Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

CANIM SENIN ADETİNE KAC GUN KALMISTI BIR DE BELIRTILERIN VARMIYDI BIR DE OVİ TESTİNİ NASIL KULLANDIN BEN DE
1 YILLIK EVLIYIM OVI TESTI ALICAM BU AY SEN NASIL KULLANDIN

Çizgin koyulaşınca kan testi yaptır. kan testini ve idrar testini süslü bir kutuya koy. Bir de biberon, emzik ya da patikten birini al. Önce bunlardan birini ver kocana sonra testleri göster şak diye bayılsın

hadi bakalım kesinleşşinde güzel haberlerini bekliyoruz.
ya bişi sorucam kan testi yaptırmak için önce dr dan randevu alınıp dr testte göndermesi gerekiyor diye biliyorum ben. direk kan testini yaptırabiliyor musun?

CANIM SENIN ADETİNE KAC GUN KALMISTI BIR DE BELIRTILERIN VARMIYDI BIR DE OVİ TESTİNİ NASIL KULLANDIN BEN DE
1 YILLIK EVLIYIM OVI TESTI ALICAM BU AY SEN NASIL KULLANDIN

Çok düzenli kullanmadim saati saatine yani. Sadece yapmadan birkaç saat önce sivil ve tatli alimini kestim cnm. Ben 20. Günde yumurtlucam sanirken 14. Yumurtladigimi ogrendimm cokk isime yaradi yani. Belirti olarak bi iki gün sonra gogus lerim acimaya basladi hala öyle sisti biraz damarlar belirgin
Kasiklarimda ara ara batmalar oluyor akintim yoğun daha cok erken olduğu için asiri bi belirti yasamadim bulanti vs. Daha sonra baslar muhtemelen cnm

Tabi canim kadin dogumdan randevu al adetim geçti kan tahlili yaptircam de hemen tahlil yaziyolar devlette.. ozelde acil kismina direk gebelik için kab tahlili yaptircam de rabdevusuz hallediyolar

Tabi canim kadin dogumdan randevu al adetim geçti kan tahlili yaptircam de hemen tahlil yaziyolar devlette.. ozelde acil kismina direk gebelik için kab tahlili yaptircam de rabdevusuz hallediyolar
anladım canım sağol sağlık ocağında da yaptıran varmış kan testini
ama benim daha reglime 3 günüm var, biraz daha sabır sabır sabır...
dün bugun hiç bi yerim ağrımıyo nedense, göğüslerde söndü ağrı sızı bişi yok. bugun kusacak kadar değil ama biraz mide bulantısı ve çokça baş ağrısı var.

Belirtileri düşünme herkesin bünyesi farklı ben keşke diyorum hamileyken hic bulantim olmasa. Çünkü benim midem normalde de hassas hamileyken nazil olur kimbilir inşallah bulantisiz rahat geçer hamilelikleri miz. İnşallah bekle cnm hayirli haberlee dön birkaç gün sonra :))

inşallah canım hiç sıkıntısız bulantısız bir hamilelik nasip olur herkese..
ilk hamileliğimde işe gidiyordum ben sabahları çok bulantım oluyordu ve en çokta başağrısı.. başımın ağrısından burnumun kanadığını biliyorum. tabi canım her hamilelik farklıymış aynı kişide bile yaşadığı hamilelikler arasında belirti farklılıkları olabiliyor.herne kadar zorlukları olsa içinde hareketlerini hissetmek paha biçilemez. allahım tekrar yaşamayı nasip eder inşallah. şu son günleride bir atlatalımda ben testi 1 gün gecikene kadar beklicem yapmıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…