Çizgin koyulaşınca kan testi yaptır. kan testini ve idrar testini süslü bir kutuya koy. Bir de biberon, emzik ya da patikten birini al. Önce bunlardan birini ver kocana sonra testleri göster şak diye bayılsınKalbim dayaanmaz deme öyle :) oyy Allahimm emin olurum inşallah kocisime supriz yaparim uyuyo şuan uykusunun arasında bu ayda tutmadi kasik agrimin sebebi erken adet olcagimdanmis dedim :)) inşallah şok etkisi yarataacak bi supriz yaparim ona kesinlessin insallahh :) oda sulugoz bende ikimizde ağlar dururuz herhalde 9 ay boyuncasimdi diyemiyorum Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyu diye kesinlessin dicem bende insallahhh
CANIM SENIN ADETİNE KAC GUN KALMISTI BIR DE BELIRTILERIN VARMIYDI BIR DE OVİ TESTİNİ NASIL KULLANDIN BEN DE
1 YILLIK EVLIYIM OVI TESTI ALICAM BU AY SEN NASIL KULLANDIN
Evet bende öyle olmuştu negatif dediler bana ilk gittiğimde.Biraz daha bekle canım, çizgi koyulaşsın. bazen değer düşük olunca değeri söylemiyorlar ve negatif deyip yolluyorlar. biraz koyulaşşsın öyle test yaptır
Tabi canim kadin dogumdan randevu al adetim geçti kan tahlili yaptircam de hemen tahlil yaziyolar devlette.. ozelde acil kismina direk gebelik için kab tahlili yaptircam de rabdevusuz hallediyolarhadi bakalım kesinleşşinde güzel haberlerini bekliyoruz.
ya bişi sorucam kan testi yaptırmak için önce dr dan randevu alınıp dr testte göndermesi gerekiyor diye biliyorum ben. direk kan testini yaptırabiliyor musun?
İnsanin hevesini kusagina diziyolarr ya resmenEvet bende öyle olmuştu negatif dediler bana ilk gittiğimde.
anladım canım sağol sağlık ocağında da yaptıran varmış kan testiniTabi canim kadin dogumdan randevu al adetim geçti kan tahlili yaptircam de hemen tahlil yaziyolar devlette.. ozelde acil kismina direk gebelik için kab tahlili yaptircam de rabdevusuz hallediyolar
Belirtileri düşünme herkesin bünyesi farklı ben keşke diyorum hamileyken hic bulantim olmasa. Çünkü benim midem normalde de hassas hamileyken nazil olur kimbilir inşallah bulantisiz rahat geçer hamilelikleri miz. İnşallah bekle cnm hayirli haberlee dön birkaç gün sonra :))anladım canım sağol sağlık ocağında da yaptıran varmış kan testini
ama benim daha reglime 3 günüm var, biraz daha sabır sabır sabır...
dün bugun hiç bi yerim ağrımıyo nedense, göğüslerde söndü ağrı sızı bişi yok. bugun kusacak kadar değil ama biraz mide bulantısı ve çokça baş ağrısı var.
inşallah canım hiç sıkıntısız bulantısız bir hamilelik nasip olur herkese..Belirtileri düşünme herkesin bünyesi farklı ben keşke diyorum hamileyken hic bulantim olmasa. Çünkü benim midem normalde de hassas hamileyken nazil olur kimbilir inşallah bulantisiz rahat geçer hamilelikleri miz. İnşallah bekle cnm hayirli haberlee dön birkaç gün sonra :))
acele ediyorsun ama inşallah güzel haberle dönersin :)BN dayanamadim gidiyorum kan vermeye nolur dua edinn bana hayirli haberlerle doneyim kizLarr :-*
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBN dayanamadim gidiyorum kan vermeye nolur dua edinn bana hayirli haberlerle doneyim kizLarr :-*
BN dayanamadim gidiyorum kan vermeye nolur dua edinn bana hayirli haberlerle doneyim kizLarr :-*
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi insallaahhBN dayanamadim gidiyorum kan vermeye nolur dua edinn bana hayirli haberlerle doneyim kizLarr :-*
Hiccc belli olmaz sessiz sakin tutunmaya calisiyo olabilir bebisinn :)son 5 güüüüüüüüünnnnsadece kasık ağrım var.. bu kadar belirtisiz olmakta bi belirtimidir acabaaa
ayy inşallaahh.. öyledir canım yaa.. bu arada sendende güzel haberler gelir inşallah senin bat kaçtı ?Hiccc belli olmaz sessiz sakin tutunmaya calisiyo olabilir bebisinn :)
Benim adet dongum 39 ovu testiyle yumurtlamami tesbit ettim 14. Gün yumurtladim 11 gün geçti üzerinden bakalim inşallah hamileyimdir cnmm adetine 10 gün faln var dahaayy inşallaahh.. öyledir canım yaa.. bu arada sendende güzel haberler gelir inşallah senin bat kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?