Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

siparişle aldım netten . bu ay kullanayım diye inşallah gerek kalmaz. onu kullanınca burda olur musun . gerçi soriyim . .. şimdi adet benim 6 gün sürer ben kaçıncı günde başlıyim test yapmaya. ayın 29 u biter . kaçta başlasam ovu testine tam sağlam olur. ? . ayyy bu arada çok tatlısın . hamişşinn ne güzel . rabbim tamamına erdirsin. sorunsuz kucağına almak nasip etsin

Aminnn buraya bu yüzden coook seviyorum yaa herkes birbirinin mutluluguyla mutlu oluyor ve sanki uğur getoriyomus gibi buraya üye olanlar bir bir hamile kaliyo maşallah berakallahh :) adetin bittikten 4 gün sonra başla benim 7. Günde çift çizgiyi görmüştüm kavurma yani .. Bide çift çizgiyi gördüğüm günü ve sonraki iki günü daha degerlendirdik.. Çok şükür muradmiza erdikk farisi hepinizin basina .. Ben hep buralardayim bakarim yorumlara iyi olduğum surece canim

canım çooook tebrik ederm gecen gün konuşmuştuk seninle galiba hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy evet canim konusmustuk hamdolsun çok mutluyuz inanıyorum herkes mutlu olacak boyle haberler insani daha da umutlandiriyo biliyorum bende oyleydim hala inanamiyorum çok şükür dualarim hep bekeleyen lerle

Ayy evet canim konusmustuk hamdolsun çok mutluyuz inanıyorum herkes mutlu olacak boyle haberler insani daha da umutlandiriyo biliyorum bende oyleydim hala inanamiyorum çok şükür dualarim hep bekeleyen lerle
evet canım amin hala inanamıyorum ben de ama çok mutluyum senin adına da çok sevindim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin diğer isteyen bütün arkadaşlara da bu mutluluğu yaşatsın

Benim sabahtan beri ağzımda metal bi tat var.ama kasık ağrılarım azaldı bat Son 4..kızlar bi yorum şu garibe; )
benimde son 2 günüm kaldı ve 10 gundur süren tüm belirtiler 2 gündür fısss diye gittii hayırlısı
hatta regli olmuçasına bi rahatlık var :)
Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben sana demiştim içime doğuyor sen kesin hamilesin diye :)

Kizlarr bide bu alta hamileler imza yapiyo ya nazil oluyor ogretirmisiniz bulamadimm
Cnm hayırlı olsun bebeyin allh sag salim kucana almayıda nasip etsin senin adına çok sevindim ben perşembeden beri girmiyom şimdi gördm be çok sevindin sen çok merak ediyordun allah muradını vermiş

Kizzlarrr 10 günlük hamileyimm ayy agliyorumm
cnm ben Bi buçuk aydır yazmıyorum buraya beraber yaşadık stresleri ne güzel sen muradına etmişsin bnde kafaya takmamayı öğrendim ondan pek girmiyorum buraya Bi bakayım dedim senin haberini gördüm tebrik etmeden geçmek istemedim.çok tebrik ederim bitanem

canım çok ama çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirir inşallah ay çok sevindim
Allah razi olsun canim seninle çok muhabbet ettik derdimi dinledin gecen ay.. Olmadi bu ay oldu sukurler olsun.. :)

Eveett senin oyle demen beni çok mutlu etmistii bak burda sirayla herkes hamileyimm dicekk benimde bu içime doğuyorr :) tesekkur ederimmm
Cnm hayırlı olsun bebeyin allh sag salim kucana almayıda nasip etsin senin adına çok sevindim ben perşembeden beri girmiyom şimdi gördm be çok sevindin sen çok merak ediyordun allah muradını vermiş
Allah razi olsun mutlulugumla mutlu olanlardan .. Canim benim sukrediyorumm herkes yasasin diye de dua ediyorum :)

Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…