Tebrikk ederim darisi basimiza dualarini eksik etme :):)Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
İnşallah canim. .metalik tat bende olmazdı çok nadirdir yani..herşeyi hamilelige yormaya başladım. .oynatmaya az kaldı. :)canım benimde arada ağzımda metalik tat oluyo hatta bu tat yüzünden arada da midem bulanıyo ama bu bende adet önceside olurdu o yüzden bilemiyorum hamilelik belirtisimi nedir? ay mutlu haberleri aldıkça umudum artıyo sıra sende sonrada ben vereyim inşallah güzel haberi :)
Kuzum benim 10 gundür kasiklarim ağrıyor ama idrar testi yaptım negatifBenim cikmasinin nedeni geç adet olup erken yumurtlamak avantajliyim merakli olmayıp adet günümde ogrenseem sonucun bayaa yuksek cikar adetine 20 gün varken başladı klasik agrilarim dollenmeden iki gün sonra falan.. Heycandann catlicamm inşallah güzel bi sonuç beni bekliyordur bebeğim icimdedirr Rabbim hepimize nasip etsinn yaş benim koca uyuyo ondan gizli gidip kan verdim geldiminşallah mutlu bi haberle uyandiririmm
Çok sevindim canım ya gözümüz aydınKizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
annenlere falan güzel bi sürpriz hazırlayın canımSupriz falan yapamadim eşime uykusundan uyandirdim şok oldu agladik durduk simdi kendime gelebildimm kasiklarimda agri var ve goguslerim sisti aciyo Rabbim herkese nasip etsinn
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinKizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Canım hayırlı olsun ne güzel bir haber dua et bize deKizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Hayırlı uğurlu olsun derya, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin, topikte bu güzel haberler hiç mi hiç bitmesin, rabbim bize de nasip eylesin. Canım hamileligin on günlük derken anlamadım bata kaç gün var senin , bende kendimce belirtiler yaşıyorum geçen ay doktor hanım yumurtaların buyumemis demişti bana, acaba catlamasi bu aya mi kaldı diyorum çünkü 2 haftadir yazılan çoğu belirtiyi çekiyorum benimde 10 gün var bata. inşallah rabbim hakkımızda hayırlısıni versin. 5 gün sonra idrar tahlili yapacağım, Allahim sabır ver bizlere.. :)Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Benim dongum çok uzun 39 gün.. Sansliyim ki erken döllenme yasiyorum 20. Günde beklerken 14. Günde yumurtladigimi öğrendim ovu testiyle. Yumurtlamadan itibaren 11 gün geçti oyuzden 10 günlük hamileyim diyebiliyorum tabiki son adete bakiyo doktorlar oyuzden 3haftalik hamile gozukuyorum canim Rabbim herkese nasip etsin ruh gibiyim etkisinden cikamadim hala :)Hayırlı uğurlu olsun derya, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin, topikte bu güzel haberler hiç mi hiç bitmesin, rabbim bize de nasip eylesin. Canım hamileligin on günlük derken anlamadım bata kaç gün var senin , bende kendimce belirtiler yaşıyorum geçen ay doktor hanım yumurtaların buyumemis demişti bana, acaba catlamasi bu aya mi kaldı diyorum çünkü 2 haftadir yazılan çoğu belirtiyi çekiyorum benimde 10 gün var bata. inşallah rabbim hakkımızda hayırlısıni versin. 5 gün sonra idrar tahlili yapacağım, Allahim sabır ver bizlere.. :)
Allah razi olsun canimm inşallah hamilesindir ve eşini mutlu edersin supriz yapamadigima üzüldüm ama olsun. Bu mutluluk hic birseyle ölçülemez hamdolsun rabbime hepinize dua ediyorum cani gönülden .. Ama ovulasyon testi kullanan herkese tavsiyemdirr..DeryaSarang.. TEBRİKLER ARKADAŞIM . umarım bizimde yüzümüz güler. mutluluğunu heyecanını yaşadım resmen. eşimi hayal ettim falan .. :) darısı başımıza adete 4 gün kaldı . umudum yok ama bekliyorum
Surelab kullandim ben canim netten aldimcnm sende certain marka mı kullanmıştın ?
ben alcam inşallah bu ay.
Hala umut varr içini ferah tut canimmBatim bugun test yaptim sonuc negatif ciktiama henuz regl de olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?