Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah canim. .metalik tat bende olmazdı çok nadirdir yani..herşeyi hamilelige yormaya başladım. .oynatmaya az kaldı. :)

Kuzum benim 10 gundür kasiklarim ağrıyor ama idrar testi yaptım negatif bata 4 gün var daha ..beklemek zor

DeryaSarang.. TEBRİKLER ARKADAŞIM . umarım bizimde yüzümüz güler. mutluluğunu heyecanını yaşadım resmen. eşimi hayal ettim falan .. :) darısı başımıza adete 4 gün kaldı . umudum yok ama bekliyorum

Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Hayırlı uğurlu olsun derya, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin, topikte bu güzel haberler hiç mi hiç bitmesin, rabbim bize de nasip eylesin. Canım hamileligin on günlük derken anlamadım bata kaç gün var senin , bende kendimce belirtiler yaşıyorum geçen ay doktor hanım yumurtaların buyumemis demişti bana, acaba catlamasi bu aya mi kaldı diyorum çünkü 2 haftadir yazılan çoğu belirtiyi çekiyorum benimde 10 gün var bata. inşallah rabbim hakkımızda hayırlısıni versin. 5 gün sonra idrar tahlili yapacağım, Allahim sabır ver bizlere.. :)

Benim dongum çok uzun 39 gün.. Sansliyim ki erken döllenme yasiyorum 20. Günde beklerken 14. Günde yumurtladigimi öğrendim ovu testiyle. Yumurtlamadan itibaren 11 gün geçti oyuzden 10 günlük hamileyim diyebiliyorum tabiki son adete bakiyo doktorlar oyuzden 3haftalik hamile gozukuyorum canim Rabbim herkese nasip etsin ruh gibiyim etkisinden cikamadim hala :)

Allah razi olsun canimm inşallah hamilesindir ve eşini mutlu edersin supriz yapamadigima üzüldüm ama olsun. Bu mutluluk hic birseyle ölçülemez hamdolsun rabbime hepinize dua ediyorum cani gönülden .. Ama ovulasyon testi kullanan herkese tavsiyemdirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…