Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Öyle heyecanlıyımki gece yine uyandım saat 3 gibi sonra yattım saat 6da yine uyandım. Allah isteyen herkese nasip etsin bebek sahibi olmayı. Çok güzel çok çok.
Valla benim gecemde ayni geçti gece 4te uyandim bi saat dalipta uyuyamadim sabahta geç uyanmayi seven ben erkenden uyandim Rabbim herkese nasip etsin

Tabikide dertlerimizi paylasicaz tatlım yoksa tek başına zor oluyor yaşadım biliyorum :)

Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)[/QUOTE]
öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn

Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)
öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn[/QUOTE]
Aynen öyle cnm.rabbimden hayırlısı

Kızlar merhaba bende arınıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz.Dr.gittim şükür bir engel yokmuş.Yumurtlama tarihini hesapladım ve şimdi adet günümü bekliyorum.Stres yapmamak gerekiyor ama ben çok heyecanlı ve stresliyim inşallah hamileyimdir.

Bende olumsuzluk lar gördüm sahitsin. Rabbim en mutsuz aninda veriyo mutluluğu kafana hiic takma Zaten bak gör nasil öğreneceksim hayirli haberi Allah razi olsun hepinizdenn :)
öyle hayatım kendimi buraya da takmıyorum artık memişler şişti adet olcam :) rabbimden çocuk dilemeyi bıraktım hayırlısı diye dua ediyorum.olursa da olmazsa da rabbimden hayatım.tekrar gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn[/QUOTE]

Amin Allah razi olsun Rabbim dizede tattirsin inşallah ansizinn :)

Merhaba hanimlar,ben araniza yeni katildim ve uzun zamandir sitenizi takip ediyorum . bizde bebebek dusunenlerdeniz ve bu ay ilk denememiz oldu ( bazi aksilikler cikmadi degil ) . Su anda merakla beklemekteyim.Bu ay ovulasyon testlerinden kullandim ve ocakgin 13'un de gulen yuzu gordum . gordukten bir kac saat sonra ilk denememiz oldu ama malesef takip eden gunlerde calismalarimizi gerceklestiremedik ( dedim ya asilikler oldu diye ) . fakat bir kac gun sonra cok azda olsa kasiklarimda hafif batmalar basladi .cok rahatsiz edici degil ama yinede hissedilir . adetlerim duzenli sayilir 1-2 gun aksamaylada olsa olurum ve bugun itibariyle adetime yaklasik 4 gun var. daha once hic bu batmalardan yasamamistim.durum boyle oluncada insanin aklina acaba sorusu geliyor . goguslerde hassasiyet veya cok bir agri yok , bel agrim iste arada sirada ama bunlar adetten oncede olan seyler biliyorum . su anda sabirla beklemekteyim ...........

4 gün sonra kan tahlili yaptir varsa cikar cnim

slm kızlar bısey soracam adetıme 2 gun kaldı persembe adet olmam lazım benım sorum su hapsurdugumda yada oksurdugumde sag kasıgıma agrıngırıyor benım yumurtamda sag tarafta olusmustu zaten acaba var mıdır bıseyler klomen kullandım bu ay ayrıca progesteron testım 8,9 cıkmıstı 19. gunde var mıdır sızce

Kandan once internetten erken gebelik testlerinden aldim , bir kac gune elime gecer diye dusunuyorum . bakalim onda birsey cikmazsa ve adet olmazsam kan tahliline giderim artik . Neyse hayirlisi o olsun .
3 günden evvel cikmaz idrarda ben döllenmeden 11 gün sonra çok silik çizgi gördüm kanda değerin 25 cikti.. Bigun önce cikmamisti 4 daha bekle idrar yap ozaman cnm

Günaydın aranıza yeni katıldım. Ben adetimi. 5.günü klomene basladim bittikten 1 hafta sonra dr a gittim cok guzel olmus yumurtalar hemen catlatma ignesi yapalim dedi yaptik 36 saat sonra iliski dedi igneyi Cuma gunu vurdum 36 saat sonrasi pazar sabahina denk geliyprdu oglen 2gibi bir kasık agrısı cektim agridan oturamiyordum sonra ic camasirima kocaman beyaz bir akinti geldi o aksam iliskiye girdik ve en agrili iliskimdi kasiklarim patlayacakti iki gun sonra birdaha iliskiye girdik sonra gun asiri devam benim catlamam oldugu ve iliskiye girdigim gunun ertesi asiri bi gaz agrim oldu yuruyemiyordum ki bende hic olmaz gaz ogun bugun hala asiri gazim var memelerim bqzen dojunamayacak kadar hassas bazen normal kasik bolgem baya şiş ve adetime 10 gun kala geceleri sadece kasik agrisi cekiyorum gunduzleri hafif agriyor ve agzim kuru dilim uyusmus gibi bilemedim sizce ? Adetim 25 inde ben adet agrisi cekmem hic ama bu ay 10 gun onceden basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…