Geldimmm sonuç 5te cikacak netten takipteyimm hadi hayirlisi insallahh
canım hemen yaz sonucu buraya çok meraklandım :) son 59 dakika :):) adetine 15 gün varken çıktı değil mi idrar testinde ? benim bugun adet günüm olmasına rağmen çıkamdı nerdeyse hergün test yapıyorum :):):)
İnşallah bi dahakine tutunur bebisinn cnm üzülme bende gecen ay öyle diyordum inşallah bu ay Rabbim nasip etmiştirben oldum adet bu ayda ıska
inşallah d. kontrol hapını bırakalı 3 ayı yani 3 . adeti de tamamlamış oldum.İnşallah bi dahakine tutunur bebisinn cnm üzülme bende gecen ay öyle diyordum inşallah bu ay Rabbim nasip etmiştir
Kan ver emin olursun canimm hayirlisi olsunnMerhaba kızlar benim 10 aylık kızım var prematüre Doğdu 27 haftalık 1 kilo çok zor günler geçirdik şimdi çok iyi kilosu toparladı şükür bugün adetim gecikeli 2 gün oldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama bi tek ben görebildim o çizgiyi sanki kime göstersem yok dediler kaldırdım attım testi çok canım sıkkın hamile miyim acaba sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrım varhem istiyorum hem istemiyorum korkuyorum kızlar akıl verin neolurrrrr
Benim cikmasinin nedeni geç adet olup erken yumurtlamak avantajliyim merakli olmayıp adet günümde ogrenseem sonucun bayaa yuksek cikar adetine 20 gün varken başladı klasik agrilarim dollenmeden iki gün sonra falan.. Heycandann catlicamm inşallah güzel bi sonuç beni bekliyordur bebeğim icimdedirr Rabbim hepimize nasip etsinn yaş benim koca uyuyo ondan gizli gidip kan verdim geldiminşallah mutlu bi haberle uyandiririmm
Eşim bekleyelim diyor canım ama ben yarın dayanamayabilirimKan ver emin olursun canimm hayirlisi olsunn
Benim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )son 5 güüüüüüüüünnnnsadece kasık ağrım var.. bu kadar belirtisiz olmakta bi belirtimidir acabaaa
Oo çok geçmiş sonuc. Ben özele gittim 40 lira olmuş 27ydi gecen ay.. İnşallah degerr ya yoksa esimden azar diyebilirimbenimde aynen derya yumurtlama dönemimde yoğun olarak aksık ağrısı yaşadım 2 hafta kadar şu son 1 haftadır da ara ara ağrım oluyor ama adet ağrısı gibide arada sol kasık ağrısı hepsi karışıkanlıycağın :) henüz karar vermedim sabretmeye çalışıyorum ama belki bende akşam kan vermeye giderim :) yarın sağlık ocağına vercem ama ta çarşamba gününe veriyor sonucu
İnsallahh hayirli haberlerr alirsin canim aliriz inşallah son yarim saat benimde . heyecandan zaman gecmiyo sankiBenim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )
Belirtiler değişebiliyor canım inşallah bebişin seninledirBenim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )
Oo çok geçmiş sonuc. Ben özele gittim 40 lira olmuş 27ydi gecen ay.. İnşallah degerr ya yoksa esimden azar diyebilirim
Tebrik ederim :) sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Tebrik ederim cnmmmKizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
aaaaaaa çoookk sevindiiiiimmm ay çok güzeeeelllllKizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
canım benimde arada ağzımda metalik tat oluyo hatta bu tat yüzünden arada da midem bulanıyo ama bu bende adet önceside olurdu o yüzden bilemiyorum hamilelik belirtisimi nedir? ay mutlu haberleri aldıkça umudum artıyo sıra sende sonrada ben vereyim inşallah güzel haberi :)Benim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?