- 30 Ocak 2014
- 462
- 273
- 333
Bugun itibariyle bendede fıssss..gitti tüm belirtiler. Son iki gün :) hadi hayırlısıbenimde son 2 günüm kaldı ve 10 gundur süren tüm belirtiler 2 gündür fısss diye gittii hayırlısı
hatta regli olmuçasına bi rahatlık var :)
Valla benim gecemde ayni geçti gece 4te uyandim bi saat dalipta uyuyamadim sabahta geç uyanmayi seven ben erkenden uyandim Rabbim herkese nasip etsinÖyle heyecanlıyımki gece yine uyandım saat 3 gibi sonra yattım saat 6da yine uyandım. Allah isteyen herkese nasip etsin bebek sahibi olmayı. Çok güzel çok çok.
OlabilirYa benm 18de bi ufak kanamam oldu ama iki gundur bisey yok napcam bilmiyorum sizce???
Yerleşme kanamsı olabilir. Bir kan ver istersen.Ya benm 18de bi ufak kanamam oldu ama iki gundur bisey yok napcam bilmiyorum sizce???
Allah razi olsun canim seninle çok muhabbet ettik derdimi dinledin gecen ay.. Olmadi bu ay oldu sukurler olsun.. :)
Eveett senin oyle demen beni çok mutlu etmistii bak burda sirayla herkes hamileyimm dicekk benimde bu içime doğuyorr :) tesekkur ederimmm
Allah razi olsun mutlulugumla mutlu olanlardan .. Canim benim sukrediyorumm herkes yasasin diye de dua ediyorum :)
Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)
öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn[/QUOTE]Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)
öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn[/QUOTE]Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)
4 gün sonra kan tahlili yaptir varsa cikar cnimMerhaba hanimlar,ben araniza yeni katildim ve uzun zamandir sitenizi takip ediyorum . bizde bebebek dusunenlerdeniz ve bu ay ilk denememiz oldu ( bazi aksilikler cikmadi degil ) . Su anda merakla beklemekteyim.Bu ay ovulasyon testlerinden kullandim ve ocakgin 13'un de gulen yuzu gordum . gordukten bir kac saat sonra ilk denememiz olduama malesef takip eden gunlerde calismalarimizi gerceklestiremedik ( dedim ya asilikler oldu diye ) . fakat bir kac gun sonra cok azda olsa kasiklarimda hafif batmalar basladi .cok rahatsiz edici degil ama yinede hissedilir . adetlerim duzenli sayilir 1-2 gun aksamaylada olsa olurum ve bugun itibariyle adetime yaklasik 4 gun var. daha once hic bu batmalardan yasamamistim.durum boyle oluncada insanin aklina acaba sorusu geliyor . goguslerde hassasiyet veya cok bir agri yok , bel agrim iste arada sirada ama bunlar adetten oncede olan seyler biliyorum . su anda sabirla beklemekteyim ...........
öyle cnm hayırlısı ayın 21 ve 22 sinde regli olacaksa olur inş olmaz da cuma da test yapmayı planlıyorum bakalımBugun itibariyle bendede fıssss..gitti tüm belirtiler. Son iki gün :) hadi hayırlısı
Güzel haberleri alırız inşallah canim.öyle cnm hayırlısı ayın 21 ve 22 sinde regli olacaksa olur inş olmaz da cuma da test yapmayı planlıyorum bakalım
Kandan once internetten erken gebelik testlerinden aldim , bir kac gune elime gecer diye dusunuyorum . bakalim onda birsey cikmazsa ve adet olmazsam kan tahliline giderim artik . Neyse hayirlisi o olsun .4 gün sonra kan tahlili yaptir varsa cikar cnim
3 günden evvel cikmaz idrarda ben döllenmeden 11 gün sonra çok silik çizgi gördüm kanda değerin 25 cikti.. Bigun önce cikmamisti 4 daha bekle idrar yap ozaman cnmKandan once internetten erken gebelik testlerinden aldim , bir kac gune elime gecer diye dusunuyorum . bakalim onda birsey cikmazsa ve adet olmazsam kan tahliline giderim artik . Neyse hayirlisi o olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?