Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim cikmasinin nedeni geç adet olup erken yumurtlamak avantajliyim merakli olmayıp adet günümde ogrenseem sonucun bayaa yuksek cikar adetine 20 gün varken başladı klasik agrilarim dollenmeden iki gün sonra falan.. Heycandann catlicamm inşallah güzel bi sonuç beni bekliyordur bebeğim icimdedirr Rabbim hepimize nasip etsinn yaş benim koca uyuyo ondan gizli gidip kan verdim geldim inşallah mutlu bi haberle uyandiririmm

Merhaba kızlar benim 10 aylık kızım var prematüre Doğdu 27 haftalık 1 kilo çok zor günler geçirdik şimdi çok iyi kilosu toparladı şükür bugün adetim gecikeli 2 gün oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama bi tek ben görebildim o çizgiyi sanki kime göstersem yok dediler kaldırdım attım testi çok canım sıkkın hamile miyim acaba sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım var hem istiyorum hem istemiyorum korkuyorum kızlar akıl verin neolurrrrr

Kan ver emin olursun canimm hayirlisi olsunn

benimde aynen derya yumurtlama dönemimde yoğun olarak aksık ağrısı yaşadım 2 hafta kadar şu son 1 haftadır da ara ara ağrım oluyor ama adet ağrısı gibide arada sol kasık ağrısı hepsi karışık anlıycağın :) henüz karar vermedim sabretmeye çalışıyorum ama belki bende akşam kan vermeye giderim :) yarın sağlık ocağına vercem ama ta çarşamba gününe veriyor sonucu

Oo çok geçmiş sonuc. Ben özele gittim 40 lira olmuş 27ydi gecen ay.. İnşallah degerr ya yoksa esimden azar diyebilirim

Oo çok geçmiş sonuc. Ben özele gittim 40 lira olmuş 27ydi gecen ay.. İnşallah degerr ya yoksa esimden azar diyebilirim

tek bana pahalı gelmiyor demekki geçen bir yer de 50 lira dedi bana çok pahalı resmen bu heves kulalnılıyor kurumlar atrafından 20 liraya bakanda var 50 lirayada ... bende kararsız kalıyorum bazen bekle hülay diyorum bazende git yaptır sabredebildiğim yere kadar sabretcem :)

Benim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )
canım benimde arada ağzımda metalik tat oluyo hatta bu tat yüzünden arada da midem bulanıyo ama bu bende adet önceside olurdu o yüzden bilemiyorum hamilelik belirtisimi nedir? ay mutlu haberleri aldıkça umudum artıyo sıra sende sonrada ben vereyim inşallah güzel haberi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…