi. Bekle tekrar yap testi dedi bekledim. Bu sabah bu iki testi yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm. Kan verdim şimdi bekliyorum. Pozitif çıkmaz ise burada ne yaparım bilmiyorum.

Benim bugun adet olmam gerekiyor,beklemek ne kadar zormus.3 gundur hafif bi kasık agrim var.1 hafta once de gogus uclarima el degmiyordu .

Ayni belirtileri yasiyorum ama ben test yapmadim umarim guzel haberi aliriz ikimiz de

Ayni belirtileri yasiyorum ama ben test yapmadim umarim guzel haberi aliriz ikimiz de

içini ferah tut idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canım merak etme ... hem 8 gün geçmişsin adetini değerin bile yüksek çıkar ... merak etme şurda 1 hafta sonra inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın sağlıklı sıhhatli inşallah ... her zaman iyi düşün iyi olsun ... burda hamilelik haberlerini duyunca içim içime sığmıyor sevinçten :) ben daha bu ay denemeye başladım 2.5 senelik evliyim inşallah hayırlı zamanda nasip olur hepimize ....

Amin inşallah. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim her isteyene versin. Hepiniz yaşayın bu mutluluğu.

inşallah canım ya beklemek çok zor gerçekten sıkıntılı yani ne kadar meraklı olduğumu anladım bir kez daha içim içime sığmıyor :) inşallah hasta olmayız ya inşallah hayırlı zaman şimdidir de gebeyizdir ... sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa yazalım buraya .... takip edelim birbirimizi ...

Evet yazalim tabi.valla ben de cok merakliyim bi de ilk ay olmasinin verdigi heyecan da var :)

Oo masallahh ayy ne güzel yaa puff bizde boyle degerler gorebilsek keskee canim dua et bizede olirmuu hayirli olsun :)
Hayırlı ve sağlıklı şekilde hayırlı vaktinde nasip etsin Rabbim.
Ovulasyn testi kullanmismiydin canim sen
Hiç ovulasyon testi yapmadım. Adetlerim düzenlidir. Kendimi kolladım diyeyim. Akıntım çok olduğu vakitler belli idi. 14. veya 15. gün denemeler yaptık. Çok şükür oldu. Bu ay denememizin 4 ayı idi bu arada.

Allah her isteyene versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok şükür rabbime.
Amin canım benim amin. Önceki kan testinde değerin düşuük diye negatif demişler demek ki hiç değer olmadığı için değil pıtır pıtır hamile kalalım inşallah demiştik ilklerinden biri sen oldun. Darısı bu ay bizlerin başına inşallah

Kizzlar çok heycanliyimm döllenmeden sonraki 11. Gunum idrar testi yapiyim dedim umutsuzca hafif silik çizgi ciktii elim ayagim titriyo yaa resim atcam ama belli olmuyor resimde pekk atiyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…